Aleksandra M05a 30.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Aladin07: Wam też gratuluję. Ekipa faktycznie godna pozazdroszczenia. Dom rośnie w oczach. Super!!! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Nie mam pozwolenia. , ale przynajmniej mogłam wyjechać na weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Kropeczka27: Na razie wysłałam zgłoszenie i bardzo chciałabym być. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to mam nadzieję, że się spotkamy . Jedziesz od razu na spotkanie, czy będziesz wcześniej w Warszawie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.04.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Kropeczka27: Na razie wysłałam zgłoszenie i bardzo chciałabym być. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to mam nadzieję, że się spotkamy . Jedziesz od razu na spotkanie, czy będziesz wcześniej w Warszawie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czekam... Bede w sobote dopiero w Warszawie, ale rano. Wiec daj znac, to sie spotkamy wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Kropeczka27: Co to znaczy "ale jako" ? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.04.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Kropeczka27: Poprzedni post nieważny. Coś mi tu laptop szwankuje, albo łączność... Sama nie wiem (niestety). Albo czegoś nie wyświetla, albo jak wyślę, to dodaje coś od siebie i wychodzą bzdury. Chochlik jakiś? Super, jeśli się uda wcześniej spotkać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Brak pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.04.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Kropeczka27: Poprzedni post nieważny. Coś mi tu laptop szwankuje, albo łączność... Sama nie wiem (niestety). Albo czegoś nie wyświetla, albo jak wyślę, to dodaje coś od siebie i wychodzą bzdury. Chochlik jakiś? Super, jeśli się uda wcześniej spotkać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Brak pozwolenia na budowę. To mi komp namieszal, wiec zmienilam post Mam namiary na kogos z M05a, wiec jak sie uda to bede jechala obejrzec. Wiec Ola zabieram Cie ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.04.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Kropeczka27: Tak się cieszę! Tak się cieszę! Tak się cieszę! Będę się mocno starać, żeby przyjechać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Nieustający brak pozwolenia na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 30.04.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hehe jeszcze 40 bloczkow trzeba bylo dobrac i co ciekawe od godziny 08.30 do 11.30 cena wzrosla hahaha ( juz tylko smiac sie mozna ) teraz sa po 5,95 a rano byly po 4,89 - na szczescie pan robert ktory nas obsluguje zlitowal sie i po porannej cenie sprzedal mowil ze wroclaw bierze wszystko co jest i w kazdej cenie ale jaja z tymi cenami - toz to sie juz spekulacje jak na GPW zaczynaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 30.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Muszę się Wam pochwalić : Mam POZWOLENIE NA BUDOWĘ Huraaaaaaa Ale się cieszę Coś "sypnęło" pozwoleniami!!! Moje właśnie się pisze i wydane będzie z datą 2.05.07. Ale niestety, nie cieszę się zbytnio bo sąsiad-debil już zapowiedział że się będzie odwoływał w II Instancji (sąd) więc jeszcze jakieś 1,5 miesiąca zanim moje PnB będzie prawomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.04.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Muszę się Wam pochwalić : Mam POZWOLENIE NA BUDOWĘ Huraaaaaaa Ale się cieszę Coś "sypnęło" pozwoleniami!!! Moje właśnie się pisze i wydane będzie z datą 2.05.07. Ale niestety, nie cieszę się zbytnio bo sąsiad-debil już zapowiedział że się będzie odwoływał w II Instancji (sąd) więc jeszcze jakieś 1,5 miesiąca zanim moje PnB będzie prawomocne. Strzel debilowi Czemu tak się czepia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 hehe jeszcze 40 bloczkow trzeba bylo dobrac i co ciekawe od godziny 08.30 do 11.30 cena wzrosla hahaha ( juz tylko smiac sie mozna ) teraz sa po 5,95 a rano byly po 4,89 - na szczescie pan robert ktory nas obsluguje zlitowal sie i po porannej cenie sprzedal mowil ze wroclaw bierze wszystko co jest i w kazdej cenie ale jaja z tymi cenami - toz to sie juz spekulacje jak na GPW zaczynaja Sytuacja z tymi cenami w ogóle bez komenatrza. Poupadali na głowy z tymi podwyżkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 30.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Muszę się Wam pochwalić : Mam POZWOLENIE NA BUDOWĘ Huraaaaaaa Ale się cieszę Coś "sypnęło" pozwoleniami!!! Moje właśnie się pisze i wydane będzie z datą 2.05.07. Ale niestety, nie cieszę się zbytnio bo sąsiad-debil już zapowiedział że się będzie odwoływał w II Instancji (sąd) więc jeszcze jakieś 1,5 miesiąca zanim moje PnB będzie prawomocne. Strzel debilowi Czemu tak się czepia?? Na serio wydaje mi się że jest psychicznie chory a z takim to "nie pogada". W każdej instytucji znają debila bo z moim drugim sąsiadem też się sądził i to nawet trzy razy. Wszystko przegrał ale przeciągnął termin PnB o rok. Myślę że ze mną chce tego samego - maksymalnie przeciągnąć wydanie mojego PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Na serio wydaje mi się że jest psychicznie chory a z takim to "nie pogada". W każdej instytucji znają debila bo z moim drugim sąsiadem też się sądził i to nawet trzy razy. Wszystko przegrał ale przeciągnął termin PnB o rok. Myślę że ze mną chce tego samego - maksymalnie przeciągnąć wydanie mojego PnB. Kurcze, to faktycznie nieciekawie Ja bym takiego gnoja ubiła. Niestety zawsze znajdzie sie jakaś menda złośliwa. Jak tylko będziesz miał okazje, to załatw go! Może piorun go strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 30.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 dzisiaj poza porannymi szokami cenowymi z bloczkami fundamentowymi ekipa zakonczyla murowanie i zaczela smarowac pierwsza warstwe dysperbitu tam gdzie mury juz poprzesychaly http://images20.fotosik.pl/286/7cce28a32ca23cf4m.jpg http://images20.fotosik.pl/286/ad8d475f6c6c021dm.jpg a oprocz tego zdobylismy wreszcie tablice informacyjna i oto jak zwykle Ania wykazala sie duza doza humoru przy wypelnianiu jej hehe : http://images21.fotosik.pl/231/4b44f2ed15887f51m.jpg http://images21.fotosik.pl/231/b6bc404f5daa1e23m.jpg takze przez dlugi weekend majowy odpoczywamy, ale nie proznujemy - trzeba powoli rozejrzec sie za piachem do zasypania fundamentow od srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 30.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Do Pedzelito: Trzymam kciuki, żebys szybko mógł budować, a sąsiad poszedł po rozum do głowy. U mnie sąsiedzi wydają się przyjaźnie nastawieni, ale po Twoim poście zaczęłam się zastanawiać, czy któryś czegoś nie ukrywa... No cóż, to się jeszcze okaże. Do Aladin07: Ale Wam ten dom rośnie w oczach . Aż miło popatrzeć. Czyżby ścigał się z cenami? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Nie mam jeszcze pozwolenia na budowę, ale za to mam fajną działkę i fajny projekt domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aladin07 01.05.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 no chyba sie sciga i majstrom pewnie zalezy na czasie i kasie ( placimy po zakonczonych etapach ) bo jak sie szybko wyrobia to moze cos jeszcze na koniec roku uda im sie robic a odpukac wiekszosc materialow na stan surowy mamy juz poza wiezba wiec tylko ja na dniach trzeba zaklepac i gonic czas w koncu do lipca mamy sie pokryc dachoweczka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 01.05.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 aladin07 Faktycznie domek rośnie w oczach Pięknie!!! Tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 02.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Od dzisiaj moje pozwolenie na budowę jest już prawomocne Coż za tempo Oby ze wszystkim było tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 02.05.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Kropeczka27 napisała: Od dzisiaj moje pozwolenie na budowę jest już prawomocne Po pierwsze - gratuluję!!! Po drugie - nie chce mi się wierzyć. Po trzecie - jak Ty to zrobiłaś? Po czwarte - ja też tak chcę. Po piąte - ale ładna pogoda w Świnoujściu! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Jestem na etapie czekania na zmiłowanie Gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnka 03.05.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Parę osób było ciekawych (chyba Aleksandra M05a i Kropeczka 27) jak wygląda M05a z oknami więc zamieszczę parę zdjęć A więc na początek widok z przodu http://images20.fotosik.pl/296/d999b8f162cf1d8fm.jpg Następnie widok z tyłu http://images20.fotosik.pl/296/3c3771f8da802376m.jpg W salonie zdecydowaliśmy się na drzwi przesuwne http://images21.fotosik.pl/241/038beb2bae44f46fm.jpg Brama segmentowa Wiśniowski (folia jeszcze nie zdarta ) http://images20.fotosik.pl/296/8c308726c19a59e5m.jpg i tak jak już pewnie zauważyliście zamiast okien 1165X1635 daliśmy okna 1165X1435 plus rolety w świetle otworu (montowane fabrycznie w firmie drutex) http://images21.fotosik.pl/241/3651fe6e030cd402m.jpg A tak wogóle to przed Wami chyba najfajniejszy etap budowania - murowanie. Tak szybko będzie widać zmiany, że aż miło ... Pozdrawiamy Agnieszka i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts