kropeczka27 17.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Matko, to faktycznie strasznie dużo mi policzyli. Za ułożenie dachówki dodatkowo 12 tys. na M05a. Będę szukać dalej, ale chyba wielkich różnic nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 17.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam!!! Mam pytanie doBettyAnn i Tomka M05a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Budujecie swoje domy w Warszawie - może mogę do was przyjechać????? i obejrzeć ten projekt w realu??????????? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnka 17.01.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 do kropeczka27: Myślę, że 40 tysięcy to max co powinniście zapłacić, gdziekolwiek byście nie budowali. My zapłaciliśmy 30 tysięcy biorąc jedną z droższych firm (tylko, że to było w minionym roku ) do magda27: Zapraszamy do Stalowej Woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awjw 18.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Do Piotra.lNa jakiej ulicy w Rozgartach budujesz dom.awjw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.l 18.01.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam! DO: awjw Buduję swojego Niewielkiego w Rozgartach na ul. Słonecznikowej (na razie jest stan zerowy). Zapraszam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 19.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 no tez mi sie wydaje ze sporomy za M05 z przesunieta sciana o 90cm mamy placic 33tys.a mielismy oferty od 24 do 42tys.oczywiscie zakres do pokrycia dachoweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogloszka 20.01.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witam wszystkich a szczególnie tych którzy już coś mają zbudowane napiszcie proszę czy kogoś omineła wichura i jak ją przetrwały wasze domy mieszkam w Łodzi i tutaj wiało bardzo mocno w mieście i okolicy jest dużo strat ale mój Niewielki spisał się na 5+ a małżonek to już na 6 bo zrobił takie foliowe okna na zimę że żadne się nie podarło chociaż u sąsiada wiatr złamał wielką starą brzozę ale największą niespodziankę zrobił nam dekarz który po wichurze zadzwonił do męża z pytaniem czy z dachem wszystko w porządku w pierwszej chwili myśleliśmy że coś u nas spaprał i dlatego się tak dopytuje ale miły pan wyjaśnił mężowi że dzwoni do wszystkich swoich klient€w i okazało się to prawdą bo do naszych znajomych też dzwonił tak czy siak godna pochwały troska mam nadzieję że i u was wszystko w porządku pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 21.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 do tommy07 i agnka!! Serdeczne dzieki za zaproszenie, podajcie jakiś termin, który wam odpowiada.Może uzgodnimy szczegóły meilem? Pozdrawiam magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 21.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 a ludzie z Warszawy się nie odzywają............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM05a 21.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Może nie mają czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 21.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 oczywiscie rozumiem że nie mają czasu, nie denerwuj się TomekM05a - to była moja luźna dygresja. Po prostu dawno Was nie było na forum , ot i tyle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomM05L 22.01.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Wszyscy M05 Czy ktoś szukał dachówki zielonej, takiej jaka jest na obrazku M05? TomekM05a kiedy kończysz dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM05a 22.01.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ciężki temat - mam nadzieję, że zaczną jeszcze przed pierwszym wielkim śniegiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyAnn 22.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a ludzie z Warszawy się nie odzywają............... Odzywaja, odzywaja... Serdecznie zapraszam! Zaraz posylam namiary. bm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awjw 22.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Do: Piotra.l Witam Gdzie robiłeś adaptacje projektu i za ile. awjw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda27 22.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Serdeczne dzięki BettyANN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Szanowni Niewielcy, popatrzcie na ostatnie posty i co najmniej połowa z nich jest KOMPLETNIE bez sensu - rozmowy "jeden na jeden" równie dobrze można prowadzić przez PW. Do tej pory ten temat był świetny - fachowe posty, celne odpowiedzi, a teraz? Zobaczcie sami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyna 22.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Szanowni Niewielcy, popatrzcie na ostatnie posty i co najmniej połowa z nich jest KOMPLETNIE bez sensu - rozmowy "jeden na jeden" równie dobrze można prowadzić przez PW. Do tej pory ten temat był świetny - fachowe posty, celne odpowiedzi, a teraz? Zobaczcie sami... Ja się zmywam....Nie wiedziałam, że istnieją na formu strażnicy ładu, a jak już to myślałam że to admini...... Jak pisałam w innym temacie o NIEWIELKIM (forumowiczu przedstaw się) to zwróciłeś uwagę, że jest temat o NIEWIELKIM i tam należy pisać-też tak zrobiłam, a teraz okazuje się że jak nie piszę o "fachowych" sprawch to jest źle. Dzięki ...było miło Jak by ktoś był chętny to zapraszam na Prywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Szanowni Niewielcy, popatrzcie na ostatnie posty i co najmniej połowa z nich jest KOMPLETNIE bez sensu - rozmowy "jeden na jeden" równie dobrze można prowadzić przez PW. Do tej pory ten temat był świetny - fachowe posty, celne odpowiedzi, a teraz? Zobaczcie sami... Ja się zmywam....Nie wiedziałam, że istnieją na formu strażnicy ładu, a jak już to myślałam że to admini...... Jak pisałam w innym temacie o NIEWIELKIM (forumowiczu przedstaw się) to zwróciłeś uwagę, że jest temat o NIEWIELKIM i tam należy pisać-też tak zrobiłam, a teraz okazuje się że jak nie piszę o "fachowych" sprawch to jest źle. Dzięki ...było miło Jak by ktoś był chętny to zapraszam na Prywa. Nie zrozumieliśmy się. Trudno. Przeglądnij ten temat od początku i zrozumiesz o co mi chodzi ale jeśli czujesz się urażona moim postem to przepraszam. Nie to miałem na myśli pisząc go. Niestety, "pionierzy tematu" coraz mniej się w nim udzielają a ich posty były BARDZO pomocne budującym nasze piękne domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 23.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 To ja dla rozluźnienia sytuacji też napiszę o nie fachowych sprawach Projekcik tego najpiękniejszego domku już zamówiłam i lada dzień będzie u mnie jupiiiiii Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts