Gość 22.01.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 jesli porównacie: regulamin,ogłoszenie konkursu i rozwiązanie konkursu to wyciągnięcie ciekawe wnioskiogłoszenie konkursu- wymień 5 powodów,dla których warto mieć domnie kazda praca spełnia ten warunekrozwiązanie konkursu- dlaczego warto mieć dom?każda praca moze spełnić ten warunekregulamin-ułożony tak,że nagrody powinny zostać odebrane przed podaniem laureatów i upłynięciem terminu składania reklamacji kto skladał reklamacje? ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Sadze ze da sie udowodnic ze wiele z prac nie spelnilo regulaminu. Ale co z tego ? Redakcja nagradza "tanczenie walca o 4 rano" a nie trzymanie sie zasad. Ciekawe czy znajdzie sie chetny do skladania reklamacji ? Chyba watpliwe skoro jury ocenialo prace uznaniowo a nie wg regulaminu. Na dobra sprawe mogli wytypowac swoich znajomych do nagrod albo wrecz losowac zwyciezcow. Bo taka mieli fantazje... Na drugi raz trzeba napisac wiersz 13-zgloskowcem albo zaczac bredzic o bieganiu po rosie o swicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 22.01.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Przypomina mi sie taka Angielska (popularna w czasie II wojny światowej) anegdota. Pytanie - Dlaczego w piekle przy kotle ze smołą z napisem POLAND nie ma diabłów pilnujacych, by Polacy skazani na męki piekielne nie wydostali się z kotła? Odpowiedź - Jest to całkowicie zbędne, gdyż jeśli nawet któremuś z Polaków uda się dotzeć do brzegu kotła to inni z zawiści ściągną go na samo dono. Dla informacji podaję, że laureatkę (gratuluję ) znam tylko z wymiany informacji na forum a w samym konkursie udziału nie brałem. Pozdrawiam i życzę anonimom "odwagi" by mogli podzielić się swoimi przemyśleniami pod swoimi nickami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 7 dni na przeczytanie kilku tysięcy prac. Gratuluję Jury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 W Polsce wszystko kantem stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maronbik 06.02.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Niestety sam też bardziej straciłem zaufanie do muratora po tym konkursie, tak jak każdy kogo pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts