bruni 15.01.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum i z góry przepraszam jeżeli moje pytanie wymagało innej formy niż poprzez forum.W numerze 1/2006 w artykule "Mister juniorów" zaprezentowano realizację domu wg autorskiego projektu architekta Wojciecha Maciaszka.Nie ukrywam, że osobiście jesteśmy z mężem zwolennikami dokładnie takiego stylu w architekturze i koncepcji w zakresie funkcjonalności budynku. Zależało by mi na takim nawiązaniu kontaktu z redakcją, który umożliwiłby mi kontakt z Panem Wojciechem, architektem opisanej realizacji.Redakcji, innym osobom lub samemu architektowi jeżeli sam zechciałby odpowiedzieć na moje zapytanie z góry dziekuję. p.s. Jeżeli jest taka możliwość to proszę o odpowiedź redakcji lub przekierowanie na podany adres priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
architektura_murator 31.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Informacje zostały wysłane jako prywatna wiadomość. Proszę ją odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruni 31.01.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Droga Redakcjo, Bardzo dziękuję za odp. bruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts