Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Redakcja powinna zagrozic banem dla wszystkich ktorzy sie zglosili a niepojawili :lol:

myslę ze wystarczy uwzględnić współczynnik pustych złoszeń np na poziomie 20% i po sprawie :D

pozdrawiam

m.

To ja przypomnę, ze choć w formularzu podałam 3 osoby, to potem pisałam, żeby przy obliczaniu pojemności liczyc tylko jedną - bo Abromb z Krzychem wpadną pod sam koniec, żeby mnie odebrać.

I proszę o nie wybanowanie mnie, jesli zawalę - na 1 kwietnia mam termin porodu, więc różne opcje muszę brać pod uwagę....

Nawet biorąc poprawkę, niedługo będziemy zamykać listę, bo nasza piwnica w budowie nie wytrzyma naporu tylu gości, więc spieszcie się z zapisami.
  • 2 weeks później...
Dzieci - jak co roku, będą miały swój konkurs, chociaż radzimy by zabierać pociechy w ostateczności, bo głównie jest to spotkanie forumowiczów, którzy chcą poznać się, porozmawiać, zabawić - odpocznijcie od dzieci.

Czekamy na Was od 14.30. Szatnia zapewniona.

Spotkanie rozpocznie się o 15. Będą - jak mówiliśmy - porady, będą też konkursy i dyplomy dla forumowiczów. Grał będzie zespół muzyczny, na pewno nie będziecie głodni ani spragnieni. A przede wszystkim będziecie mieli czas i okazję na poznanie się, rozmowy. Poznacie też redakcję "Muratora".

Trafić do nas łatwo: na tyłach Urzędu Dzielnicowego Praga Południe przy ulicy Grochowskiej jest ulica Kamionkowska 45 - z daleka widać Dom MURATORA.

Tramwajem z Dworca Centralnego: linia nr 8 bezpośrednio. Wysiąść na przystanku Praga Południe Ratusz.

Samochodem: Na Pradze Południe, czyli na lewym brzegu Wisły. Mostem Świętokrzyskim i dalej cały czas prosto (prawie, do ul. Grochowskiej), skręt w lewo w Terespolską.

Zapraszamy. Warto. Kto już był, potwierdzi.

Nie czujemy się upoważnieni. Decyzja każdego co do obecności jest jego prywatną sprawą, publikacja nicków byłaby rodzajem obietnicy złożonej za forumowiczów. Mamy nadzieję że wszyscy zapisani przybędą. Wystarczy spytać.

Wiem ze bedą (same to napisaly w tym dziale):

Annato

Teska

katja

Trini

tomek1950

Aga J.G

kasia64

Jagna

tola

Maluszek

Mały

abromba

SławekD-żonka

Agacka

Ew-ka

Joasia

ppp.j

bodzio_g

Zeljka

andre59

magi

maksiu

RYDZU

Joskul

ckwadrat

nurni

wilcza75

mundzia

zygmor

zielonooka

redrum

Martka

sylvia1

kze

kasztanka

długi

markus_gdynia

Wojty

smutna lidka

jareko

Patos

@nia

KozAnka

Rocky

rafal9

Peterek

Joanna i Janusz

aha26

mik99

fripp

ania k

pchelek

gaga2

Jasiula

Tommco

Ula i Sławek

marcenka

fizyk

Whisper

Luśka Whispera

gosia@

Gryfpc

pattaya

bodzio_g

ostry

mmmad

EFKAkonewka

badi

stary

Jezier

Kasiorek

Na liscie rezerwowej jest:

SylwekW

marcin kaczmarek

Betoniarz

Jezier, a nie wiesz może czy Jezier będzie? :wink: 8) bo go nie widać na liście :roll:

Dobra robota w zastępstwie Redakcji, która to niemożność w temacie wykazuje, brawo.