aladin07 15.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ja teraz jestem na czasie wyliczania betonu potrzebnego do stanu zerowego i reszty jak mozecie - chodzi mi o wersje m05 albo m05L to juz bede prawie w niebie jaka ilosc betonu szla Wam na poszczegolne etapy - lawy, chudziaki na podloge, na wieniec, na strop itd. my do tej pory nie bardzo w kosztorysie bralismy to pod uwage a to jednak znaczaca kwota bedzie - zmiescic sie zmiescimy ale trzeba bedzie pasa spiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM05a 16.04.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://foto.onet.pl/12ctp,8aams7ks8418,u.html?V=1 Super. BettyAnn - Gratuluję tempa. Jak tak dalej pojdzie to w lipcu będziesz siedziała w cieniu wysokich drzew w ogrodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koalla 16.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam,pomału prace nad moim niewielkim dobiegają końcowi, sobote i niedziele spędziłem na malowaniu i układaniu podłogi, jutro szambo, łazienka także skończona ale tylko na górze, tak wyszło z czystej ekonomi. Natomiast w majowy weekend wielka przeprowadzka, oczywiście prace jeszcze trochę potrwają ale codzienne jazda na budowę już mnie wykańcza także decyzja o zamieszkanu podjęta.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.04.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Oto kilka zdjęć Niewielkiego BettyAnn... http://foto.onet.pl/12ctp,8aams7ks8418,u.html?V=1 Dlaczego ja nie widzę tam żadnych zdjęć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Hej Wszystkim, Kropeczka napisała: Dlaczego ja nie widzę tam żadnych zdjęć??? No i ja też chciałam o to samo zapytać . ____________ Pozdrawiam Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bergerak 16.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 http://foto.onet.pl/12ctp,lwctmhkccyc4,u.html http://foto.onet.pl/12ctp,8aams7ks8418,u.html Mam nadzieję,, że teraz będzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM05a 16.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 moze tak:http://foto.onet.pl/12ctp,8aams7ks8418,81rb7,u.htmllub:http://tomekm05a.w.interia.pl/BA01.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny,podpowiem krok po kroku,trzeba kliknąć na linkwejść w górną zakładkę albumy (3)pojawią się 3 albumypo kolei: budowa m05 niewielki, niewielki i cd niewielki - to są zdjęcia BettyAnn teraz powinnyście zobaczyć Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam, pomału prace nad moim niewielkim dobiegają końcowi, sobote i niedziele spędziłem na malowaniu i układaniu podłogi, jutro szambo, łazienka także skończona ale tylko na górze, tak wyszło z czystej ekonomi. Natomiast w majowy weekend wielka przeprowadzka, oczywiście prace jeszcze trochę potrwają ale codzienne jazda na budowę już mnie wykańcza także decyzja o zamieszkanu podjęta. Pozdrawiam. Koalla a gdzie są Twoje zdjęcia prosimy się nie wyłamywać myślę, że wszyscy są ze mną zgodni, że jesteśmy głodni zdjęć Twojego niewielkiego Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ja teraz jestem na czasie wyliczania betonu potrzebnego do stanu zerowego i reszty jak mozecie - chodzi mi o wersje m05 albo m05L to juz bede prawie w niebie jaka ilosc betonu szla Wam na poszczegolne etapy - lawy, chudziaki na podloge, na wieniec, na strop itd. my do tej pory nie bardzo w kosztorysie bralismy to pod uwage a to jednak znaczaca kwota bedzie - zmiescic sie zmiescimy ale trzeba bedzie pasa spiac:) chętnie byśmy pomogli i nawet mój małż zacząl szukać wyliczeń dla Ciebie, ale Ty potrzebujesz ilości na m05 a my budujemy m05a nam wszelkie wyliczenia robił nasz kier bud, może tez tak spróbuj Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.04.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Anjawi napisał: Dziewczyny, podpowiem krok po kroku, trzeba kliknąć na link wejść w górną zakładkę albumy (3) pojawią się 3 albumy po kolei: budowa m05 niewielki, niewielki i cd niewielki - to są zdjęcia BettyAnn teraz powinnyście zobaczyć No i robię ściśle według instrukcji, ale nadal nic nie widzę. Klikam na album niewielki lub c.d. niewielki, a tam komunikat "W tym albumie nie ma jeszcze zdjęć". Pomocy!!! Ale i tak dzięki za instrukcję. __________ Pozdrawiam Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Anjawi napisał: Dziewczyny, podpowiem krok po kroku, trzeba kliknąć na link wejść w górną zakładkę albumy (3) pojawią się 3 albumy po kolei: budowa m05 niewielki, niewielki i cd niewielki - to są zdjęcia BettyAnn teraz powinnyście zobaczyć No i robię ściśle według instrukcji, ale nadal nic nie widzę. Klikam na album niewielki lub c.d. niewielki, a tam komunikat "W tym albumie nie ma jeszcze zdjęć". Pomocy!!! Ale i tak dzięki za instrukcję. __________ Pozdrawiam Aleksandra niemożliwe jeżeli zrobiłaś krok po kroku, to nie ma bata Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 do Aleksandra M05a: a widzisz inne zdjęcia w albumach onet foto ?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.04.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 TomekM05a dzięki za zamieszczenie zdjęcia na Forum. Ja niestety nie widzę fotek, gdy wchodzę na link. BettyAnn domek super!!! Bardzo fajnie z tymi oknami. ____________ Pozdrawiam Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 do Aleksandra M05a a kliknij na ten linkhttp://foto.onet.pl/12ctp,lwctmhkccyc4,u.html Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Do Anjawi: Gdy wchodzę na Twój link, to widzę zdjęcia. Widzę też zdjęcia z tamtego linku, ale tylko pierwszy album. Dwa następne (te ze zdjęciami domu BettyAnn) są puste. ____________PozdrawiamAleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 16.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Do Anjawi: Nie nadążam. Kliknęłam, ale jest komunikat "W tym albumie nie ma jeszcze zdjęć". _________Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 16.04.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 do Aleksandrawejdź na czata, pomogę CiPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dziewczyny, podpowiem krok po kroku, trzeba kliknąć na link wejść w górną zakładkę albumy (3) pojawią się 3 albumy po kolei: budowa m05 niewielki, niewielki i cd niewielki - to są zdjęcia BettyAnn teraz powinnyście zobaczyć Pozdr anjawi dzięki wielkie! W końcu widze zdjęcie! BettyAnn piękny ten domek!!!! Podoba mi się jak cholera Okna super!! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 18.04.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 i jesteśmy wkurzeni na max-a... w związku z tym, ze tam, gdzie budujemy niewielkiego nie ma jeszcze kanalizacji nota bene będzie może za dwa trzy lata zdecydowaliśmy się na przydomową oczyszczalnię ścieków, sprawa o tyle ciekawa, że i ekologicznie i oszczędnie ale nie...(jak to w kabarecie AniMruru Maciej do Króla) bo w planie zagospodarowania jest zapis, że tylko okropne SZAMBO! a później podłączenie się do kanalizacji. Tak gmina sobie uchwaliła i koniec. Tylko najciekawsze jest to, że wiemy dlaczego własnie tak jest a to dlatego, że gdybyśmy chcieli POS, to gmnie nie zwrócą sie koszty kanalizy. RANY W JAKIM MY KRAJU ŻYJEMY Koszt ekspolatacji POS to 100 PLN ROCZNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts