do-la 12.01.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Projektów jest tyle, że oczka bolą od przeglądania.Proszę o opinie http://www.pppik.com.pl/ "DAR".Z góry wielkie dzięki za wskazówki .Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 12.01.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witam Kuchnia w głębi a nie od frontu - dla mnie złe rozwiązanie; kominek praktycznie w jadalni - też mi się nie podoba. Mógłby być ciutkę szerszy garaż. Ale nie wszystkim musi to przeszkadzać. Pozdrawiam, akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
do-la 13.01.2006 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witam Wielkie dzięki za uwagi i przede wszystkim za zainteresowanie Obawiałam się, że nikt nie odpowie. Masz rację co do kuchni. Mam jeszcze trochę czasu co do ostatecznego wyboru projektu - czekamy na WZ- robię lekkie przymiarki i zapisuję co ciekawsze projekty. Pozdrawiam akacjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts