sylwiap-w29 08.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 tak tak, dalej się ważą. myślę, że ostatecznie nie podejmę decyzji aż do czasu kiedy zobaczę niewielkiego na żywo, na własne oczy. czyli aż do czasu gdy się zobaczymy hihi, jeśli nie zmieniłaś zdania. Nie zmieniłam zdania, zapraszam. W sumie jak Wam się nie spieszy to im później, tym więcej będzie zrobine A my dalej nie umiemy "ruszyć z kopyta" z tymi robotami. A obecnie wraz z mężem odświeżyliśmy nieco swoje obecne mieszkanie i od razu lepiej się mieszka:) Hehe to tak jak przekąska przed obiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 09.04.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) myślę, że ostatecznie nie podejmę decyzji aż do czasu kiedy zobaczę niewielkiego na żywo, na własne oczy. To najlepszy sposób, zwłaszcza dla osób, które mają problemy z wyobraźnią przestrzenną Tylko ostrzegam - ja po wizycie w radomskim Niewielkim osiągnęłam jeszcze większy stopień p%#$&* jadowitego na punkcie projektu ; ) Bałam się, że możemy się rozczarować, ale efekt - super - zwłaszcza, że dom był już fajnie urządzony. A my czeeekaaamyyy aż się uprawomocni pozwolenie. W sumie mamy farta, nie trwało to jakoś bardzo długo (wszystkie media i warunki zabudowy już były). Przebieramy nogami w blokach startowych i wiecie co? Może to kwestia wieku i doświadczeń, ale przestałam się obawiać, że coś pójdzie źle. Zamawiam słońce, bo grunt na razie nie wygląda dobrze... Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 09.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 po wizycie w radomskim Niewielkim osiągnęłam jeszcze większy stopień p%#$&* jadowitego na punkcie projektu ; ) hihi ale mnie ubawiłaś, dobre to A my czeeekaaamyyy aż się uprawomocni pozwolenie. W sumie mamy farta, nie trwało to jakoś bardzo długo (wszystkie media i warunki zabudowy już były). Przebieramy nogami w blokach startowych i wiecie co? Może to kwestia wieku i doświadczeń, ale przestałam się obawiać, że coś pójdzie źle. Zamawiam słońce, bo grunt na razie nie wygląda dobrze... farciarze, zazdroszczę koniecznie dajcie znać, kiedy będziecie zaczynać POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 09.04.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Przebieramy nogami w blokach startowych i wiecie co? Może to kwestia wieku i doświadczeń, ale przestałam się obawiać, że coś pójdzie źle. Zamawiam słońce, bo grunt na razie nie wygląda dobrze... Ten sam entuzjazm miałam dwa lata temu jak zaczynaliśmy Ale powiem tak, na pewno coś pójdzie źle, na pewno będą wpadki i nie wszystko pójdzie jak "po maśle" Ale trzeba spełniać swoje marzenia !!! Życzę w końcu tego słońca dla gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.04.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzięki dziewczyny : ) Wykopałam na forum ładną podłogę - może się przyda. Gres drewnopodobny o nazwie Elcano Cuero http://img850.imageshack.us/img850/7853/76771734.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 11.04.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Wykopałam na forum ładną podłogę - może się przyda. Gres drewnopodobny o nazwie Elcano Cuero chyba nawet wiem, gdzie go wykopałaś dodam, że kosztował 103.90 zł i moża nabyć w sklepie "Aga" na ul. Hetmańskiej w Białymstoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) chyba nawet wiem, gdzie go wykopałaś dodam, że kosztował 103.90 zł i moża nabyć w sklepie "Aga" na ul. Hetmańskiej w Białymstoku... a Ty cholerko jedna:) skąd Ty to wszystko wiesz? a podłoga super, wygląda identycznie jak mój obecny dębowy parkiet i powiem Wam, że dzięki różnorodnej strukturze i wielości odcieni drewna, nie widać na niej zarysowań. Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez mariola3108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 12.04.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a Ty cholerko jedna:) skąd Ty to wszystko wiesz? hehe się wie z goole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 15.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wiam wszystkich starych i nowych Niewielkich. Troszkę się ruch zrobił tutaj, a to miło U nas cały czas wykończeniówka, a za miesiac przeprowadzka, albo za dwa ..... Chciałam tylko powiedzieć, że Niewielki to świetny projekt i gratutluję Niewielkim ich wyboru. Postaram się niedługo zamieścić jakieś zdjęcia. Górna łazienka jest w wątku o plytkach z Paradyża, jakby ktoś był zainteresowany. Pozdrawiam. ANKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.04.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Chwilę mnie nie było, bo utknęłam w domu i ogrodzie Toli... wejście na własną odpowiedzialność http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI/page495 Gresy do salonu i ogrody to pieśń przyszłości... na razie mam ogromną prośbę o podzielenie się wzorem umowy z ekipą od SSO. Będę dozgonnie wdzięczna. Wiem, że mogę sobie wygooglać wzory, ale wybudowani Niewielcy są dla mnie autorytetem. Andzia - budujesz "naszą": ) wersję... zdjęcia w ilościach hurtowych mile widziane. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Obejrzałam wizualizacje, podoba mi się. Nawet bardzo. Biele i ciemne szarości połączone z koralowym robią wrażenie. Dolna łazienka - rewelacja. W górnej chcemy zrobić jedno okno, ale po obejrzeniu projektu Andzi...hmmm... nie wiem : )) Jedna tylko uwaga - wiem z doświadczenia, że otwarte półki w łazience się nie sprawdzają. Według mnie wszystko powinno być schowane - no ale to tylko moje zdanie. Czekam z wywalonym jęzorem na fotki z realizacji. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 16.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 m&m wszystkie półki będą zamknięte i w górnej i w dolnej łazience to etap przejściowy a łazienka czerwono -czarna jest moich nastoletnich córek, więc i tak wszytsko zapewne pomimo zamkniętych szafek będzie na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 16.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 m&m łazienka czerwono -czarna jest moich nastoletnich córek, więc i tak wszytsko zapewne pomimo zamkniętych szafek będzie na wierzchu Wiem doskonale o czym mówisz, mam tylko jedną nastolatkę... : ) Mam pytanie o okna na dole - majster trwierdzi, że są zbyt wysokie i w związku z czym zbyt nisko osadzone w kuchni spowodują problem z wstawieniem np zmywarki o standarowej wysokości. (Pewnie już o tym było na forum, ale dziś już nie mam siły "kopać" : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 16.04.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) U nas okno kuchenne zostało zmienione, właśnie ze względu że było nisko. Teraz okno jest na jakieś 125 cm. Tak to wygląda: Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Anndzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 17.04.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Postaram się niedługo zamieścić jakieś zdjęcia. Górna łazienka jest w wątku o plytkach z Paradyża, jakby ktoś był zainteresowany. Pozdrawiam. ANKA W takim razie proszę o zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia bo potrzebuję inspiracji I wpadaj tutaj częściej Anndzia daj link do tego wątku bo nie mogę znaleść. Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez sylwiap-w29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 17.04.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Chwilę mnie nie było, bo utknęłam w domu i ogrodzie Toli... wejście na własną odpowiedzialność http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI/page495 Znam ten dzinnik i też mi szczęka opadała Nistety z wzorem na umowę do SSO nie pomogę bo nie zawieraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 17.04.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mam pytanie o okna na dole - majster trwierdzi, że są zbyt wysokie i w związku z czym zbyt nisko osadzone w kuchni spowodują problem z wstawieniem np zmywarki o standarowej wysokości. (Pewnie już o tym było na forum, ale dziś już nie mam siły "kopać" : ) tak, są bardzo nisko i my dołożyliśmy jeden pustak na dole i w sumie okna wyszły chyba 150/120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 18.04.2011 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Łazienki Andzi są tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Parady%C5%BC-wszystkie-serie-aran%C5%BCacje-inspiracje-itd.&p=4686354#post4686354 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 18.04.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Łazienki Andzi są tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Parady%C5%BC-wszystkie-serie-aran%C5%BCacje-inspiracje-itd.&p=4686354#post4686354 ładnie Anndzia ile bierze fachowiec od m2 za łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 19.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 ładnie Anndzia ile bierze fachowiec od m2 za łazienkę? Nie znam ceny za metr. My umawialiśmy się na całość, łazienka górna 5 tys., dolna jakieś 3 tys. robocizna- płytki. Do tego biały montaż, na który czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts