sylwiap-w29 20.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam Nie wiem czy widzieliście jaką nam Murator zrobił niespodziankę Jest dość obszerny artykuł o Niewielkim w majowym wydaniu...a konkretnie o M05a...i bardzo ciekawe realizacje nawet naszych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 20.04.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Renato 69 a czy podnosiliscie troche gore? nie nie podnosiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka27 20.04.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 hello. my podnieśliśmy góre i jesteśmy bardzo zadowoleni, wyszły super pokoje:))))polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 20.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 hello. my podnieśliśmy góre i jesteśmy bardzo zadowoleni, wyszły super pokoje:))))polecam My bardzo załujemy ,że tego nie zrobilismy własnie choć też nie jest zle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 21.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 no ladnie ladnie kolejni forumowcy dzialaja:) tylko jeszcze do Duma - to zdjecie z "podpieranym" kominem to do kominka? jesli tak to gdzie czerpnia powietrza z zewnatrz?? a roboty przed Wami jeszcze troche i ho ho ale przy dobrej ekipie w pol roku mozecie zamieszkac czego zyczymy jako uzytkownicy niewielkiego mieszka sie cudnie i te popoludnia z grillem i piwkiem na tarasie BEZCENNE nawet mamy juz swoj maly ogrodeczek wazywny i 2 brzozki i czeresnie wsadzone;) a na dniach pewnie chlopaki zaczna nam robic podbitke takze niby sie mieszka a roboty jeszcze pelno zeby skonczyc no i te wroble - ciagle przy scianie kolankowej wydlubuja styropian i robia gniazda - kilka zlikwidowalismy ale dalismy za wygrana - jak sie je wykurzy z jednego miejsca to zaczynaja w innym wiec niech skoncza i mlode odchowaja a jak bedzie podbitka to sie problem skonczy wiec chyba nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martika291 21.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 a o ile podniesliscie ta gore?i jeszcze jedno czy klatka schodowa nie jest za waska?wprowadzaliscie jakies zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 21.04.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 hello. my podnieśliśmy góre i jesteśmy bardzo zadowoleni, wyszły super pokoje:))))polecam My bardzo załujemy ,że tego nie zrobilismy własnie choć też nie jest zle . My zdecydowalismy się nie podnosić i zachowac forme Niewielkiego taką jaka jest w projekcie...nastawiamy się na to że będą liczne skosy i nie będzie za wysoko ale raczej będziemy traktować te pomieszczenia jako część nocną i myśle że w niczym to nie przeszkodzi, poza tym sami nie jesteśmy zbyt duzi heh wiec forma niewielka nam wystarczy...hmm mam taką nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 21.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 hello. my podnieśliśmy góre i jesteśmy bardzo zadowoleni, wyszły super pokoje:))))polecam My bardzo załujemy ,że tego nie zrobilismy własnie choć też nie jest zle . My zdecydowalismy się nie podnosić i zachowac forme Niewielkiego taką jaka jest w projekcie...nastawiamy się na to że będą liczne skosy i nie będzie za wysoko ale raczej będziemy traktować te pomieszczenia jako część nocną i myśle że w niczym to nie przeszkodzi, poza tym sami nie jesteśmy zbyt duzi heh wiec forma niewielka nam wystarczy...hmm mam taką nadzieje Hmm myślę ze fajnie jest zobaczyć domek w realu zanim się go postawi ,my mieliśmy taka przyjemność ,widzieliśmy domek pod Olsztynem fajna sprawa byc w takim domku.Może macie kogoś kto blisko was stawia taki domek, jeśli nie zawsze możecie przyjechać pod Warszawę zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 22.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 hello. my podnieśliśmy góre i jesteśmy bardzo zadowoleni, wyszły super pokoje:))))polecam My bardzo załujemy ,że tego nie zrobilismy własnie choć też nie jest zle . My zdecydowalismy się nie podnosić i zachowac forme Niewielkiego taką jaka jest w projekcie...nastawiamy się na to że będą liczne skosy i nie będzie za wysoko ale raczej będziemy traktować te pomieszczenia jako część nocną i myśle że w niczym to nie przeszkodzi, poza tym sami nie jesteśmy zbyt duzi heh wiec forma niewielka nam wystarczy...hmm mam taką nadzieje Hmm myślę ze fajnie jest zobaczyć domek w realu zanim się go postawi ,my mieliśmy taka przyjemność ,widzieliśmy domek pod Olsztynem fajna sprawa byc w takim domku.Może macie kogoś kto blisko was stawia taki domek, jeśli nie zawsze możecie przyjechać pod Warszawę zapraszamy. Widzieliśmy domek w realu z podniesioną sciąnką do 50 cm pokoje na górze były ogromne. Jeden z forumowiczów wybudował niedaleko nas. I tutaj specjalne pozdrowienia dla Mariana Rozważaliśmy długo tą sprawe, konsultowaliśmy z projektantem. Przy podniesieniu ścianki zwiększa się automatycznie powierzchnia użytkowa domu a planujemy w przyszłości brać kredyt z dopłatami od państwa. Ograniczeniem tego kredytu jest to że moglibyśmy go wziąść przy powierzchni użytkowej do 140 m2, także zdecydowaliśmy się nie podnosić biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw Ale jeszcze do dachu nie dotarliśmy także, nic jeszcze nie jest przesądzone, wprawdzie materiał kupiony i leży sobie w depyzcie, ale... Dziękuje za zaproszenie bardzo chętnie byśmy przyjechali gdyby było bliżej to bez zastanowienia. Jednak kto wie może kiedyś sobie zrobimy wycieczke w Wasze okolice heh Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.04.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam wszystkiech! Widzę że temat kuchni jest "na topie" więc i ja wklejam. Co prawda dopiero projekt ale bardzo bliski moim wyobrażeniom mojej kuchni. No może jeszcze dwie, trzy poprawki i taką będę miał kuchnię. http://images6.fotosik.pl/225/0409a923132377e0m.jpg http://images6.fotosik.pl/225/7ad62a34ef4dfca3m.jpg http://images6.fotosik.pl/225/223d26941bcc6273m.jpg http://images6.fotosik.pl/225/2a1caba82499cc12m.jpg http://images6.fotosik.pl/225/3730b8cf9e4a6329m.jpg http://images6.fotosik.pl/225/b66bc56bfdc162edm.jpg http://images6.fotosik.pl/225/1da1afb6a7aa33e1m.jpg http://images6.fotosik.pl/225/a9337b6b1edd7277m.jpg piękna!!!!można wiedzieć ile kosztowało to cudo Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 22.04.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 hello. my podnieśliśmy góre i jesteśmy bardzo zadowoleni, wyszły super pokoje:))))polecam My bardzo załujemy ,że tego nie zrobilismy własnie choć też nie jest zle . My zdecydowalismy się nie podnosić i zachowac forme Niewielkiego taką jaka jest w projekcie...nastawiamy się na to że będą liczne skosy i nie będzie za wysoko ale raczej będziemy traktować te pomieszczenia jako część nocną i myśle że w niczym to nie przeszkodzi, poza tym sami nie jesteśmy zbyt duzi heh wiec forma niewielka nam wystarczy...hmm mam taką nadzieje Hmm myślę ze fajnie jest zobaczyć domek w realu zanim się go postawi ,my mieliśmy taka przyjemność ,widzieliśmy domek pod Olsztynem fajna sprawa byc w takim domku.Może macie kogoś kto blisko was stawia taki domek, jeśli nie zawsze możecie przyjechać pod Warszawę zapraszamy. Widzieliśmy domek w realu z podniesioną sciąnką do 50 cm pokoje na górze były ogromne. Jeden z forumowiczów wybudował niedaleko nas. I tutaj specjalne pozdrowienia dla Mariana Rozważaliśmy długo tą sprawe, konsultowaliśmy z projektantem. Przy podniesieniu ścianki zwiększa się automatycznie powierzchnia użytkowa domu a planujemy w przyszłości brać kredyt z dopłatami od państwa. Ograniczeniem tego kredytu jest to że moglibyśmy go wziąść przy powierzchni użytkowej do 140 m2, także zdecydowaliśmy się nie podnosić biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw Ale jeszcze do dachu nie dotarliśmy także, nic jeszcze nie jest przesądzone, wprawdzie materiał kupiony i leży sobie w depyzcie, ale... Dziękuje za zaproszenie bardzo chętnie byśmy przyjechali gdyby było bliżej to bez zastanowienia. Jednak kto wie może kiedyś sobie zrobimy wycieczke w Wasze okolice heh To super ze widzieliście fajna sprawa ,wiem wiem że dalego macie my jechalismy ok 200km aby zobaczyc domek.A czy ktos bedzie się wybierał na piknik jak bedzie Murator organizował? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 23.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich zainteresowanych ,mam nowe mebelki do kuchni są cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 23.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam wszystkich zainteresowanych ,mam nowe mebelki do kuchni są cudowne. to wspaniale....poprosimy o zdjęcie jak najszybciej tego cudownego widoku kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 24.04.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 U nas właśnie skończyli tynki wewnętrzne. Wyszło 500 mkw.Teraz sobie schną. We wtorek zaczynamy wylewki. Ale w ciagu jednego dnia bedzie po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 24.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1baba3475ef22fab.html To nasza kuchnia,reszta zdjęć na fotosiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 24.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Renata wrażenia niesamowite Ty szczęściaro masz już taką ładną kuchnie...czekam na całkowity efekt końcowy pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 24.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Renata wrażenia niesamowite Ty szczęściaro masz już taką ładną kuchnie...czekam na całkowity efekt końcowy pozdrawiam !!! Spoko tez bedziesz miała tak a nawet ładniej pewnie .Mnie to kosztowało sporo nerwów aby wszystko zgrać i wogóle ,bardzo cieszymy się ze mamy powoli to za sobą ,czasami ludzie którzy u nas robia sa nie poważni i przy nich budowa nie sprawia tyle radości co powinna.Jutro porobie łazienke górna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 26.04.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Spoko tez bedziesz miała tak a nawet ładniej pewnie .Mnie to kosztowało sporo nerwów aby wszystko zgrać i wogóle ,bardzo cieszymy się ze mamy powoli to za sobą ,czasami ludzie którzy u nas robia sa nie poważni i przy nich budowa nie sprawia tyle radości co powinna.Jutro porobie łazienke górna ...jak dotrwam do takiego momentu, bo już przy kopaniu ław fundamentowych mam nerwy napięte na najwyższym poziomie Lubie mieć wszystko zrobione do prefekcji hihi ... czekam na Wasze zdjęcia górnej łazienki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 69 27.04.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Do Sylwiap-w29 Ku pocieszeniu he he - perfekcje bedziesz miała jak sobie sama zrobisz Nie martw się my zaczynając budowę byliśmy pełni optymizmu ,zapewne tak jak Ty teraz,życie wszystko zweryfikuje,od perfekcji jest daleko.Do tej pory jedyna ekipa bez zastrzeżeń to dekarze (drudzy z kolei,bo pierwsi to porażka)Kolejna ekipa p.Sławka :tynki , posadzki super. p.Sławek zaoferował kładzenie płytek i tu do perfekcji jest b. daleko (2w1 się nie sprawdza) czekamy na ich odejście z utęsknieniem.A zdjęcia łazienki postaramy się zrobic w wekeend[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 27.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Do Sylwiap-w29 Ku pocieszeniu he he - perfekcje bedziesz miała jak sobie sama zrobisz Właśnie robimy na razie sami ze średnim doświadczeniem, minimalną pomocą, raczej na chłopski rozum. Różnie to wychodzi a to dlatego że zbrojarza mamy dopiero za 2 tyg. albo i później i szkoda nam czasu więc kopania ław, piasek, ubijanie, szałowanie robimy jakby korespondencyjnie Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie i Kierbudowi nie staną włosy dęba Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts