Maluszek 01.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zgłosiło się dotąd 160 osób. Sporo nas będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.02.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Zawsze sie zglasza sporo osob a potem 1/3 sie nie pojawia. W zeszlym roku tyle sie zglosilo, ze miejsca mialo brakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.02.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Jezier - może w tym roku nie będzie aż tak źle i pojawią się wszyscy, którzy się zgłosili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.02.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Redakcja powinna zagrozic banem dla wszystkich ktorzy sie zglosili a niepojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.02.2006 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Redakcja powinna zagrozic banem dla wszystkich ktorzy sie zglosili a niepojawili myslę ze wystarczy uwzględnić współczynnik pustych złoszeń np na poziomie 20% i po sprawie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 01.02.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 To ja przypomnę, ze choć w formularzu podałam 3 osoby, to potem pisałam, żeby przy obliczaniu pojemności liczyc tylko jedną - bo Abromb z Krzychem wpadną pod sam koniec, żeby mnie odebrać.I proszę o nie wybanowanie mnie, jesli zawalę - na 1 kwietnia mam termin porodu, więc różne opcje muszę brać pod uwagę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Jak w samolotach lub pociagach Jednak jakis element mobilizujacy by nie zaszkodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Nawet biorąc poprawkę, niedługo będziemy zamykać listę, bo nasza piwnica w budowie nie wytrzyma naporu tylu gości, więc spieszcie się z zapisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 09.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Czy lista jest juz zamknieta, niemozna sie juz wpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 13.02.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 13.02.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 A czy cos jest przewidziane dla naszych milusińskich - 'najmniejszych budowniczych'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Dzieci - jak co roku, będą miały swój konkurs, chociaż radzimy by zabierać pociechy w ostateczności, bo głównie jest to spotkanie forumowiczów, którzy chcą poznać się, porozmawiać, zabawić - odpocznijcie od dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Czekamy na Was od 14.30. Szatnia zapewniona. Spotkanie rozpocznie się o 15. Będą - jak mówiliśmy - porady, będą też konkursy i dyplomy dla forumowiczów. Grał będzie zespół muzyczny, na pewno nie będziecie głodni ani spragnieni. A przede wszystkim będziecie mieli czas i okazję na poznanie się, rozmowy. Poznacie też redakcję "Muratora".Trafić do nas łatwo: na tyłach Urzędu Dzielnicowego Praga Południe przy ulicy Grochowskiej jest ulica Kamionkowska 45 - z daleka widać Dom MURATORA. Tramwajem z Dworca Centralnego: linia nr 8 bezpośrednio. Wysiąść na przystanku Praga Południe Ratusz.Samochodem: Na Pradze Południe, czyli na lewym brzegu Wisły. Mostem Świętokrzyskim i dalej cały czas prosto (prawie, do ul. Grochowskiej), skręt w lewo w Terespolską. Zapraszamy. Warto. Kto już był, potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Czy jest w tym roku szansa na listę nickow osob, ktore zglosily swoja obecnosc w spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Nie czujemy się upoważnieni. Decyzja każdego co do obecności jest jego prywatną sprawą, publikacja nicków byłaby rodzajem obietnicy złożonej za forumowiczów. Mamy nadzieję że wszyscy zapisani przybędą. Wystarczy spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Czy jest w tym roku szansa na listę nickow osob, ktore zglosily swoja obecnosc w spotkaniu? Ja będę Jezierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ja też będę SławekD również - już jest nas gromadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.02.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wiem ze bedą (same to napisaly w tym dziale):Annato Teska katja Trini tomek1950Aga J.G kasia64JagnatolaMaluszekMałyabrombaSławekD-żonkaAgackaEw-kaJoasiappp.j bodzio_gZeljkaandre59magimaksiuRYDZUJoskulckwadrat nurniwilcza75mundziazygmorzielonookaredrumMartkasylvia1kzekasztankadługimarkus_gdyniaWojtysmutna lidkajarekoPatos@niaKozAnkaRockyrafal9PeterekJoanna i Januszaha26mik99frippania kpchelekgaga2JasiulaTommcoUla i SławekmarcenkafizykWhisperLuśka Whisperagosia@Gryfpcpattayabodzio_gostrymmmadEFKAkonewkabadistaryJezierKasiorekNa liscie rezerwowej jest:SylwekWmarcin kaczmarekBetoniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Jezier, a nie wiesz może czy Jezier będzie? bo go nie widać na liście Dobra robota w zastępstwie Redakcji, która to niemożność w temacie wykazuje, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 PO burzliwych obradach w domu,termin urlopu został przesunięty,także wpisuę się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts