Nastroje 15.01.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Prosze co sadzicie o tym projekcie: http://www.lipinscy.pl/18290.xml?page=1 Z gory za wszelkie wnioski wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 15.01.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 czesc.Mi podoba sie to rozwiazanie -wejscie do kuchni i wc prosto z wiatrolapu!a jesli chodzi o metraz to zalezy od Twoich potrzeb.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Bardzo ładny domek. Prosty domek na planie kwadratu, prosty dwuspadowy dach - wszystko to powoduje, że domek nie powinien być drogi w budowie. Parter stanowi w pełni funkcjonalną całość i np. wykończenie poddasza można pozostawić na później. Fajnym rozwiązaniem jest zadaszone wejście do domu. Duża kuchnia jest też na pewno plusem tego projektu. Podoba mi się także duży taras i wielka ściana z okien prowadząca na niego. Już widzę jak smacznie będą smakowały śniadanka na tym tarasie, a w zimniejsze dni dzięki tym wielkim oknom na taras też będzie super widok. Ale żeby nie było, że tylko wychwalam to powiem też coś o minusach, które zauważam. Na pewno minusem jest brak połącznia garażu z domem. Choć z drugiej strony fajne jest wyjście z garażu na ogród. Swobodnie można przez nie wyjechać z kosiarką i nie trzeba obchodzić domu lu przejeżdzać z nią przez dom. Kolejnym minusem są wg mnie schody w salonie. Ale myślę że to sprawa indywidualnych gustów i upodobań. Jedni lubią takie rozwiązania, drudzy nie. Ja raczej bym pomyslał o usytułowaniu schodów w miejscu wc. Wówczas obydwa pokoje zmniejszyłbym do 10m a pomiędzy nimi znalazłaby się większa łazienka z wc. Nie ma w tym domku pomieszczenia gospodarczego a przecież zawsze takowe miejsce sie przyda A może by zwiększyć ten garaż tak, żeby zaczynał sie tam gdzie podcień i kończył tam gdzie salon??? Wówczas garaż znacznie by sie zwiększył i znalazłoby sie w nim trochę dodatkowego miejsca. Ale może trochę przesadzam z tymi zmianami bo robi się z tego zupełnie inny projekt. Sam kiedyś zastanawiałem sie nad podobnym projektem, stąd te głębokie przemyślenia. Pozdrawiam serdecznie i życzę samych trafnych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts