ania01 05.07.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 witam!! obiecałam zdjęcia............... hmmm niestety nadal ich nie mam czekam na lampy, jadę dzisiaj kupić panele 2,8 m2 do garderoby którą będę miała montowaną w sobotę (podobno) Pieniążków BRAK a jeszcze doszedł mi zakup sukni ślubnej i całej reszty z tym związanej .................... kurcze w lotka też nie mogę trafić szóstki Dam radę ..................... muszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 05.07.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Duma a jak tam u Ciebie idzie zagospodarowanie ogródka ? Zrobiłaś ścieżki wstępu dla pieska? Pracuję nad tym. A ogródek BARDZOOOOOO CIESZY. Jemy już swoją sałatę, ogórki no i zaczęły się pomidorki:) A ile radochy przy wyrywaniu chwastów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 05.07.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 ania01 koniecznie wstaw zdjęcia Chętnie zobaczę jak wygląda Wasz domek. A kiedy Ślub? Duma na pewno ogródek cieszy a tym bardziej własne, wyhodowane w nim warzywka Ja na razie walczę z wyrywaniem lub koszeniem czegoś co przypomina trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 06.07.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Mamy juz prawie wiezbe nareszccie tylko ,jeszcze trzeba szczegoły domowic (kaska) i bedziemy miec do 2-3 tyg drzewko na dach , pozdrawiamy wszystkich niewielkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 07.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam Mam pytanie do Niewielkich którzy już zbudowali.... Z jakiej firmy macie drzwi zewnętrzne, chodzi mi o te drzwi z naświetlem bo nie wszyscy mają takie w swoich ofertach. Ja mam na razie wycenę z Juwentu ale za samo naświetnle chcą około 800 zł. Trochę drogo mi się to wydaje. Z jakiej firmy macie bramy garażowe? Mam zrobioną wycenę Normstahl i u kilku innych lokalnych sprzedawców. Jakie polecacie? Proszę o podpowiedzi Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 07.07.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam Mam pytanie do Niewielkich którzy już zbudowali.... Z jakiej firmy macie drzwi zewnętrzne, chodzi mi o te drzwi z naświetlem bo nie wszyscy mają takie w swoich ofertach. Ja mam na razie wycenę z Juwentu ale za samo naświetnle chcą około 800 zł. Trochę drogo mi się to wydaje. Z jakiej firmy macie bramy garażowe? Mam zrobioną wycenę Normstahl i u kilku innych lokalnych sprzedawców. Jakie polecacie? Proszę o podpowiedzi Pozdrawiam Sylwia Nasze drzwi robił stolarz z okolic Wrocławia. Zobaczyliśmy je na osiedlu domków wybudowanych przez dewelopera (podpisali z nim umowę i widzielismy kilka wersji, ale w jednym stylu) i dotarliśmy do faceta osobiście. Z szybkami, z litego drewna-3000 zł. Są naprawdę dobre. Drzwi garażowe Hormana. Wcale nie były droższe niż z innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 08.07.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam Mam pytanie do Niewielkich którzy już zbudowali.... Z jakiej firmy macie drzwi zewnętrzne, chodzi mi o te drzwi z naświetlem bo nie wszyscy mają takie w swoich ofertach. Ja mam na razie wycenę z Juwentu ale za samo naświetnle chcą około 800 zł. Trochę drogo mi się to wydaje. Z jakiej firmy macie bramy garażowe? Mam zrobioną wycenę Normstahl i u kilku innych lokalnych sprzedawców. Jakie polecacie? Proszę o podpowiedzi Pozdrawiam Sylwia Mamy drzwi zewnętrzne i wewnętrzne Urzędowskiego D414. Długi okres oczekiwania ale wyglądają i sprawują się super. Brama garażowa Normstahl, działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 08.07.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Duma widziałam Wasze drzwi na zdjęciach i bardzo mi się podobają Coś takiego bym chciała, też z szybkami ale nie chcemy właśnie drewnianych więc stolarz odpada. Ale Ci powiem, że jak na drewniane i z naświetlem to mega tanio je kupiliście Wyceny z Hormana jeszcze nie mam ale chyba się wybiorę bo wiem, że już nie są teraz takie drogie te bramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 08.07.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) DaszaA Twoich dzwi zewnętrznych nie widziałam na zdjęciach bo chyba nie pokazywałaś ale jeżeli to są te pokazane w ofercie to bardzo ładne http://www.urzedowski.pl/drzwi_wew.php?id=166&nazwa_kategorii=DRZWI ZEWNĘTRZNE Z PRZESZKLENIEM&uklad=3&kat_id=143 Ja do tej bramy z Normstahla też najbardziej jestem przekonana jak na razie i wycena też niezła bo 5.300 zł bez żadnych dodatków. Edytowane 8 Lipca 2010 przez sylwiap-w29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia57 09.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich ! Sylwuś, jestem ,jestem, śledzę co prawda nie tak już często poczynania starych i nowych właścicieli niewielkich.U mnie posunęło się bardzo do przodu a w tej chwili skończyła się kasa, no i już wiesz, prawie stop.Ale, mój dom jest juz zamknięty, ma okna.dach \;deska i papa, tynki wewnętrzne(zostało trochę do zrobienia w piwnicy), hydraulika,no i już jest ogrodzony. Niespodziankę w postaci zmiany poddasza(pamiętasz Sylwuś?) opowiem niebawem.Tymczasem pozdrawiam wszystkich.Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 10.07.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Drodzy Niewielcy.Tak się cieszymy dzisiejszym dniem, ze postanowiłam się z Wami naszą radością podzielić.Od 1,5 miesiąca czekaliśmy na zamówione markizy na taras. A wiecie co się dzieje od kilku tygodni na dworze...No i wreszcie, NARESZCIE mogliśmy usiąść na tarasie. A że taras mamy od strony południowo-zachodniej, było to do tej pory TROCHĘ UCIĄŻLIWE.Załączam zdjęcia naszych markiz. Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. A taras zrobił sie kolejnym wielkim pokojem w NIEWIELKIM:)http://images41.fotosik.pl/309/59278f76f944ea27m.jpghttp://images45.fotosik.pl/314/3990a307a6a64f49m.jpghttp://images49.fotosik.pl/314/53b31a51e275897bm.jpghttp://images46.fotosik.pl/313/24d8edcdee42fcc8m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 12.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Renia jestem pełna podziwu, że mnie wyprzedziłaś w budowaniu Chętnie bym zobaczyła Twoje dzieło ...szczerze mówiąc to nie pamiętam co planowałaś zrobić na poddaszu, może uchylisz rąbka tajemnicy? Duma ładne markizy. Szkoda, że nie zrobiłaś zdjęcia tych markiz w świetle całego domku Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 15.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witam niewielcy sledzimy wasze poczynania,lecz jak sie u nas nic niedzieje to niema o czym pisac ale teraz jest bo mamy juz drzewko na dach na działeczce za kilka dni zaczna chłopaki działac z daszkiem nareszcie cos ruszyło,jak bedzie cos widac wkleimy fotki ,cenowo wyszło 12000 za całosc + deska czołowa ogolnie wszystko co bedzie potrzebne ,goral sie szybko z tym uporał Duma markizy bardzo fajne napewno sie teraz przydaja ,kiedys tez otym pomyslimy:) POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 15.07.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) krzychur wreszczie udało Wam się z tym drzewem i rzeczywiście szybko się uporali .... więc czekamy teraz na fotki wieźby A u mnie też na razie cisza, tynki dopiero za dwa tygodnie a ja lubie jak coś się dzieje. Dla mnie dzień bez pracy na budowie to dzień stracony haha.........ale już niedługo. Zamówiliśmy w końcu bramę garażową ale dalej jeszcze nie wiemy co z drzwiami. Te z naświetlem wychodzą około 3 tys. ale już chyba tyle trzeba będzie na nie poświęcić. Pozdrawiam Sylwia Edytowane 15 Lipca 2010 przez sylwiap-w29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilglab 16.07.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 WITAM, w przyszłym tygodniu wybieram się z rodzinką do rodziny koło Kraśnika, bardzo nam zależy na obejrzeniu Niewielkiego na żywo, wymiany doświadczeń, zdobyciu cennych uwag, dlatego jeśli ktoś z Kraśnika, czy z woj. lubelskiego zechciałby z nami się spotkać to chętnie przyjedziemy. U nas robota ruszyła na działce, mamy wylane ławy i ogólnie zarys naszego niewielkiego na działce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 19.07.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 NIEWIELCY hej mamy prosbe ,kiedys gdzies ogladalismy na zdjeciach u kogos z was jak macie zrobiona łazienke na pietrze chodzi konkretnie o prysznic myslimy a nawet chcemy zrobic taki prysznic dzieciakom tylko tam trzeba jakos powiekszyc ta łazienke tzn przesunac scianke do klatki schodowaj jak to zrobic zeby było ok i jesli ktos moze przypomniec i wkleic te fotki jeszcze raz bylibysmy wdzieczni:)nawet bardzo:) ps: jeszcze kilka dni i beda robic wiezbe pozdrawiamy aneta i krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 19.07.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) krzychurU nas na górze w łazience wszystko sie mieści. Przesunęliśmy odrobinę ścianę do pokoju i łazienka zrobiła się OKhttp://images37.fotosik.pl/311/0f4de7304c5a01d9m.jpghttp://images35.fotosik.pl/171/63c011e3dbd91a2dm.jpghttp://images38.fotosik.pl/312/1e44a9a5f601d558m.jpghttp://images45.fotosik.pl/317/64c2b13870bafa88m.jpghttp://images49.fotosik.pl/317/6bcfeee77de1a285m.jpghttp://images47.fotosik.pl/316/192feda439522bc2m.jpg Edytowane 20 Lipca 2010 przez duma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 20.07.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 WOW super łaziekna fajnie rozmieszczona ,ale juz wiem od sylwi ze nietrzeba tam zadnej scianki przesuwac zeby tez prysznic wstawic no i teraz jak widzimy wasza łazienke to juz jestesmy tego pewni,to ma byc łazienka dla dzieci wiec teraz musza miec wanne a jak podrasna to beda pewnie chciali miec prysznic to juz bedzie stał:)naprwade bardzo fajnie zrobione,uhhh kiedy my tak bedziemy hehe,pozdrawiamy i dzieki za pomoc i szybki odzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur 20.07.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Sylwia dzieki za info o ktore prosilismy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 20.07.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 krzychur nie ma za co duma ładna łazieneczka, masz się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts