sylwiap-w29 13.03.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Brąz jest również kolorem ciepłym i podobnie jak złoty (miedziany) ładnie komponuje się ze wszelkimi odcieniami beżu - jest to najbezpieczniejsze połączenie tzn. bez zbytniego szaleństwa ale ze smakiem. Natomiast dla nieco odważniejszych warto dodać, że brąz, zgodnie z zasadami łączenia kolorów, stanowi dobre tło dla jaskrawego różu, jasnego turkusu, ostrych czerwieni, błękitów, kremowej bieli. Jeżeli więc, moja droga Sylwiu, nie boisz się mocnych kontrastów, możesz któreś z tych kolorów wkomponować w elewację swojego ślicznego niewielkiego:yes: Do odważnych świat należy ale jednak tutaj kontrastów wolę unikać Myśle, że wybierzemy coś z beżów, ew. kremowa biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna94 13.03.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 A myslałam, że jestem tu jedyna bez klatki schodowej. Moge prosic o zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna94 13.03.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 To do "niewielki1" Nie umiem poruszac sie po forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 13.03.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Do odważnych świat należy ale jednak tutaj kontrastów wolę unikać Myśle, że wybierzemy coś z beżów, ew. kremowa biel Znakomity wybór:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur1 14.03.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Elegancko ,napewno to wszystkim ułatwi sprawa ,WIELKIE DZIEKI. A ogólnie to witam wszystkich nowych i oczywiscie wszystkie starsze wygi forum Niewielkiego,po zimowej przerwie fajnie ze sympatyków Niewielkiego jest coraz wiecej. Jesli chodzi o elewacje to mamy taka sama dachowke jak sylwiap-w29 wiec moze i my cos podpatrzymy ,mysle ze jakies odcienie czekoladki beda w dobrym kierunku i bedzie słodziudko przy okazji ,pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur1 14.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A tak wyglada narazie nasza klatka schodowa:)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e5a1cf1ad12c6481.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.03.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A myslałam, że jestem tu jedyna bez klatki schodowej. Moge prosic o zdjęcia? Witaj A jak tam Wam idzie urządzanie wnętrza? Ostatnio pisałaś, że macie tylko dom zewnętrznie dokończony a na środek dajecie sobie czas. Bardzo podoba mi się kolor Twojej elewacji. Jeżeli coś poczyniliście w środku to też poprosze o zdjęcia Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.03.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ....mysle ze jakies odcienie czekoladki beda w dobrym kierunku i bedzie słodziudko przy okazji ,pozdrowienia haha no, zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.03.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Znakomity wybór:yes: a na wybór jeszcze mam czas tak naprawdę bo chcemy to zrobić na szarym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.03.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Jeśli chodzi o schody to są moje faworyty : http://img215.imageshack.us/img215/2617/img1053of91.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img864.imageshack.us/img864/16/schodynabeton2x1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 14.03.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 jeśli chodzi o schody to są moje faworyty : http://img215.imageshack.us/img215/2617/img1053of91.jpg uploaded with imageshack.us http://img864.imageshack.us/img864/16/schodynabeton2x1.jpg uploaded with imageshack.us WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur1 14.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wow swietne ,normalnie rewelka a ja tu wyskoczyłem z stanem surowym heheh ,widac nie byłem w temacie sorki:),ale za to jak zrobie na gotowo to sie pochwale bo mam zamiar wkleic tam fajnie akwarium na wymiar ,bo rybki to to co lubie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 14.03.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wow swietne ,normalnie rewelka a ja tu wyskoczyłem z stanem surowym heheh ,widac nie byłem w temacie sorki:),ale za to jak zrobie na gotowo to sie pochwale bo mam zamiar wkleic tam fajnie akwarium na wymiar ,bo rybki to to co lubie:) no i świetnie, że pokazałeś nam swoją klatkę schodową w stanie surowym, bo będziemy naocznymi świadkami jak dojrzewa. A klatka jest super. Zaintrygowało mnie przejście za klatką schodową, skąd to, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychur1 14.03.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no i świetnie, że pokazałeś nam swoją klatkę schodową w stanie surowym, bo będziemy naocznymi świadkami jak dojrzewa. A klatka jest super. Zaintrygowało mnie przejście za klatką schodową, skąd to, co to? A to pozostałosc po wymurowaniu scianek w pomieszczeniach został taki jakby tunel dookoła budynku zrobimy z tego jakies schowki na graciki czy cos takiego,a na zdjeciu widac wejscia w te pomieszczenia ,ale napewno jeszcze beda dodatkowe wejscia w pokojach ,moze komus ten pomysł przypadnie do gustu ,pomieszczen typu stryszek nigdy nie zawiele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.03.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) no i świetnie, że pokazałeś nam swoją klatkę schodową w stanie surowym, bo będziemy naocznymi świadkami jak dojrzewa. A klatka jest super. Zaintrygowało mnie przejście za klatką schodową, skąd to, co to? Właśnie coś takiego dziwnego tam powstaje Taka przestrzeń i w projekcie chyba jest to przewidziane jako schowek. My nie robiliśmy tych ścianek i jest otwarta przestrzeń Postawie sobie tam np. kwiatki Edytowane 14 Marca 2011 przez sylwiap-w29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 14.03.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wow swietne ,normalnie rewelka a ja tu wyskoczyłem z stanem surowym heheh ,widac nie byłem w temacie sorki:),ale za to jak zrobie na gotowo to sie pochwale bo mam zamiar wkleic tam fajnie akwarium na wymiar ,bo rybki to to co lubie:) Trzymam Cię za słowo, że wstawisz to słynne akwarium Tym bardziej, że nikt inny tak nie będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kędziorki_EOP 15.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 (edytowane) Witam wszystkich "niewielkich" i nie tylko. Często oglądamy wasze domki i wreszcie postanowilismy pokazać swój. A to nasz niewielki (po lekkich zmianach) Edytowane 15 Marca 2011 przez kędziorki_EOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 15.03.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Witam wszystkich "niewielkich" i nie tylko. Często oglądamy wasze domki i wreszcie postanowilismy pokazać swój. A to nasz niewielki (po lekkich zmianach) Piękny ten Wasz niewielki:) A jakie okna macie?- jaki to kolor i producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kędziorki_EOP 15.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Piękny ten Wasz niewielki:) A jakie okna macie?- jaki to kolor i producent Dziękuje jest nam strasznie miło a okna mamy w kolorze orzecha VEKA Perfectline AD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Fajnie, że kolejni Niewielcy ujawniają się na forum : ) Kędziorki_EOP z tego, co widać na zdjęciu macie dach z gontu, prawda? Wygląda super, lekko i delikatnie a kolor jest rewelacyjny. Jakie zmiany robiliście? Powiększony salon i przeniesiona kotłownia? Dopominamy się stanowczo o więcej fotek : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts