ppp.j 17.01.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Teraz robię to szybko, bo w zeszłym roku bym przegapił. Poooszło! I nawet otrzymałem zwrotną z potwierdzeniem rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ja tez sie zgłosiłam mam nadzieję ,że sie zobaczymy i co niektórymi wyściskamy Trzymam Cię za słowo i wytarmosimy Zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Teraz robię to szybko, bo w zeszłym roku bym przegapił. Poooszło! I nawet otrzymałem zwrotną z potwierdzeniem rejestracji. ...ja nie otrzymałam zwrotnej, pewnie mnie nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Teraz robię to szybko, bo w zeszłym roku bym przegapił. Poooszło! I nawet otrzymałem zwrotną z potwierdzeniem rejestracji. ...ja nie otrzymałam zwrotnej, pewnie mnie nie chcą Ciebie nie chcą ? To ja nie jadę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Teraz robię to szybko, bo w zeszłym roku bym przegapił. Poooszło! I nawet otrzymałem zwrotną z potwierdzeniem rejestracji. ...ja nie otrzymałam zwrotnej, pewnie mnie nie chcą Ciebie nie chcą ? To ja nie jadę...... ...co to by było za spotkanie bez missek , Elyty i członków tytularnych a ja z ...pewną dozą nieśmiałości ... przy takim składzie ... powiem że ... wypełniłem ... kupon totto lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ja tez sie zgłosiłam mam nadzieję ,że sie zobaczymy i co niektórymi wyściskamy Trzymam Cię za słowo i wytarmosimy Ew-ka- Świetnie, że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.01.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Teraz robię to szybko, bo w zeszłym roku bym przegapił. Poooszło! I nawet otrzymałem zwrotną z potwierdzeniem rejestracji. ...ja nie otrzymałam zwrotnej, pewnie mnie nie chcą Ciebie nie chcą ? To ja nie jadę...... ...co to by było za spotkanie bez missek , Elyty i członków tytularnych a ja z ...pewną dozą nieśmiałości ... przy takim składzie ... powiem że ... wypełniłem ... kupon totto lotka bodziu - Ty się nie migaj tylko wypełniaj formularz i 4 marca masz być na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 18.01.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 ...ja nie otrzymałam zwrotnej, pewnie mnie nie chcą Tola, jesteś ostatnią osobą, która nie otrzymała potwierdzenia mailem, jednakże jak najbardziej zostałaś zarejestrowana u nas w bazie. Wszystkie osoby (a jest ich 6), które dokonały rejestracji przed 16 stycznia godz. 16:26 nie otrzymały potwierdzenia, bo system potwierdzeń nie był jeszcze uruchomiony. Wszystkie osoby po Tobie powinny już dostać takie potwierdzenie. Pozdrawiamy i za niedogodności przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 18.01.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tola, jesteś ostatnią osobą, ..... Pozdrawiamy i za niedogodności przepraszamy. Tola ostatnia? Ja się nie zgadzam. Tolu jakoś Ciebie przemycimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 18.01.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja nie otrzymałam potwierdzenia - szkoda a tak chciałam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tola, jesteś ostatnią osobą, ..... Pozdrawiamy i za niedogodności przepraszamy. Tola ostatnia? Ja się nie zgadzam. Tolu jakoś Ciebie przemycimy. i jak tu nie wierzyć w dobrych ludzi cieszę się na to spotkanie, zatem do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tola, jesteś ostatnią osobą, ..... Pozdrawiamy i za niedogodności przepraszamy. Tola ostatnia? Ja się nie zgadzam. Tolu jakoś Ciebie przemycimy. i jak tu nie wierzyć w dobrych ludzi cieszę się na to spotkanie, zatem do zobaczenia wezme szeroki płasz to się schowasz a otoczeniu wianuszku pań to nikt sie nie skapnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tylko z wewnętrznej kieszonki płaszcza wyjmij telefon komórkowy, coby mnie w nos nie uwierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tylko z wewnętrznej kieszonki płaszcza wyjmij telefon komórkowy, coby mnie w nos nie uwierał Ok będę pamiętał choc raczej noszę go w spodniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Tylko z wewnętrznej kieszonki płaszcza wyjmij telefon komórkowy, coby mnie w nos nie uwierał Ok będę pamiętał choc raczej noszę go w spodniach... ...hm...też może uwierać, tyle, że nie w nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie wnikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie wnikam... ... to może uwierać Ciebie ...ale nie wnikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No nie ! Mnie tam nic nie uwiera... ale wejdziemy na żywca,bez chowanek i cześć. Najpierw błędnymgardom postawimy flaszkę ,a jak zacznie im sie w oczach dwoić - wchodzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 W takim razie jesteśmy umówieni flaszkę wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 W takim razie jesteśmy umówieni flaszkę wezmę A mnie 3-miejskie laski na woźnicę wzięły to i se dziabnąć nic nie będę mógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts