Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja teraz jestem na czasie wyliczania betonu potrzebnego do stanu zerowego i reszty :)

jak mozecie - chodzi mi o wersje m05 albo m05L to juz bede prawie w niebie :)

jaka ilosc betonu szla Wam na poszczegolne etapy - lawy, chudziaki na podloge,

na wieniec, na strop itd.

my do tej pory nie bardzo w kosztorysie bralismy to pod uwage a to jednak znaczaca

kwota bedzie - zmiescic sie zmiescimy ale trzeba bedzie pasa spiac:)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam,

pomału prace nad moim niewielkim dobiegają końcowi, sobote i niedziele spędziłem na malowaniu i układaniu podłogi, jutro szambo, łazienka także skończona ale tylko na górze, tak wyszło z czystej ekonomi. Natomiast w majowy weekend wielka przeprowadzka, oczywiście prace jeszcze trochę potrwają ale codzienne jazda na budowę już mnie wykańcza także decyzja o zamieszkanu podjęta.

Pozdrawiam.

witam,

pomału prace nad moim niewielkim dobiegają końcowi, sobote i niedziele spędziłem na malowaniu i układaniu podłogi, jutro szambo, łazienka także skończona ale tylko na górze, tak wyszło z czystej ekonomi. Natomiast w majowy weekend wielka przeprowadzka, oczywiście prace jeszcze trochę potrwają ale codzienne jazda na budowę już mnie wykańcza także decyzja o zamieszkanu podjęta.

Pozdrawiam.

Koalla

a gdzie są Twoje zdjęcia

prosimy się nie wyłamywać :D

myślę, że wszyscy są ze mną zgodni, że jesteśmy głodni zdjęć Twojego niewielkiego

Pozdr

ja teraz jestem na czasie wyliczania betonu potrzebnego do stanu zerowego i reszty :)

jak mozecie - chodzi mi o wersje m05 albo m05L to juz bede prawie w niebie :)

jaka ilosc betonu szla Wam na poszczegolne etapy - lawy, chudziaki na podloge,

na wieniec, na strop itd.

my do tej pory nie bardzo w kosztorysie bralismy to pod uwage a to jednak znaczaca

kwota bedzie - zmiescic sie zmiescimy ale trzeba bedzie pasa spiac:)

chętnie byśmy pomogli i nawet mój małż zacząl szukać wyliczeń dla Ciebie, ale Ty potrzebujesz ilości na m05 a my budujemy m05a

nam wszelkie wyliczenia robił nasz kier bud, może tez tak spróbuj

Pozdr

Anjawi napisał:

Dziewczyny,
    podpowiem krok po kroku,
    trzeba kliknąć na link
    wejść w górną zakładkę albumy (3)
    pojawią się 3 albumy
    po kolei: budowa m05 niewielki, niewielki i cd niewielki - to są zdjęcia BettyAnn

teraz powinnyście zobaczyć

No i robię ściśle według instrukcji, ale nadal nic nie widzę. Klikam na album niewielki lub c.d. niewielki, a tam komunikat "W tym albumie nie ma jeszcze zdjęć". :(

Pomocy!!! Ale i tak dzięki za instrukcję. :D

Pozdrawiam

Aleksandra

Anjawi napisał:

Dziewczyny,
    podpowiem krok po kroku,
    trzeba kliknąć na link
    pojawią się 3 albumy
    po kolei: budowa m05 niewielki, niewielki i cd niewielki - to są zdjęcia BettyAnn

No i robię ściśle według instrukcji, ale nadal nic nie widzę. Klikam na album niewielki lub c.d. niewielki, a tam komunikat "W tym albumie nie ma jeszcze zdjęć". :(

Pomocy!!! Ale i tak dzięki za instrukcję. :D

Pozdrawiam

Aleksandra

niemożliwe

jeżeli zrobiłaś krok po kroku, to nie ma bata

Pozdr

Dziewczyny,

podpowiem krok po kroku,

trzeba kliknąć na link

pojawią się 3 albumy

Pozdr

anjawi dzięki wielkie! W końcu widze zdjęcie!

BettyAnn piękny ten domek!!!! Podoba mi się jak cholera :) Okna super!! Gratuluję!!!

i jesteśmy wkurzeni na max-a...

w związku z tym, ze tam, gdzie budujemy niewielkiego nie ma jeszcze kanalizacji nota bene będzie może za dwa trzy lata zdecydowaliśmy się na przydomową oczyszczalnię ścieków, sprawa o tyle ciekawa, że i ekologicznie i oszczędnie ale nie...(jak to w kabarecie AniMruru Maciej do Króla) bo w planie zagospodarowania jest zapis, że tylko okropne SZAMBO! a później podłączenie się do kanalizacji. Tak gmina sobie uchwaliła i koniec.

Tylko najciekawsze jest to, że wiemy dlaczego własnie tak jest a to dlatego, że gdybyśmy chcieli POS, to gmnie nie zwrócą sie koszty kanalizy. RANY W JAKIM MY KRAJU ŻYJEMY :o

Koszt ekspolatacji POS to 100 PLN ROCZNIE!!!

:cry: :cry: :cry: