macio 23.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 dzięki za miły komentarz dopiero jak zobaczyłem powiadomienie o wpisie do tego wątku to zobaczyłem, że miałem zrobic zdjecia i kompletnie zapomniałem przepraszam, pewnie teraz juz niepotrzebne ale mam nadzieję, że udało się zrobic dobrze niestety cały czas cos się robi małymi kroczkami bo jak się mieszka to zdecydowanie wolniej idzie... teraz jestem w pracy do 6 maja, ale mam nadzieje, że uda mi się po powrocie wkleic jakies zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 29.05.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Przypominam się ja mam smukłego c04 z muratora jak wyszukasz to zobaczysz uderzające podobieństwo - w każdym razie ujęcia Twoich zdję wyglądają tak jakbym oglądała swoje plany na wykonczenie jeszcze raz zachecam do wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołzaa 11.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Odkopuję komentarze do tego pięknego domku, a może znajdą się osoby które wybrały ten projekt domku i budują? czekam z niecierpliwością na zdjęcia Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 11.12.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Pamietam jak zaczynaliscie:) I przypadkiem natknelam sie na watek i ciesze sie ze moge podziwiac skonczony domek. Fajowo i przytulnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 11.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A dziękujemy za miłe słowa, tak do skończenia to ciągle jeszcze kawałek właśnie dopiero teraz przystąpiłem do wykończenia drugiej łazienki pozdrawiam, jak skończę to wkleję jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts