Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ten dom jest funcjonalny dla 3-osobowej rodziny?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten dom jest funcjonalny dla 3-osobowej rodziny?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 920
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam jesteśmy na etapie wstawiania okien. Jaką firmę polecilibyście a kogo nie. Proszę o opinie. Myślałam nad Majewskim( 3 szyby w oknie) lub nad oknoplastem Kraków co wy na to.

Marito my mamy okna jakiegoś lokalnego producenta, więc chyba nie pomogę :cry: , a jeżeli chodzi o to co pisał Krzysiek o tym regulowaniu okien to ponoć robi się to, u nas też jedno okno jakoś ciężko chodzi, ale ta firma która nam to wstawiała obiecała że wyregulują-pożyjemy, zobaczymy :roll:

• 3 weeks później...
Co tak ucichło?Na jakich jestescie etapach?U mmnie plytki w lazience sie koncza i gladzie na calosci:)pzdr

Może wrzuć kilka fotek twojego codziennego?

a tak na marginesie ostatnio znajomy stwierdził, że naszego okna ścienne na poddaszu mogły by być większe (szersze), co o tym sądzicie czy jest w tym trochę racji?

Mam kilka nowych fotek w dzienniku czekam na komentarze

pozdrawiam

Porobię fotki,i wrzucę tutaj ,bo dziennika sie nie dorobilem.Zaczynam pierwsze malowania farbą z gruntem.Czekam jeszcze na glazurnika zeby polozyl plytki salonowo-kuchniowo-korytarzowe ;)

Co do okien sciennych,to ja uslyszalem u siebie przynajmniej 3 takie opinie,a biorąc pod uwage fakt ze okna dachowe mam tylko po 1 sztuce,to te scienne rzeczywiscie mogly byc ciut wieksze.Z drugiej strony patrzac,nie wiem czy nie zaklociloby to architektury budynku,chociaz drzwi tarasowe powiekszylem do 2,70 i naprawde zle nie wyglada.

Okno w salonie bardzo OK! :D

a tak na marginesie ostatnio znajomy stwierdził, że naszego okna ścienne na poddaszu mogły by być większe (szersze), co o tym sądzicie czy jest w tym trochę racji?

Jest w tym dużo racji. Inwestorka powtarza to odkąd zamontowano nam okna. Całe szczęście, że zwiększyliśmy odrobinę ich rozstaw i nie są tak blisko ściany działowej.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam wszystkich.jestem tutaj najnowszyn sympatykiem Codziennego...tak mi sie przynajmniej wydaje.mam pytanie do Was czy aby jest choć jedna osoba ,która buduje tem fajny domek na podkarpaciu bądz w jego pobliżu?bardzo bym chciał zobaczyć w realu i ewentualnie coś ciekawego wprowadzić u siebie.z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich.tomi