Pershing86 14.01.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam następujący problem. Mój pokój jest raczej bardzo mały (ok. 8m2) a chciałbym go jakoś urządzić tak aby wyglądał nowocześnie i zarazem dość praktycznie. Wydaje mi sie ze moge liczyc na wasza pomoc gdyz kazdy posiada jakies przeblyski geniuszu:). Takze prosilbym o jakies porady, dotyczace takowego wystroju, kosztów, materialow. Moje potrzby to powierzchnia spania spora tzn na 2 osoby:) stanowiski komputerowe, jakis kacik czyli np stoliczek i jakies dwa male fotele, no i jakas szafa na ubrania. Moim zdaniem w tak małym pokoju to nie jest takie proste. Myslalem nad jakas antresola. Nie wiem nawet z czego mialbym ja wybudowac skoro 3/4 moich scian to sciany działowe (płyty). Jakiekolwiek pomysly prosze wyslac na maila z ewentualnymi linkami : [email protected] Moj pokoj to prostokat o wym. dł. 3,6m szer. 2,5m . na jednym koncu drzwi chetnie bym je przebudowal na mniejsze i przesowane, a na drugim koncu spore okno. Pozdrawiam i czekam na pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 14.01.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Niedawno w ktoryms magazynie widzialam ciekawe rozwiazanie: pod oknem podest zajmujacy polowe pokoju, pod ktorym znajdowalo sie chowane na dzien praktycznie plaskie lozko. Na podescie biurko czy co tam sie chce. Fajnie to wygladalo, ale ze wzgledu na specyficzne lozko nie wiem, czy to nie rozwiazanie bardziej dla mlodziezy... Znalazlam, to tu: http://www.takmieszkam.pl/archiwum/nr9/obrazki/inspiracje/a.jpghttp://www.takmieszkam.pl/archiwum/nr9/obrazki/inspiracje/wiz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 14.01.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 W takim malym pokoju kompletnie nie wyobrazam sobie dodatkowo foteli Po co one skoro ma byc lozko? Jesli szafa to z lustrzanymi przesuwanymi drzwiami, aby pozornie powiekszyc pokoj. Jasne kolory scian i mebli. Ostatnio mialam podobny dylemat urzadzajac pokoj dziecka. Wstawilam tam tylko lozko 90x200, otwarty regalik 130 cm i niewielka szafe 90 cm. Gdybym jeszcze cos dolozyla to mozna by sie bylo nabawic klaustrofobii, a pokoj jest jeszcze wiekszy od twojego, bo ma 10,8 m kw. Mozna by sie pokusic tylko o komode lub jakas skrzynie czy kosz wiklinowy na szpargalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts