Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

badboyryba-M05aL

Klatka schodowa. Daliśmy tam dwa okna, żeby doswietlić całe poddasze światłem dziennym. Gdybyśmy nie podnieśli góry o dwa pustaki, te okna byłyby niźej.A tak wyladowały dość wysoko, a pod nimi kawałek stropu-stąd ta półka. Nie umiem Ci inaczej wttłumaczyć. Dam Ci link do zdjęcia przodu domu.Te dwa okna obok siebie to właśnie okna na klatce schodowej. Czy możesz dać mi namiary na zdjęcie Twojej klatki? Dla porównania jak to u Was wyszło.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/429dd119487b62e7.html

Hej

Wszyscy są poprostu zapracowani na swoich budowach ,wiem to po sobie jak wracam to padam nawet nie mam ostatnio zdjęć z placu boju a tyle się dzieje łazienka kończy sie bo mały przestój był ,ale okazało sie ze coś z wanna jest nie tak ma małe pęknięcie jadę zaraz na działeczkę to zobaczyć.Poproszę zdjęcia ze środka ))))

Widzę, ze Niewielcy to wielcy nieobecni...

Nawet życzeń nikt sobie nie składa.

Trudno....

Więc sama przed sobą pochwalę się swoim "ubranym" domkiem...

http://images40.fotosik.pl/100/683c7edeb089a18am.jpg

http://images39.fotosik.pl/100/5c1232c8b858d267m.jpg

Witam

Jak zazdoszczę tym co mogą się chwalić. Ja ciągle nie mogę pochwalić się nawet pozwoleniem na budowę - wersja optymistyczna to czerwiec.

No cóż :( Na razie dokumentacja w ZUD-ie, a architekt pracuje nad zmianami. A wszystko, od momentu znalezienia działki trwa już półtora roku. Koszmar.

Dlatego ciągle czekam na wasze zdjęcia. Szczególnie, gdyby ktoś z budujących M05b chciał się pochwalić.

Duma, super ten twój niewielki, nawet taką kolorystykę bym zachowała. Świetnie wygląda.

Pozdrawiam. Anka

No no pięknie robota idzie do przodu ,ale powiem ze naprawdę troszkę jeszcze zostało ja na tym etapie byłam pełna optymizmu ,ze kasy nam starczy ale juz widzę ze maz miał rację ,kasa się kończy i to ekspresowo.A co do zdjec powiem szczerze ze nawet nie mam jednego zdjęcia odkąd płytki są na ścianach i podłogach na całym dole .pomieszczenie gospodarcze skończone prawie (jeszcze tylko fugowanie) obiecyję ze postaram się to zrobić w weekend będę troszke ogarniać bo pracownicy strasznie bałaganią,tym bardziej ze właśnie kończą się sufity podwieszane .Efekt końcowy bedzie najlepszy juz nie moge się doczekać i kominek zacznie się robić od poniedziałku mam nadzieję. I jeszcze jedno do czego się nie mogę doczekać kuchnia za tydzień przyjedzie , mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze pasowało do siebie bo az się boję .

witam!wraz z mezem zastanawiamy sie nad zakupem projektu domu NIEWIELKI M05a.spotkalismy sie jednak z opinia niektorych osob ze okna dachowe moga byc problemem.czy dla kogos jest to bardzo ucizliwe?czy wogole mozna cos zobaczyc przez te okna nawet jakbysmy podniesli troche dach o dwa betoniki.czy musielibysmy zmieniac wymiary okien?jestesmy jeszcze "zieloni" na tym etapie wiec czy moglby ktos swoja opinie wyrazic na ten temat?ktos kto juz wybudowal?czy te okna to naprawde taki problem???pozdrawiamy

witam!wraz z mezem zastanawiamy sie nad zakupem projektu domu NIEWIELKI M05a.spotkalismy sie jednak z opinia niektorych osob ze okna dachowe moga byc problemem.czy dla kogos jest to bardzo ucizliwe?czy wogole mozna cos zobaczyc przez te okna nawet jakbysmy podniesli troche dach o dwa betoniki.czy musielibysmy zmieniac wymiary okien?jestesmy jeszcze "zieloni" na tym etapie wiec czy moglby ktos swoja opinie wyrazic na ten temat?ktos kto juz wybudowal?czy te okna to naprawde taki problem???pozdrawiamy

Witam

Czy ja wiem czy jest problem z oknami można troszkę niżej je obsadzić i bedzie dobrze ,u nas są troszkę wyżej i jest i tak widać

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/889198217e0a2a57.html