sylwiap-w29 04.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Chcialabym zobaczyc jak prezentuje sie "na zywo" z gory dziekuje Ja jeszcze nie mam sie czym chwalić bo dopiero ruszymy ale przejrzyjcie dzienniki budowy osób na naszym wątku...znajdziecie czego szukacie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 04.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam my z mężem budujemy m05a i właśnie nam robią poddasze ,płyty zaczynają jutro przykręcać i strasznie zaczeło się mało miejsca robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 05.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Renata 69Na Twoich zdjęciach widziałam, ze nie podnieśliście góry. My też budujemy M05aL i zanim podjęliśmy decyzję pooglądaliśmy kilka Niewielkich w realu. Widzieliśmy poddasze bez podniesienia i podniesione o dwa pustaki. To robi WIELKĄ różnicę. Więc decyzja była jedna. I to nieprawda, ze Niewielki stracił proporcje. Wyciągnęliśmy dach w dół-i jest OK.Ale i tak-nie bez powodu ten dom nazywa sie Niewielki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izoldos 06.03.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam wszystkich Niewielkich! U mnie roboty na miesiąc stanęły, bo jak nie choroby instalatorów, to mróz przy którym nie można było wygiąć rurek pod podłogówkę. Ale już poszliśmy trochę do przodu, jeszcze dwa dni i będzie skończona instalacja grzewcza, a zaraz potem upragnione wylewki:) W trakcie jest ręcznie gipsowany parter. Mam pytanie o rynny tytan - cynk. Czy ktoś z Was robił takie? Albo może macie wycenę? Ja dostałam wycenę na nasz domek 3900zł z firmy Rheinzink. Wydaje mi się bardzo dużo Co Wy na to? A w albumie kilka nowych fotek http://foto.onet.pl/8tb2g,wd0c93cwcdsk Pozdrawiam Izoldos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badboyryba-M05aL 08.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 witam ja za tytan cynk na mo5al rynny, opierzenia i inne płaciłem chyba 3300 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MI1719503689 11.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 WitamA którędy macie zrobiona instalację TV i czy macie na niej zrobioną roździelnię i w którym miejscu Niewielkiego?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niunki1 11.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam, czy ktoś, kto zdażył już wykonać elewację M05a, mógłby mi zdradzić ile wyszło mu metrów kwadratowych tejże elewacji. Bez wizji lokalnej i projektu pod reką - na razie - rozmijam się wyliczeniach z majtrem o jakieś 100 metrów kwadratowych. A to robi różnicę pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 11.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Fajne fotki chciałabym zobaczyć jak wygląda rozwiązanie łazienki na dole bo widzę ze jest połączona z kibelkiem,chyba ze się mylę .U nas roboty troszkę wiecej zrobionej mamy juz wylewki tynki od jesieni podłogówka działa z kiminka z płaszczem wodnym .Chłopaki teraz robia płyty na górze juz mamy wszystkie pokoje zrobione w przyszlym tygodniu maja skończyć i zabierają się za płytki na dole i łazienkę dolną już nie moge się doczekac PozdrawiamIzoldos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 11.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 My robiliśmy ocieplenie i wyszło ok 200m teraz bedzie napewno mniej elewacji bo podbitka poszła Witam, czy ktoś, kto zdażył już wykonać elewację M05a, mógłby mi zdradzić ile wyszło mu metrów kwadratowych tejże elewacji. Bez wizji lokalnej i projektu pod reką - na razie - rozmijam się wyliczeniach z majtrem o jakieś 100 metrów kwadratowych. A to robi różnicę pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 11.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 My widzieliśmy tylko jeden domek w realu bez podniesienia i bardzo żałujemy ze tych dwóch nie podbieśliśmy ,teraz jak mamy płyty w każdym pokoju. Choć powiem ze nie jest tak zle są strasznie urocze i przytulne tzn bedą jak juz bedzie wszystko gotowe.CzekamY z utęsknieniem na przeprowadzkę . Renata 69 Na Twoich zdjęciach widziałam, ze nie podnieśliście góry. My też budujemy M05aL i zanim podjęliśmy decyzję pooglądaliśmy kilka Niewielkich w realu. Widzieliśmy poddasze bez podniesienia i podniesione o dwa pustaki. To robi WIELKĄ różnicę. Więc decyzja była jedna. I to nieprawda, ze Niewielki stracił proporcje. Wyciągnęliśmy dach w dół-i jest OK. Ale i tak-nie bez powodu ten dom nazywa sie Niewielki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 12.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Uf kolejny etap za nami.... Na zdjęciu widać dwa Niewielkie (zapomniałam Wam napisać, ze ze znajomymi budujemy dwa domki obok siebie-dobrze, ze się chociaż różnią dachówką ) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b87bcae36f7a58d8.html A tak wygląda z tyłu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c5d3d88c75951eeb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 12.03.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Czy ktoś z Was przeżył takie zjawisko w czasie budowania- miał kupę śniegu na poddaszu POD DACHEM??? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29bd5d5b5fcb5d33.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans klos 14.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Witam!!! jestem tu nowy daleko mi jeszcze do budowy NIEWIELKIEGO bo narazie zalatwiam formalnosci z dzialka Mam pytanko czy ktos z forumowiczów buduje NIEWIELKIEGO w Krakowie lub w okolicach Krakowa chcialbym zobaczyc ten domek na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ENDORFINE 14.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 duma!!!co jest grane z tym śniegiem? próbowaliście armatki śnieżne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 14.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 ENDORFINE Niezły pomysł z tymi armatkami, ale nie zgadłeś. Próbuj dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka27 15.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 duma!! myślę że wiem, u nas było podobnie, napadało śniegu na strop, a później stawialiście krokwie i całą resztę..śnieg nie zdążył stopnieć ..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 16.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 No i się wydało.....A tak serio-to wcale nie było śmieszne. Ten śnieg zrzucaliśmy przez 4 godziny. Do tej pory czuję plecy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 22.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Niewielcy Czy możecie pokazać na zdjęciach swoje górne łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 22.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Hej Jutro postaram się zrobić zdjęcia i wkleić. Niewielcy Czy możecie pokazać na zdjęciach swoje górne łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 22.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 DziękiCzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts