Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ILE NA DOMEK 135 M

Recommended Posts

• 6 months później...
  • Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ocieplać na razie nie trzeba (niektórzy to nawet sobie tynkują od razu, debile)

:o :o :o

Trzeba później tylko uważać, coby się nie potknąć się o te kawałki wykładziny przyklejone akrylem w kolorze sosny ... I będzie wykańczał przez 15 lat, chwaląc się znajomym, jak tanio postawił dom pod klucz 8)

P.s. pozdrawia debilka tynkująca 8)

Wiesz czytałem wiele postów zarówno Twoich jak i innych osób i twierdzę (a Ty mnie w tym utwierdzasz, że demokracja to faktycznie idiotyczny o ile nie najgłupszy system jaki wymyślono). Twoje wypowiedzi są tego świetnym przykładem - ciekawy jestem, co przeszkadza Ci u innych, którzy próbują sprawić coś dla siebie i dla innych (swojej rodziny) i chcą to zrobić w taki sposób, na jaki ich stać. Większość osób (nie tylko z forum) jest zdania, źe za określoną kwotę pieniędzy można postawić to i to... owszem pewne prawidła nie podlegają dyskusji.

Ty jednak, przecząc wspomnianej większości piejesz cynizmem i ostentacją do okołał siebie jak kogut lub kura i robisz wiele NIEPOTRZEBNEGO hałasu. To tak jak w pewnym kraju, świetnie nam wszystkim znanym, mniejszość PRÓBUJE rządzić większością.

Uprzejmie Cię proszę spuść nieco z tonu, a jeśli nie podoba Ci się czyjeś pytanie, to postaraj się zapamiętać jedno powiedzenie, takie mianowicie, że: nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi, z poważaniem

Przepraszam że mój pierwszy wpis na forum ma charakter nietematyczny a raczej osobisty

MAM PYTANIE DO WAS CZY NA DOMEK 135 M PARTEROWY BEZ PODDASZA WYKONCZONY DO ZAMIESZKANIA TZN KAFLE FAZIENKA KUCHNIA Z OGRODZENIEM KOMINEK WYKONANY Z DOBRYCH MATERIALOW WYSTARCZY WASZYM ZDANIEM 300 TYS Z GORY DZIEKI ZA ODP

Widzę , że jesteś z Bydgoszczy.

Jesli to ma byc cena bez działki, to spoko CI starczy i to w dobrym standardzie :D