Piotr Cichy 16.01.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 http://foto.onet.pl/upload/27/20/_518688_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/32/60/_519056_n.jpgPO MYCIU --------------------------------------------PRZED MYCIEM------PO MYCIU----------------------------------------------PRZED MYCIEM EFEKTY SĄ DOKŁADNIE TAKIE JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIU-CZYSTY DACH KTÓRY WYGLĄDA JAK NOWY. DACHY CZYSZCZĘ NIEZALEŻNIE OD MATERIAŁU Z KTÓREGO ZOSTAŁ ON WYKONANY. NA ZDJĘCIACH DACH Z POROWATYCH DACHÓWEK BETONOWYCH KTÓRY WYCZYŚCIŁEM W 2 DNI. WARTO DODAĆ DACH MIAŁ 8 LAT I CAŁY WYGLĄDAŁ TAK JAK PO PRAWEJ STRONIE ZDJĘĆ.METODA JEST W PEŁNI EKOLOGICZNA I BEZPIECZNA DLA DACHU I OTOCZENIA.PRZYJMĘ KAŻDE ZLECENIE. NA ŻYCZENIE MOGĘ DOSŁAĆ DODATKOWE ZDJĘCIA I INFORMACJE NA PRV.PROSZE O KONTAKT W CELU WCZEśNIEJSZEGO USTALENIA TERMINU. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 17.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Cichy Piotrze czy musisz walić takimi wołami?Potrafimy czytać, a taki teks wcale nie ułatwia zapoznania się z jego treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Cichy 18.01.2006 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Masz rację że troszkę przesadziłem ale myślę że następnym razem tego typu uwagi mógłbyś wysyłać na prv bo to też troszkę zaśmeca to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 18.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 "idzie koniec zimy" To gdzie ty mieszkasz? bo na Mazowszu tak jak i w całej Polsce dopiero zima ma się zacząć na dobre, a może bardziej na złe, bo ma być zimniej Niby Cichy, a tak krzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 20.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Na Mazowszu, też mi zima.Ja mam dopiero zimę w Suwałkach.Chyba Moskwa może to przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 22.01.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Jaki tam koniec dopiero sie rozkreca -26C godz. 23.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 koniec zimy jest w anglii chyba, u mnie dzis -29st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts