Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich!!

Mój M05 jest prawie ukończony. Piszę prawie bo brakuje tylko albo aż: lamp, gniazdek, stołu w pokoju z krzesłami, kanapy i no i łóżka w sypialni. Garderobę mam zamówioną .

Gdy tylko znajdę kabel łączący aparat z komputerem to zrobię zdjęcia i powklejam.

Aha........... schody drewniane ażurowe wyszły super :-)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy na forum zagląda jeszcze tommy07 ?

Hej :) tutaj już chyba mało kto zagląda a już tym bardziej ze "starych" forumowiczów ale może spróbuj napisać na priv :)

alutka74 :) chętnie bym pomogła odnośnie Twoich pytań ale my budujemy M05a który jednak mimo podobieństw jest zupełnie inny.

ania01 więc czekamy na zdjęcia :)

wojciech witaj na forum :)

Edytowane przez sylwiap-w29

Zagląda wiele osób, tylko nikt nie pisze;)

A czy ktoś kto wybudował wariant II mógłby się pochwalić, albo chociaż odezwać ;)

My na razie ocieplamy budynek, na wnętrze przyjdzie czas za jakieś 3 tygodnie.

Pozdrawiam wszystkich budujących, tych którzy już wybudowali albo będą budować Niewielkiego.

• 3 weeks później...

[quote=wojciech;4069809]Witam wszystkich poszukuję niewielkiego m05 w kujawsko-pomorskim interesuje mnie ten domek lecz przed podieciem decyzji o zakupie projektu chciałbym zobaczyć go na "żywo" : -)

My mamy podstawową wersję Mo5 , meiszkamy w nim 2 lata pod Olsztynem.

Sami przed przystąpieniem do budowy oglądaliśmy taki domek w Gdańsku.

TomekM05a ładny domek :) mógłbyś częściej wpadać i opowiedzieć jak się mieszka ;)

U mnie dalej nic sie nie robi na budowie bo nie dostaliśmy jeszcze kredytu. Mamy decyzję pozytywną ale obwieszczoną pewnymi warunkami. Czekam jeszcze na pewne mapki i mam nadzięję że to już koniec tej udręki wrrr

Pozdrawiam !!!!!!!!

• 2 weeks później...
Witam wszystkich, zakupiłem projekt Niewielkiego wariant II i narazie jestem na etapie załatwień o pozwolenie na budowę. W tym roku planujemy z żoną wylać stan zero,domek będziemy budować pod Zieloną Górą dlatego też chętnie zobaczymy już stojącego Niewielkiego w woj. lubuskim jeśli byłaby taka możliwość to chętnie skorzystamy. POZDRAWIAM.

• 2 weeks później...

witam wszytskich niewielkich i przymierzających się.:)

My z mezem w zeszłym roku zaczęliśmy budowe niewielkiego-mamy wersję z garazem dwustanowiskowym.Obecnie jestesmy na etapie zalewania stropu.

Na razie mam zdjecia w aparacie,ale gdy tylko będe miała na komputerze podziele się z Wami :)

Gdyby ktoś miał jakies fajne zdjecie aranzacji wnetrz w niewielkim to prosze niech zamiesci na forum-nam jeszcze daaaaleko do tego etapu,ale juz szukam inspiracji i wogule nie moge sie doczekac kiedy zaczniemy urzadzac naszego niewielkiego:).

Pozdrawienia dla wszystkich budujących,mieszkających i przymierzających się do budowania:)

zycze powodzenia w budowie!:D

Edytowane przez H&&M

witam wszytskich niewielkich i przymierzających się.:)

My z mezem w zeszłym roku zaczęliśmy budowe niewielkiego-mamy wersję z garazem dwustanowiskowym.Obecnie jestesmy na etapie zalewania stropu.

Na razie mam zdjecia w aparacie,ale gdy tylko będe miała na komputerze podziele się z Wami :)

Gdyby ktoś miał jakies fajne zdjecie aranzacji wnetrz w niewielkim to prosze niech zamiesci na forum-nam jeszcze daaaaleko do tego etapu,ale juz szukam inspiracji i wogule nie moge sie doczekac kiedy zaczniemy urzadzac naszego niewielkiego:).

Pozdrawienia dla wszystkich budujących,mieszkających i przymierzających się do budowania:)

zycze powodzenia w budowie!:D

Hej :) W takim razie czekam na Wasze zdjęcia. Ja się chwalę na bieżąco ale na razie nic się wielkiego u nas nie dzieje. Powinne być okna za 2 tygodnie a później już polecimy z budowa po długim zastoju :) Mam taką nadzieję.

witam miło ze ktos tu sie odzywa ,budujemy w Knurowie (gliwice ,zabrze ) bardzo blisko rybnika,jestesmy na etapie zalanego stropu i dobrze ze weszlismy na to forum bo juz zpadła nowa szybka decyzja ze dzwigamy gore o 2 bloczki mysle ze bedzie ok po tym co tu pisza forumowicze,dobrze tez jest poogladac zdjecia tych superasnych niewielkich,i mozna sobie co nieco potpatrzec he pozdrawiam wszystkich

Witam forumowiczów. Mamy zamiar rozpocząć budowę w Wielkopolsce . Przypadkowo odkryłam to forum i jakże się zdziwiłam, że entuzjastów "Niewielkich" jest aż tylu:) myślimy o niewielkich poprawkach i ostatnio mówiliśmy o tym ,że gdybyśmy mogli gdzieś obejrzeć taki dom "na żywo" byłoby pięknie!, bo to naprawdę dużo by nam ułatwiło. Póżniej natrafiłam na forum i postanowiłam napisać . Przeglądając posty zauważyłam, że użykownicy fajnie i życzliwie współpracują, więc może i nam sie uda zobaczyć nasz przyszły domek przed podjęciem ostatecznych decyzji co do ewentualnych poprawek. Chętnie odwiedzilibyśmy "Niewielkiego" o ile oczywiście ktoś nas zaprosi?:)