Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ten dom jest funcjonalny dla 3-osobowej rodziny?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten dom jest funcjonalny dla 3-osobowej rodziny?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 920
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ! Budujemy

nasz domek koło Lanckorony . Na szczęście nasze tereny nie są osuwiskowe .

Myślę że słyszeliście o naszym nieszczęściu w tv .

Wasz dom też jest OK choć nam jeszcze troche brakuje do takiego stanu . Ale myślimy że nie jest tak żle , bo zamkneliśmy ten stan w ciągu roku !

Pozdrawiam i często zaglądam do was !

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Grupa entuzjastów codziennego milczy od miesiąca. Sami też nie jesteśmy zbyt aktywni. Ale musimy podzielić się nowiną: nasza budowa została oficjalnie zakończona! Tylko oficjalnie, ponieważ wiele jeszcze zostało do dokończenia. Zgłosiliśmy zakończenie budowy. Zgłoszenie pozostało bez urzędowego odzewu i po trzech tygodniach odebraliśmy papiery świadczące o zakończeniu inwestycji. Otrzymaliśmy poświadczenie nadania numeru i możemy się u siebie zameldować!

A co u Was słychać?

Pozdrawiamy.

• 2 weeks później...

Witam,

Mamy zamiar budowac Codziennego:)podobał nam sie od poczatku(jak zresztą jak wiele projeków Biryło).Już prawie mielismy kupić projekt kiedy zaczełam miec wątpliwości co do wielkości salonu..chciałabym bardzo zweryfikowac moje watpliwości bo bardzo chcemy z mężem budowac codziennego.czy mogę prosic o kontakt na prive:[email protected]

z góry baardzo dziekuje.

ps. wasz codzienny jest super:)

Moim zdanie salon jest OK, w sam raz :) my mamy go oddzielonego od kuchni (co go zmniejsza) i dla nas jest i tak spory! zdjęcia nie oddają jego wielkości, więc trudno go sobie wyobrazić, ale moim zdaniem jest idealny.

U nas w Codziennym ciągle trwają jakieś prace... dziś wszedł pan od kafelek, szpachlowanie dołu zakończone, trwają prace nad wygładzaniem ścian klatki schodowej, na górze chłopaki zaczęli przykręcać płyty karton-gips; jest wery wery fajnie :)

Witajcie, jesteśmy kolejnymi zwolennikami codziennego c117,a po przejrzeniu forum jestem zakochana...w tym domku...

Bardzo proszę o kontakt osoby, które budowały w okolicach Brennej widziałam, że Roni już mieszka.

Jest możliwość zobaczenia tego domku? bardzo bylibysmy wdzięczni, mój adres priv: [email protected]

Wielkość salonu, porównując z innymi projektami jest naprawdę wystarczająca. Jeśli ktoś chce mieć olbrzymi salon powinien kupić projekt bez garażu lub budować o wiele większy dom. Naszym faworytem był początkowo zupełnie inny projekt. Jednak po wizycie w wybudowanym domu według właśnie tego projektu stwierdziliśmy, że poszukamy projektu o podobnej powierzchni ale z większym salonem. I padło na codziennego. Wszystko zależy od indywidualnych zapotrzebowań.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Aktywność codziennych budowniczych na tym forum jest porażająca! mam nadzieję, że na budowie jest lepiej :). Czas świąteczny się zbliża, pora więc na zyczenia.

Wszystkiego co naj.... Pomyślnie zakończonych inwestycji, kasy na wykończenie i wyposażenie, zdrowia i balsamu na zszargane nerwy, dystansu do otaczającej rzeczywistości. Pamiętajcie, że oprócz budowy jest jeszcze ŻYCIE. Pomyślności.

Jola, Krzysiek.

• 3 weeks później...

no cóż jest tyle pracy żeby w tak krótkim czasie zbudowac dom i wykończyć go, że nie ma czasu siedzieć na formu.

myślę że ostatni etap budowy jest najgorszy co chwilę jakieś pytania jak kafelki jak podłoga itd.......

cały czas prawie jesteśmy na budowie. W przyszłym tygodniu kończą robić górną łazienkę no i malujemy.....

zostaną nam już wtedy tylko podłogi i schody.

• 1 month później...
  • 1 month później...