tomek1950 14.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Tradycyjnie, III zjazd, trzecia edycja propozycji noclegowych. Powrót do domu ze zjazdu moze być trudny, niemożliwy lub wiazać się koniecznością wcześniejszego opuszczenia gościnnej piwnicy na Kamionkowskiej. Proszę o zgłaszanie potrzeb i możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Tradycyjnie, III zjazd, trzecia edycja propozycji noclegowych. Powrót do domu ze zjazdu moze być trudny, niemożliwy lub wiazać się koniecznością wcześniejszego opuszczenia gościnnej piwnicy na Kamionkowskiej. Proszę o zgłaszanie potrzeb i możliwości Czasem jak się dobrze zaprawisz to się uwalisz gdziekolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2006 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 E, nawet po jednym piwie radzę przenocować, a nie siadać za kółko. Gwarantuję, że bezpieczniej i przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.01.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Spokojnie - jeśli ja bedę driverem(zanosi sie ) to na pewno se nie dziabnę ,a bynajmniej niewiele(coby wywietrzało),ale serdeczne dzieki (ode mnie) za ofertę. Naprawdę jest miło znać takich ludzi - a i zapraszam na Wybrzeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.01.2006 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.01.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Spokojnie - jeśli ja bedę driverem(zanosi sie ) to na pewno se nie dziabnę ,a bynajmniej niewiele(coby wywietrzało),ale serdeczne dzieki (ode mnie) za ofertę. Naprawdę jest miło znać takich ludzi - a i zapraszam na Wybrzeże.Hej, jedziesz samochodem?masz moze miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.01.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Spokojnie - jeśli ja bedę driverem(zanosi sie ) to na pewno se nie dziabnę ,a bynajmniej niewiele(coby wywietrzało),ale serdeczne dzieki (ode mnie) za ofertę. Naprawdę jest miło znać takich ludzi - a i zapraszam na Wybrzeże.Hej, jedziesz samochodem?masz moze miejsce? Jasne - jak na razie 3(lub 4 bo to matiz)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.01.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Spokojnie - jeśli ja bedę driverem(zanosi sie ) to na pewno se nie dziabnę ,a bynajmniej niewiele(coby wywietrzało),ale serdeczne dzieki (ode mnie) za ofertę. Naprawdę jest miło znać takich ludzi - a i zapraszam na Wybrzeże.Hej, jedziesz samochodem?masz moze miejsce? Jasne - jak na razie 3(lub 4 bo to matiz)... oki, to ja sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 15.01.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Nie ma sprawy skontaktujemy sie przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.01.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jak ktoś ma namiary na nocleg, gdzie przyjmą również małego gzuba - to poproszę ... i nie musi to być Sheraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts