Alanta 22.01.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Znacie jakieś farby do plastiku ? najlepiej w małych opakowaniach... przychodzi mi do głowy akryl, w końcu to też plastik ?I czy plastik trzeba przed malowaniem zmatowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 22.01.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 ooooo to bardzo złożony problem dlaczego, dlatego że bardzo lakonicznie określiłeś rodzaj tego tworzywa zupełnie inaczej postępuje sie z ABS inaczej z poliolefinami a zupełnie inaczej z tworzywani konstrukcyjnymi powiedz coś wiecej a postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 22.01.2003 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Bo ja nie wiem, z czego to jest To rama zegara ściennego dla dziecka, moja córka dostała go w promocji Danona...jest błyszcząca i czerwona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 22.01.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 najprawdopodobniej jest to polistyren (nie styropian) lub abs w co wątpię bo abs jest droższy i na takie gadżety nie stosowany więc tak, powierzcznia do malowania ma być czysta sucha odtłuszczona, maluje się ją podkładem akrylowym i następnie lakierem akrylowym, to są lakiery samochodowe w małych pojemniczkah do renowacji karoserii nie wiem jak drogie ale efekt wyśmienity i trwałość powłoki też duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 22.01.2003 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 22.01.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 A jak pomalować białą skrzynkę SKS od rolety (roleta skręcona razem z oknem)? Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts