Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ja coś wybuduje

cyla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Narazie Kochana to tylko wiatr hula :-?

Na prąd czekamy ,na wode czekamy...........Gazu w pobliżu nie ma bo i pewnie na to byśmy sobie poczekali :roll: :roll: :roll:

Na dniach umawiamy się z geodetą :evil: ,żeby nam wytyczył domek na działce :D

A tak poza tym do cicho wszędzie....głucho wszędzie................ale jeszcze będzie ...oj! będzie :wink: :wink: :wink:

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 5 weeks później...

Witam! :lol:

U nas wszystko toczy sie powoli ....,ale jakos się toczy :wink:

Mamy już prąda na działce :p

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/4/9/5/16629897_m.jpg

A w środę byli geodeci i wytyczyli domek co mnie bardzo ucieszyło, bo mam juz pogląd jak to wszystko będzie wyglądało w stosunku do działki. ile miejsca z przodu i z tyłu :lol:

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/4/9/0/16702547_m.jpg

Pozdrawiam gorąco i życze cierpliwości :wink:

cyla 8)

• 3 weeks później...

Przeczytałam dziś cały ten wątek i ŻYCZĘ WAM: CYLA I BETI powodzenia w budowaniu. W moich okolicach ceny o jakich piszecie to można było uzyskac z 10 lat temu (dziś jest znacznie, znacznie drożej). Ja za stan surowy otwarty (materiały, robocizna i sprzęt zapłaciłam prawie 100kPLN). Piszecie o robociznie na poziomie 15kPLN (niektórzy z dachem) - wg mnie to nierealne kwoty. Ja za robociznę 1 stropu płaciłam 2kPLN (70m2) - a mam ich 2, za schody (jeden poziom) szalunek + zbrojenie 500PLN.

No ale życzę WAM powodzenia, wpadnę tu za rok aby porównać wasze dzisiejsze fascynacje z REALEM :D :D :D .

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...

Przekopałam sie przez forum w poszukiwaniu tego tematu ,zeby zobaczyc co ja Ci to miałam za poblem ponad rok temu :roll:

I powiem wam,że kurde chyba mi sie uda postawić ten dom za te 150 tys :roll: :roll: :roll:

No może troszkę przekrocze ta sumke.

pozdrawiam Wszyskich dotychczasowych zagladaczy

cyla 8)