Redakcja 09.02.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kto wypełnił formularz, jest na liście głównej, może być pewny. Kto nie wypełnił - nie jest. Lista rezerwowa? - wpisać się można wysyłając e-mail pod [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 09.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Rozumiem, że nie potrzebne jest żadne potwierdzenie. Dziękuje bardzo za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin kaczmarek 12.02.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 nie ma już szansy na rejestracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 13.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Osoby zainteresowane wpisaniem na listę zapasową, prosimy o zgłoszenie pod adres [email protected]. Poinformujemy, jeśli ktoś zgosi rezygnację z udziału w Spotkaniu. Prośba do już zgłoszonych - jeśli okaże się, że nie możesz być, zgłoś rezygnację pod adresem: [email protected] " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 14.02.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No ładnie, ze względu na zamieszanie przy przeprowadce ostatnio bardzo rzadko zaglądam na Forum no i przegapiłem informacje o spotkaniu. Lista główna już zamknięta , włąśnie zgłosiełem się na zapasową - może się uda?? a bardzo bym chciał się spotkać z tymi wszystkimi których znam z poprzedniego spotkania, których znam tylko z Forum i zymi których nie znam a miałbym okazję poznać. Pełen nadzieji Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 To ja mam techniczne pytanie - jak się tak po prostu zjawimy to ktoś nas wyprosi? (Własnie wpisałem się na listę rezerwową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 28.02.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam NIestety ale z wielką przykrością ale z powodów rodzinnych muszę zrezygnowac ze spotkania. Szkoda bo to byłoby moje piersze. Co zrobic Jeżeli ktoś chciałby się dopisać zamiast mnie i żony to proszę o sygnał i skierujemy prośbę do organizatorów o zmiane na liście. Wolę żeby ktoś mógł skorzystać niż tak poprostu nie być. Pozdrawiam Link1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 03.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 NIESTETY, ale muszę zrezygnować. Wyjazd służbowy na "kurso-konferencję" za Kielce dziś wieczorem do niedzieli. Strasznie mi smutno, bo tyle mam pytań i chciałam poznać szersze grono Forumowiczów (nie tylko z Białołęki ) Ale będę z Wami duchem! A mąż z dziećmi nie chce iść beze mnie... (więc jeszcze pozdrawiam Klub Budujących Kobiet) CMOK, CMOK - do zobaczenia za rok! A może redakcja zorganizuje coś wcześniej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Niestety muszę zrezygnować z udzału w zlocie w tym roku.Mój ojciec jest w szpitalu i powinienem zostać w domu.Zwalniam dwa miejsca.Życze wszystkim miłej i udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 03.03.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ja też niestety nie mam dobrej wieci. Też niestety muszę zrezygnować. Mam nadzieję, że dwa miejsca, które zwolnię jeszcze się komu przydadzš. Dobrze, że nie wysłałem zdjęcia na koszulkę...to i wyrzuty sumienia mniejsze... Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 04.03.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Naprawdę bardzo mi przykro, ale nie będziemy mogli przyjechać na spotkanie - dzieci się rozchorowały i trzeba z nimi zostać.Może te dwie miejscówki przydadzą się komuś z listy rezerwowej.Pozdrawiam.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts