Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich a szczególnie tych którzy już coś mają zbudowane napiszcie proszę czy kogoś omineła wichura i jak ją przetrwały wasze domy mieszkam w Łodzi i tutaj wiało bardzo mocno w mieście i okolicy jest dużo strat ale mój Niewielki spisał się na 5+ a małżonek to już na 6 bo zrobił takie foliowe okna na zimę że żadne się nie podarło chociaż u sąsiada wiatr złamał wielką starą brzozę ale największą niespodziankę zrobił nam dekarz który po wichurze zadzwonił do męża z pytaniem czy z dachem wszystko w porządku w pierwszej chwili myśleliśmy że coś u nas spaprał i dlatego się tak dopytuje ale miły pan wyjaśnił mężowi że dzwoni do wszystkich swoich klient€w i okazało się to prawdą bo do naszych znajomych też dzwonił tak czy siak godna pochwały troska mam nadzieję że i u was wszystko w porządku pozdrawiam Gosia

Szanowni Niewielcy, popatrzcie na ostatnie posty i co najmniej połowa z nich jest KOMPLETNIE bez sensu - rozmowy "jeden na jeden" równie dobrze można prowadzić przez PW.

Do tej pory ten temat był świetny - fachowe posty, celne odpowiedzi, a teraz? Zobaczcie sami... :-?

Ja się zmywam....Nie wiedziałam, że istnieją na formu strażnicy ładu, a jak już to myślałam że to admini......

Jak pisałam w innym temacie o NIEWIELKIM (forumowiczu przedstaw się) to zwróciłeś uwagę, że jest temat o NIEWIELKIM i tam należy pisać-też tak zrobiłam, a teraz okazuje się że jak nie piszę o "fachowych" sprawch to jest źle.

Dzięki ...było miło

Jak by ktoś był chętny to zapraszam na Prywa.

Szanowni Niewielcy, popatrzcie na ostatnie posty i co najmniej połowa z nich jest KOMPLETNIE bez sensu - rozmowy "jeden na jeden" równie dobrze można prowadzić przez PW.

Do tej pory ten temat był świetny - fachowe posty, celne odpowiedzi, a teraz? Zobaczcie sami... :-?

Ja się zmywam....Nie wiedziałam, że istnieją na formu strażnicy ładu, a jak już to myślałam że to admini......

Jak pisałam w innym temacie o NIEWIELKIM (forumowiczu przedstaw się) to zwróciłeś uwagę, że jest temat o NIEWIELKIM i tam należy pisać-też tak zrobiłam, a teraz okazuje się że jak nie piszę o "fachowych" sprawch to jest źle.

Dzięki ...było miło

Jak by ktoś był chętny to zapraszam na Prywa.

Nie zrozumieliśmy się. Trudno.

Przeglądnij ten temat od początku i zrozumiesz o co mi chodzi ale jeśli czujesz się urażona moim postem to przepraszam. Nie to miałem na myśli pisząc go.

Niestety, "pionierzy tematu" coraz mniej się w nim udzielają a ich posty były BARDZO pomocne budującym nasze piękne domki.