Gość 20.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 mam nadzieje ze wroci to moja ulubiona babka na forum No, nie będę taka (oczywiście, mam nadzieję, że chodziło o moją skromną osobę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooduser 23.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 ocieplać na razie nie trzeba (niektórzy to nawet sobie tynkują od razu, debile) Trzeba później tylko uważać, coby się nie potknąć się o te kawałki wykładziny przyklejone akrylem w kolorze sosny ... I będzie wykańczał przez 15 lat, chwaląc się znajomym, jak tanio postawił dom pod klucz P.s. pozdrawia debilka tynkująca Wiesz czytałem wiele postów zarówno Twoich jak i innych osób i twierdzę (a Ty mnie w tym utwierdzasz, że demokracja to faktycznie idiotyczny o ile nie najgłupszy system jaki wymyślono). Twoje wypowiedzi są tego świetnym przykładem - ciekawy jestem, co przeszkadza Ci u innych, którzy próbują sprawić coś dla siebie i dla innych (swojej rodziny) i chcą to zrobić w taki sposób, na jaki ich stać. Większość osób (nie tylko z forum) jest zdania, źe za określoną kwotę pieniędzy można postawić to i to... owszem pewne prawidła nie podlegają dyskusji. Ty jednak, przecząc wspomnianej większości piejesz cynizmem i ostentacją do okołał siebie jak kogut lub kura i robisz wiele NIEPOTRZEBNEGO hałasu. To tak jak w pewnym kraju, świetnie nam wszystkim znanym, mniejszość PRÓBUJE rządzić większością. Uprzejmie Cię proszę spuść nieco z tonu, a jeśli nie podoba Ci się czyjeś pytanie, to postaraj się zapamiętać jedno powiedzenie, takie mianowicie, że: nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi, z poważaniem Przepraszam że mój pierwszy wpis na forum ma charakter nietematyczny a raczej osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 MAM PYTANIE DO WAS CZY NA DOMEK 135 M PARTEROWY BEZ PODDASZA WYKONCZONY DO ZAMIESZKANIA TZN KAFLE FAZIENKA KUCHNIA Z OGRODZENIEM KOMINEK WYKONANY Z DOBRYCH MATERIALOW WYSTARCZY WASZYM ZDANIEM 300 TYS Z GORY DZIEKI ZA ODP Widzę , że jesteś z Bydgoszczy. Jesli to ma byc cena bez działki, to spoko CI starczy i to w dobrym standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts