Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupić zdrewniałe pędy wierzby mandżurskiej?

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Monig, adres doszedł do mnie a czy do Ciebie doszły zdjęcia? Następne niebawem bo śnieg zniechęca do spacerów po ogrodach.

Alis31, uważam że przynajmniej nieelegancko jest iść do parku i nazrywać sobie gałązek, pomyśl sobie jak by wyglądała wierzba gdyby wiele osób ją oskubało, do czego zachęcasz. Dla mnie to zwykła kradzież i nie ma się co obrażać tylko pomyśleć.

Co do lubienia czy nielubienia. To jasne, że trudno darzyć sympatycznymi gestami gońca który przynosi złe wieści. Więc wspaniałomyślnie wybaczam wszystkim którzy się zagalopowali. Tym bardziej że mnie też pare razy poniosło, za co przepraszam. Ale uważam że ostudziło to niektórych którzy głupstwa za pewnik ogłaszali.

I jeszcze jedna zła wieść dla Ciebie Alis31. To ja wiem jak będzie najlepiej z zabieraniem przeze mnie głosu na forum i jedynie administrator forum może mi coś sugerować, narzucać albo wyprosić.

Dziękuję zdjecia i oferta doszła.

Jednocześnie zamówiłam w kwiaciarni obok mojego domu pędy wierzby, które mam otrzymać właśnie w marcu (po mrozach i wtedy chyba odcinają pędy). Gdybym była nieusatysfakcjonowana to się zgłoszę ale zdecydowanie wygodniej będę miała na miejscu w kwiaciarni.