Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj Mróweczko :)

Mnie się wydaje że nawet w lutym na wielkie topnienie się nie zanosi....oglądam pogode i praktycznie do końca miesiąca temp. cały czas na minusie :( wrr też mi się to wcale nie podoba, tak samo mieliśmy góry śniegu, które podchodziły aż pod same mury miejscami ... na szczęście mąż w sobotę się zmobilizował i poodśnieżał :D

Jeśli nie zaczniecie w marcu to w kwietniu już na pewno będzie cieplej i przyjemniej :wink:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystko ładnie, pięknie tylko, że ekipę mamy umówioną na marzec :-? No i krótko przed rozpoczęciem musimy dociągnąć wodę - to akurat kwestia dwóch dni, ale tu pojawia się warunek - nie może być ziemia zamarznięta :evil: No i lipa. Trzeba czekać na odwilż :p

A jak u Ciebie Sylwia posuwają się prace?? :)

Mróweczka :D :wink:

Wszystko ładnie, pięknie tylko, że ekipę mamy umówioną na marzec :-? No i krótko przed rozpoczęciem musimy dociągnąć wodę - to akurat kwestia dwóch dni, ale tu pojawia się warunek - nie może być ziemia zamarznięta :evil: No i lipa. Trzeba czekać na odwilż :p

A jak u Ciebie Sylwia posuwają się prace?? :)

Mróweczka :D :wink:

Ekipa będzie musiała zaczekać bo przecież nie macie wpływu na warunki pogodowe :wink:

A u nas teraz nic sie nie posuwa do przodu, budowa stoi w miejscu i domek bardziej przypomina iglo lub gawrę niedźwiedzia polarnego :evil: ... na dachu tony śniegu i aż się boje że się ten Niewielki w ziemie zapadnie :oops:

Na wiosne chcemy ścianki działowe jeszcze, może taras zrobić a dalej już kredyt :-?

A Ty się nie przejmuj bo wszystko sie jakoś da zgrać :wink:

Pozdrawiam

Witam!

Niewielki z 2 garazami to nasz typ.

czyli M05a??????? :D chyba tak. My mamy stan surowy otwarty na razie ale też nie wiem czy będzie Ci pasowało odległościowo bo mieszkam na samym południu polski ale jakby co to zapraszam do oglądania na wiosne jak ten paskudny śnieg stopnieje bo na razie to mój dom jest zasypany :-?

pozdrawiam :wink:

Witam wszystkich!

Jestem zaointeresowana zakupem projektu Niewielki , czy ktoś mógłby mnie zaprosić do swojego juz wybudowanego domu . Chcialabym go zobaczyc na zywo.

Mieszkam w Skierniewicach ( 60 km od Warszawy)

Pozdrawiam

Renata

[email protected]

Witam

Mamy domek pod Radzyminem M05a czyli garaż na dwa stanowiska stoi i oczywiście mieszkamy w nim już zapraszamy

• 2 weeks później...

Planuję zacząć budowę niewielkiego z podwójnym garażem i wcześniej chciałabym obejrzeć już wybudowany dom. Czy ktoś mógłby mnie zaprosić? Jestem z Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie). Będę niezmniernie wdzięczna.

[email protected]

tel. 500 064 302

Planuję zacząć budowę niewielkiego z podwójnym garażem i wcześniej chciałabym obejrzeć już wybudowany dom. Czy ktoś mógłby mnie zaprosić? Jestem z Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie). Będę niezmniernie wdzięczna.

[email protected]

tel. 500 064 302

zapraszamy mieszkamy pod Warszawą))))))

Witam wszystkich Niewielkich :wink:

Kochani, mam do Was pytanko, które nurtuje mnie od pewnego czasu.

Nasz kierownik budowy namawia nas na podniesienie ścianki kolankowej o dwa pustaki. W projekcie mamy podniesienie jej o jeden.

Pytanie zatem moje kieruję do tych, którzy mają ten problem już z głowy.

Jak wizualnie wygląda NIewielki po tej zmianie? Czy podnosić ściankę kolankową o dwa pustaki, czy też zostać przy jednym?

Będę wdzięczna za info. :)

Pozdrawiam serdecznie

Mróweczka :wink: