PanRopuch 22.01.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Parę miesięcy temu mocno krzywiłem się na rozczarowującą z numeru na numer zawartość "Muratora". Tymczasem numer, który ukazał się parę dni temu (na luty chyba - nie mam egzemplarza przy sobie)- bardzo nas zainteresował. Znów, jak za starych dobrych czasów, można było spędzić przy lekturze co najmniej 2 godziny.Redakcjo - gratulacje, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 22.01.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 a czy mi się wydaje, czy też logo doznało małego face-liftingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 22.01.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Panie Ropuch kiedyz pan zążył przeczytac całego Muratora? Nie pracujesz pan czy co? Wierzę, że masz pan poczucie humoru Poważniej; ja równiez jestem juz w posiadaniu tego numeru, ale tylko "przeleciałam" strony. Podobała mi się informacja o różnych kotłach grzewczych oraz PIT-D. Z większą starannością oddam się czytaniu w weekend. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 27.01.2003 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 G., a gdzież to ja napisałem, że przeczytałem cały numer? Nie przeczytałem nigdy w całości jakiegokolwiek numeru jakiegokolwiek czasopisma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 01.02.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2003 To byl najgorszy numer jaki czytalem od lat, przejrzalem go w pól godziny, czytac nie bylo co. Szkoda bo zawsze z niecierpliwoscią czekam na kolejny numer, a czytelnikiem Muratora jestem nieprzerwanie od trzech lat, a z przerwami od dziecka, gdy kupowal go jeszcze moj Tato. Coraz wiecej tekstow sponsorowanych, nie tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukam 02.02.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 On 2003-02-01 18:49, KrzysiekS wrote: To byl najgorszy numer jaki czytalem od lat, Dla mnie lepszy niż poprzedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts