Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Brąz jest również kolorem ciepłym i podobnie jak złoty (miedziany) ładnie komponuje się ze wszelkimi odcieniami beżu - jest to najbezpieczniejsze połączenie tzn. bez zbytniego szaleństwa ale ze smakiem. Natomiast dla nieco odważniejszych warto dodać, że brąz, zgodnie z zasadami łączenia kolorów, stanowi dobre tło dla jaskrawego różu, jasnego turkusu, ostrych czerwieni, błękitów, kremowej bieli. Jeżeli więc, moja droga Sylwiu, nie boisz się mocnych kontrastów, możesz któreś z tych kolorów wkomponować w elewację swojego ślicznego niewielkiego:yes:

Do odważnych świat należy ale jednak tutaj kontrastów wolę unikać ;) Myśle, że wybierzemy coś z beżów, ew. kremowa biel :)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elegancko ,napewno to wszystkim ułatwi sprawa ,WIELKIE DZIEKI. A ogólnie to witam wszystkich nowych i oczywiscie wszystkie starsze wygi forum Niewielkiego,po zimowej przerwie fajnie ze sympatyków Niewielkiego jest coraz wiecej.

Jesli chodzi o elewacje to mamy taka sama dachowke jak sylwiap-w29 wiec moze i my cos podpatrzymy :) ,mysle ze jakies odcienie czekoladki beda w dobrym kierunku i bedzie słodziudko przy okazji ,pozdrowienia

A myslałam, że jestem tu jedyna bez klatki schodowej. Moge prosic o zdjęcia?

Witaj :) A jak tam Wam idzie urządzanie wnętrza? Ostatnio pisałaś, że macie tylko dom zewnętrznie dokończony a na środek dajecie sobie czas. Bardzo podoba mi się kolor Twojej elewacji. Jeżeli coś poczyniliście w środku to też poprosze o zdjęcia ;)

Pozdrawiam

Sylwia

wow swietne ,normalnie rewelka a ja tu wyskoczyłem z stanem surowym heheh ,widac nie byłem w temacie sorki:),ale za to jak zrobie na gotowo to sie pochwale bo mam zamiar wkleic tam fajnie akwarium na wymiar ,bo rybki to to co lubie:)

no i świetnie, że pokazałeś nam swoją klatkę schodową w stanie surowym, bo będziemy naocznymi świadkami jak dojrzewa. A klatka jest super. Zaintrygowało mnie przejście za klatką schodową, skąd to, co to?

no i świetnie, że pokazałeś nam swoją klatkę schodową w stanie surowym, bo będziemy naocznymi świadkami jak dojrzewa. A klatka jest super. Zaintrygowało mnie przejście za klatką schodową, skąd to, co to?

;) A to pozostałosc po wymurowaniu scianek w pomieszczeniach został taki jakby tunel dookoła budynku zrobimy z tego jakies schowki na graciki czy cos takiego,a na zdjeciu widac wejscia w te pomieszczenia ,ale napewno jeszcze beda dodatkowe wejscia w pokojach ,moze komus ten pomysł przypadnie do gustu ,pomieszczen typu stryszek nigdy nie zawiele:)

Właśnie coś takiego dziwnego tam powstaje :) Taka przestrzeń i w projekcie chyba jest to przewidziane jako schowek. My nie robiliśmy tych ścianek i jest otwarta przestrzeń :) Postawie sobie tam np. kwiatki :D

Edytowane przez sylwiap-w29

wow swietne ,normalnie rewelka a ja tu wyskoczyłem z stanem surowym heheh ,widac nie byłem w temacie sorki:),ale za to jak zrobie na gotowo to sie pochwale bo mam zamiar wkleic tam fajnie akwarium na wymiar ,bo rybki to to co lubie:)

Trzymam Cię za słowo, że wstawisz to słynne akwarium ;) Tym bardziej, że nikt inny tak nie będzie miał ;)

Fajnie, że kolejni Niewielcy ujawniają się na forum : )

Kędziorki_EOP z tego, co widać na zdjęciu macie dach z gontu, prawda? Wygląda super, lekko i delikatnie a kolor jest rewelacyjny. Jakie zmiany robiliście? Powiększony salon i przeniesiona kotłownia? Dopominamy się stanowczo o więcej fotek : ))