sylwiap-w29 08.02.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj Mróweczko Mnie się wydaje że nawet w lutym na wielkie topnienie się nie zanosi....oglądam pogode i praktycznie do końca miesiąca temp. cały czas na minusie wrr też mi się to wcale nie podoba, tak samo mieliśmy góry śniegu, które podchodziły aż pod same mury miejscami ... na szczęście mąż w sobotę się zmobilizował i poodśnieżał Jeśli nie zaczniecie w marcu to w kwietniu już na pewno będzie cieplej i przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 09.02.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wszystko ładnie, pięknie tylko, że ekipę mamy umówioną na marzec No i krótko przed rozpoczęciem musimy dociągnąć wodę - to akurat kwestia dwóch dni, ale tu pojawia się warunek - nie może być ziemia zamarznięta No i lipa. Trzeba czekać na odwilż A jak u Ciebie Sylwia posuwają się prace?? Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 09.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wszystko ładnie, pięknie tylko, że ekipę mamy umówioną na marzec No i krótko przed rozpoczęciem musimy dociągnąć wodę - to akurat kwestia dwóch dni, ale tu pojawia się warunek - nie może być ziemia zamarznięta No i lipa. Trzeba czekać na odwilż A jak u Ciebie Sylwia posuwają się prace?? Mróweczka Ekipa będzie musiała zaczekać bo przecież nie macie wpływu na warunki pogodowe A u nas teraz nic sie nie posuwa do przodu, budowa stoi w miejscu i domek bardziej przypomina iglo lub gawrę niedźwiedzia polarnego ... na dachu tony śniegu i aż się boje że się ten Niewielki w ziemie zapadnie Na wiosne chcemy ścianki działowe jeszcze, może taras zrobić a dalej już kredyt A Ty się nie przejmuj bo wszystko sie jakoś da zgrać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 16.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam wszystkich!Jestem zaointeresowana zakupem projektu Niewielki , czy ktoś mógłby mnie zaprosić do swojego juz wybudowanego domu . Chcialabym go zobaczyc na zywo.Mieszkam w Skierniewicach ( 60 km od Warszawy) PozdrawiamRenata [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 16.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam wszystkich!Jestem zaointeresowana zakupem projektu Niewielki , czy ktoś mógłby mnie zaprosić do swojego juz wybudowanego domu . Chcialabym go zobaczyc na zywo.Mieszkam w Skierniewicach ( 60 km od Warszawy) PozdrawiamRenata [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 17.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 zapraszam.ale jest jedno ale- województwo pomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 17.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dziękuje za zaproszenie, hmmm jednak troszkę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 18.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 renetex witaj a do którego wariantu się przymierzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 19.02.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam! Niewielki z 2 garazami to nasz typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 19.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 renetex To może będzie Ci bliżej do Wrocławia? W każdym bądź razie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 19.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam! Niewielki z 2 garazami to nasz typ. czyli M05a??????? chyba tak. My mamy stan surowy otwarty na razie ale też nie wiem czy będzie Ci pasowało odległościowo bo mieszkam na samym południu polski ale jakby co to zapraszam do oglądania na wiosne jak ten paskudny śnieg stopnieje bo na razie to mój dom jest zasypany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gochasz2 22.02.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 RENETEX JA MIESZKAM POD ŁODZIĄ MAM PROJEKT M05 NIEWIELKI CZYLI WERSJA Z GARAŻEM 1 STANOWISKOWYM ALE JEŚLI MASZ OCHOTE TO ZAPRASZAM http://gochasz2.fotosik.pl/albumy/725194.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renetex 22.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo dziekuje za zaproszenie. Łódź to niedaleko mnie. Jak tylko moje zycie rodzinne + zawodowe wpadnie na swoje tory to z przyjemnościa skorzystam. Bardzo ładny domek i na pewno pomoze podjac decyzje o wyborze projektu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 27.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Witam wszystkich! Jestem zaointeresowana zakupem projektu Niewielki , czy ktoś mógłby mnie zaprosić do swojego juz wybudowanego domu . Chcialabym go zobaczyc na zywo. Mieszkam w Skierniewicach ( 60 km od Warszawy) Pozdrawiam Renata [email protected] Witam Mamy domek pod Radzyminem M05a czyli garaż na dwa stanowiska stoi i oczywiście mieszkamy w nim już zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 11.03.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Czy ktoś wybudował NIEWIELKIEGO w świętokrzyskiem?Chodzi mi szczególnie o wariant MO5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwedka75 11.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam, czy ktoś byduje lub wybudował M05 Niewielki z Muratora w podlaskim albo w pobliskich województwach??? Proszę o informację. Chciałabym go zobaczyć na żywo, zanim kupię ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MI1719503689 12.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 mieszkamy pod Piotrkowem Trybunalskim- zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwedka75 13.03.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Planuję zacząć budowę niewielkiego z podwójnym garażem i wcześniej chciałabym obejrzeć już wybudowany dom. Czy ktoś mógłby mnie zaprosić? Jestem z Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie). Będę niezmniernie wdzięczna.[email protected]tel. 500 064 302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 15.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Planuję zacząć budowę niewielkiego z podwójnym garażem i wcześniej chciałabym obejrzeć już wybudowany dom. Czy ktoś mógłby mnie zaprosić? Jestem z Bielska Podlaskiego (woj. podlaskie). Będę niezmniernie wdzięczna. [email protected] tel. 500 064 302 zapraszamy mieszkamy pod Warszawą)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 16.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich Niewielkich Kochani, mam do Was pytanko, które nurtuje mnie od pewnego czasu. Nasz kierownik budowy namawia nas na podniesienie ścianki kolankowej o dwa pustaki. W projekcie mamy podniesienie jej o jeden. Pytanie zatem moje kieruję do tych, którzy mają ten problem już z głowy. Jak wizualnie wygląda NIewielki po tej zmianie? Czy podnosić ściankę kolankową o dwa pustaki, czy też zostać przy jednym? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam serdecznie Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts