andre59 03.03.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niestety muszę zrezygnować z udzału w zlocie w tym roku.Mój ojciec jest w szpitalu i powinienem zostać w domu.Zwalniam dwa miejsca.Życze wszystkim miłej i udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niestety muszę zrezygnować z udzału w zlocie w tym roku. Mój ojciec jest w szpitalu i powinienem zostać w domu. Zwalniam dwa miejsca. Życze wszystkim miłej i udanej zabawy. I już Cię nie lubię FOCZKU !!! A to Ty mnie namówiłeś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niestety muszę zrezygnować z udzału w zlocie w tym roku. Mój ojciec jest w szpitalu i powinienem zostać w domu. Zwalniam dwa miejsca. Życze wszystkim miłej i udanej zabawy. I już Cię nie lubię FOCZKU !!! A to Ty mnie namówiłeś !!! Nefer, nic nie poradzę. Siła wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nefer, no co Ty. Wiecej tu ludzi czeka aby Ciebie też poznac... andre, zdrowka zycze dla Twojego taty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niestety muszę zrezygnować z udzału w zlocie w tym roku. Mój ojciec jest w szpitalu i powinienem zostać w domu. Zwalniam dwa miejsca. Życze wszystkim miłej i udanej zabawy. I już Cię nie lubię FOCZKU !!! A to Ty mnie namówiłeś !!! Nefer, nic nie poradzę. Siła wyższa. Bardzo mi przykro, że dopada Cię taka siła wyższa - mam nadzieję, że cokolwiek to jest to skończy się szczęśliwie. Jeszcze będziemy mieli nie raz okazję się spotkać - mam nadzieję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nefer, no co Ty. Wiecej tu ludzi czeka aby Ciebie też poznac... andre, zdrowka zycze dla Twojego taty... To nie było całkiem na poważnie :) Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Świetnie Nefer!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Świetnie Nefer!!! Tak będzie !!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.03.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a ja caly czas nie wiem ile sie moge spoznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.03.2006 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a ja caly czas nie wiem ile sie moge spoznic najlepiej wcale, zajrzyj do programu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.03.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Maksiu nie chce sie spoznic i byc na 15 mam nadzieje ze mi sie uda, ale jak pisalam wczesniej urywam sie z imprezy pt" Targi Muratora" na ktorej niestety nie wystepuje w charakterze zwiedzajacego nie wiem czy uda mi sie urwac tak zeby zdazyc na 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.03.2006 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Maksiu nie chce sie spoznic i byc na 15 mam nadzieje ze mi sie uda, ale jak pisalam wczesniej urywam sie z imprezy pt" Targi Muratora" na ktorej niestety nie wystepuje w charakterze zwiedzajacego nie wiem czy uda mi sie urwac tak zeby zdazyc na 15 uda sie, uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts