mariano 15.01.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 HELLO Mam kolejna ciekawą promocje na rekuperatory ale tym razem firmy Bartosz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 15.01.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Interesuje mnie zestaw CNWB 500/250 st - jaka cena. Dodatkowo wszelki potrzebny sprzęt do montażu i uruchomienia systemu - części i usługa na gotowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.01.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Podeślij jakieś dane i ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 16.01.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 WitamJeżeli chodzi o zestaw CNWB 500/250 to 5800 netto przed rabatem.Co do montażu samego rekuperatora to jest mi trudno powiedzieć koszt od ok 500 zł netto. Natomiast koszt całej instalacji z GWC zaczyna się od 13 000 tys Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 16.01.2006 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 hello Jak tylk uruchomie poczte to zaraz cos wysle, ile m/2 jest w domu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 16.01.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam Jeżeli chodzi o zestaw CNWB 500/250 to 5800 netto przed rabatem. Co do montażu samego rekuperatora to jest mi trudno powiedzieć koszt od ok 500 zł netto. Natomiast koszt całej instalacji z GWC zaczyna się od 13 000 tys Pozdrawiam Mariano, ceny masz lepsze niż te, które dostałam w Bartoszu. Czy przy zakupie jesteś w stanie zagwarantować ekipę, która mi to zrobi na gotowo? Planowany termin instalacji to sierpień - wrzesień 2006. A co z gwarancją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 17.01.2006 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Jeżeli chodzi o zestaw CNWB 500/250 to 5800 netto przed rabatem. Co do montażu samego rekuperatora to jest mi trudno powiedzieć koszt od ok 500 zł netto. Natomiast koszt całej instalacji z GWC zaczyna się od 13 000 tys Pozdrawiam Mariano, ceny masz lepsze niż te, które dostałam w Bartoszu. Czy przy zakupie jesteś w stanie zagwarantować ekipę, która mi to zrobi na gotowo? Planowany termin instalacji to sierpień - wrzesień 2006. A co z gwarancją? witam Ekipa to jestem ja i moj pracownik. Co do montazu czy chodzi Ci o caly montaz czy tylko o montaż rekuperatora. Sam rekuperator jest kupowany w Bartoszu filtry i wentylatory ja dobieram do instalacji i sa kupowane przeze mnie w hurtowni. Gwarancja jest zależna od producenta od 12 do 24 miesiecy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 17.01.2006 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Podeślij jakieś dane i ceny. Witam Zapraszam na strone ( http://www.bartosz.com.pl ) tam znajdziecie wszystkie informacje. Jeżeli chodzi o ceny potrzebuje kubature lub powierzchnie waszego domu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 17.01.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Jeżeli chodzi o zestaw CNWB 500/250 to 5800 netto przed rabatem. Co do montażu samego rekuperatora to jest mi trudno powiedzieć koszt od ok 500 zł netto. Natomiast koszt całej instalacji z GWC zaczyna się od 13 000 tys Pozdrawiam Mariano, ceny masz lepsze niż te, które dostałam w Bartoszu. Czy przy zakupie jesteś w stanie zagwarantować ekipę, która mi to zrobi na gotowo? Planowany termin instalacji to sierpień - wrzesień 2006. A co z gwarancją? witam Ekipa to jestem ja i moj pracownik. Co do montazu czy chodzi Ci o caly montaz czy tylko o montaż rekuperatora. Sam rekuperator jest kupowany w Bartoszu filtry i wentylatory ja dobieram do instalacji i sa kupowane przeze mnie w hurtowni. Gwarancja jest zależna od producenta od 12 do 24 miesiecy. Pozdrawiam Chodzi mi o cały montaż, rozprowadzanie tych rur i połączenie tego w działającą całość. Wchodzi ekipa i oddaje mi dom z rekuperacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 17.01.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Mariano Bartosz jest z Białystoku. A ty w jakim rejonie działasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 17.01.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Chodzi mi o cały montaż, rozprowadzanie tych rur i połączenie tego w działającą całość. Wchodzi ekipa i oddaje mi dom z rekuperacją. hello Jeżeli potrzebujesz dokładna wycene to potrzebuje rzuty budynku lub musimy sie spotkac u ciebie na budowie. Jeżeli chcesz zobaczyc to zapraszam do Pyr po 25 stycznia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 17.01.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Mariano Bartosz jest z Białystoku. A ty w jakim rejonie działasz? Helo Działamy łownie w rejonie Warszawy o okolic. Mozemy podjąc sie instalacji w dalszych rejonach polski ale wymaga to pewnej orgaznizacji. Np . GWC musisz wykonac we wlasnym zakresie oczywiście wedlug projektu. A pozatym niektorzy niechca GWC. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 17.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Chodzi mi o cały montaż, rozprowadzanie tych rur i połączenie tego w działającą całość. Wchodzi ekipa i oddaje mi dom z rekuperacją. hello Jeżeli potrzebujesz dokładna wycene to potrzebuje rzuty budynku lub musimy sie spotkac u ciebie na budowie. Jeżeli chcesz zobaczyc to zapraszam do Pyr po 25 stycznia. Pozdrawiam Powiem tak: mam od firmy Bartosz ofertę na rekuperator bez GWC, wysyłałam im rzuty i inne dane budynku, dostałam konkretną kalkulację kosztów urządzenia, kształtek, kanałów itd. oraz montażu. Jeśli chodzi o Twoją cenę urządzenia - pisałam, że jest atrakcyjniejsza, jeżeli dasz mi dobrą ofertę na instalację systemu "na gotowo", mamy szansę się dogadać. Nasza budowa rusza w marcu, wentylację planujemy uruchomić ok. września - października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariano 22.01.2006 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Chodzi mi o cały montaż, rozprowadzanie tych rur i połączenie tego w działającą całość. Wchodzi ekipa i oddaje mi dom z rekuperacją. hello Jeżeli potrzebujesz dokładna wycene to potrzebuje rzuty budynku lub musimy sie spotkac u ciebie na budowie. Jeżeli chcesz zobaczyc to zapraszam do Pyr po 25 stycznia. Pozdrawiam Powiem tak: mam od firmy Bartosz ofertę na rekuperator bez GWC, wysyłałam im rzuty i inne dane budynku, dostałam konkretną kalkulację kosztów urządzenia, kształtek, kanałów itd. oraz montażu. Jeśli chodzi o Twoją cenę urządzenia - pisałam, że jest atrakcyjniejsza, jeżeli dasz mi dobrą ofertę na instalację systemu "na gotowo", mamy szansę się dogadać. Nasza budowa rusza w marcu, wentylację planujemy uruchomić ok. września - października. Witam W takim razie czekam na jakies wiadomosci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 22.01.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Odezwę się jak się tylko troszkę ociepli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts