ckwadrat 23.01.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jak lewica to i prawica, ja zamierzam być Jaguś, Maluszek, fajnie że też będziecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 W takim razie i ja czekam na potwierdzenie.Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 26.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Co robić ?t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 27.01.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 zglosilam sie z osobą towarzyszącą mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Mnie też się spodziewajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 31.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 zapisałam sie - w stanie totalnego wykonczenia bede i trzeba mnie bedzie reanimowac ale bardzo chce byc na spotkaniu pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 zapisałam sie - w stanie totalnego wykonczenia bede i trzeba mnie bedzie reanimowac ale bardzo chce byc na spotkaniu pozdrawiam:) słuszne podejście pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 31.01.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 zapisałam sie - w stanie totalnego wykonczenia bede i trzeba mnie bedzie reanimowac ale bardzo chce byc na spotkaniu pozdrawiam:) Już my Cię zreanimujemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 zapisałam sie - w stanie totalnego wykonczenia bede i trzeba mnie bedzie reanimowac ale bardzo chce byc na spotkaniu pozdrawiam:) Postawimy Cie na nogi. W drugi dzięń targów będziesz jak nowonarodzona. Nic tak dobrze nie robi jak spotkanie forumowiczów. A tak na poważnie to wiem jaki to wysiłek stać na targach cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.02.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 04.02.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 No i wsio wsakzuje na to że ja zawitam i to w liczbie 3.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 05.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 ja już gdzieś pisałam, że będę, ale nie jestem pewna czy dotarło do właściwych do zobaczenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 też sie zapisałam mma tylko pytanie do redakcji czy gdyby mi wzrosła ilośc osób towarzyszących to jak przekazac informacje (chodzi o męza i o dzieci) juz sie ciesze, że was poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.02.2006 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Zgłosiło się 185 osób. Z tą chwilą zamykamy listę, bo się nie pomieścimy. Osoby zainteresowane wpisaniem na listę zapasową, prosimy o zgłoszenie pod adres [email protected]. Poinformujemy, jeśli ktoś zgosi rezygnację z udziału w Spotkaniu. Prośba do już zgłoszonych - jeśli okaże się, że nie możesz być, zgłoś rezygnację pod adresem: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 09.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Wypełniłam formularz zgłoszeniowy - nie mam potwierdzenia.Czy mam rozumieć, że nie moge brać udziału w spotkaniu.?Niech mnie ktos odpowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.02.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Annato - odpowiedź masz powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 09.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Oczywiscie - czytałam. Myślę, że powinno być jakieś potwierdzenie, że jestem na tej liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.02.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Jeśli wysłałaś zgłoszenie na adres podany przez Redakcję, to jesteś na liście rezerwowej chyba automatycznie, teraz pozostaje Ci czekać aż się miejsce zwolni i wtedy otrzymasz potwierdzenie zapisu - tak ja to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 09.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ja wypełniłam formularz zgłoszeniowy jeszcze w styczniu.Ponownie na liste rezerwowych - nie wpisywałam się bo i po co. Dla mnie jest to zrozumiałe. Z tego co czytałam wcześniej ludzie wypełniali formularz zgłoszeniowy i czekają na potwierdzenie. Ja też czekam, więc chyba nie ma sensu żebym wpisywała się na liste rezerwowych. Ja tak to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To zmienia postać rzeczy, z tego Wypełniłam formularz zgłoszeniowy - nie mam potwierdzenia. Czy mam rozumieć, że nie moge brać udziału w spotkaniu.? Niech mnie ktos odpowie. Pozdrawiam Zrozumiałam, że teraz wypełniłaś ten formularz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts