kroyena 13.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Uwaga ewenement będzie: Ja z boku podpisany dostrzegam znaczącą zmianę stylu, a co za tym idzie jakości miesiecznika Murator. Zmiana jest znacząca i in plus est, jak drzewiej mawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 13.01.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No właśnie... jako że dopiero zaczynamy przygodę (zaczynamy szumnie powiedziane ) z budowaniem własnego domku, to od tygodnia siedzę na forum... Kupiłam sobie Muratora, co by pooglądać co oni tam dają, ewentualnie co każą, co by wsio było ok... I nie bardzo rozumiałam co ludzie na f. chcą od jakości gazety... Teraz wiem Poprawili jakość M. co by nowej czytelniczki nie zniechęcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 14.01.2006 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dziasj kupiłem i przy okazji nieco spokojniejszej nocki (w pracy) właśne przeczytałem. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - dużo ciekawych tematów Ale po przeczytaniu nasuwa mi się myśl, do kogo kierowane jest to pismo. Jeżeli do tych którzy są w trakcie budowy to wydaje mi sie, że stanowczoo za mało fachowych porad. Np. tekst o wymianie okien starych na nowe, w nagłówku pytanie jakie przyniesie efekty? niestety odpowiedz w stylu polepszy U, są szczelniejsze i estetyczniejsze są chyba nie na miejscu. Liczyłem na konkretne wyliczenia: oszczędności, czas zwrotu takiej inwestycji, porady czy warto za wszelką cenę obniżać U, jak np. obliczyć U dla okna itp. 6 stron, z których nic nie wynika, o tym co tam napisano wie 99% czytelników. (Mam nadzieję, że nie uraziłem autorów tekstu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 30.01.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Pewnie artykuł miał zachęcić do tego żebyś się tym przejął, ale zarazem nie dowiedział się, jak coś z tym zrobić samemu, tylko poleciał z tym do fachowca. Czytuje Muratora już pewnie z dziesiąty rok i potwierdzam fakt, że Murator ewoluuje (a trochę szkoda!) z pisma ściśle technicznego w kierunku kolorowego magazynu dla bogatych snobów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 30.01.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 chyba masz rację trach. Ostatnio oglądam tylko obrazki (chyba coś w rodzaju mimiinspiracje), po przeczytanie całego numeru nie zajmuje więcej niz jedno popołudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 01.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Tyle o tym piszecie, że chyba kupię lutowy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts