Gregor 456 25.08.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 piekny domeka jaka wspaniala atmosfera wokol domku, ta mgla urocza no coz, jesien tuz, tuzpozdrawiam i cieplych jesiennych wieczorow w nowym domu zycze,ceniacy domowe cieplo i atmosfere - Gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martini 29.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Witam w tym roku chcemy postawić stan surowy otwarty, tak wogóle to już bym chciała tam mieszkać ale... pieniążki, kochane pieniążki . Może pod koniec przyszłego roku, a narazie stropy kładziemy, mam pytanie czy masz strop według projektu, czy płyty stropowe? Mamy mały problem, będziemy kłaść płyty stropowe ale nie wiemy czy tam gdzie jest pokój na filarach kłaść płytę czy wylewać na mokro. I jeszcze prośba, masz fotki wnętrz z budowy? serdecznie pozdrawiam Martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 29.08.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Fajnie.... ale mnie brakuje jednak balkonu lub też przynajmniej okien balkonowych nad wejściem.... Zrobiła się taka pusta ściana.Jakia była przyczyna dokonania zmiany w stosunku do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2004 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Jaro- ekstra ten twój dom. Wygląda b.elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Witam. Yogi66:w oryginalnym projekcie D21 nie ma balkonu ani drzwi balkonowych nad wejściem ! Balkon jest z prawej strony patrząc od frontu. Martini: poszperam, jakieś fotki powinny się jeszcze uchować. Zeskanuję i wyślę. Strop wg projektu. gorgu 77: dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 30.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Skoro nie ma to nie ma.... Czyli brak tego balkonu czy też okien to tylko mój kaprys Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Skoro nie ma to nie ma.... Czyli brak tego balkonu czy też okien to tylko mój kaprys Pozdrawiam i powodzenia Sądzisz, że balkon nad wejściem byłby lepszy ? To ciekawy pomysł, są chyba takie gotowe projekty w katalogu M. Mnie się w każdym razie podoba tak jak jest . W tym miejscu, zamiast balkonu jest mój "gabinet", z którego właśnie piszę. A tak pisałbym z balkonu ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 30.08.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Popatrz na domek guit-a miniaturka jest poniżej twojego postu z dwoma zdjęciami Twojego domu. Balkon nad wejściem wcale nie musiałby powstać kosztem Twojego Gabinetu. Przeciwnie z Gabinetu mógłbyś wychodzić od czasu do czasu na balkon. Ale oczywiście to Twój wybór.Pozdrawiam i życzę wielu szczęśliwych lat w Waszym nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 JaroBardzo zgrabny, a że jestem zaraz po temacie "krzyżaków" na balkonie, zdradź ile Cię kosztowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 09.01.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 Hej Jarojak wymysliles budynek gospodarczy i usytuowanie na dzialce?Jest gdzies mapka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Budynek gospodarczy a właściwie garaż wg projektu Matuszewskiego już stoi. Stoi od strony ściany z balkonem nieco wysuniety w stosunku do domu, w ten sposób, że garaż kończy się w połowie długości balkonu. Niestety mapki nie ma - trzeba zdać się na wyobraźnię. Cała ściana garażu równoległa do ściany domu z balkonem jest drewutnią. Między domem a garażem jest odległość 6 metrów. Garaż jest na tyle duży - 40 m2, że pomieści samochody, rowery, narzędzia i wszystkie inne użytki gospodarcze -także innych budowli gospodarczych nie przewiduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 05.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 WitamBardzo chciałabym zobaczyć D21 na żywo, jestem z Podkarpacia a dokładniej z Rzeszowa, czy mogę dostać jakieś namiary na ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 29.08.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Hej Jaro, czy zmieniales wymiary schodow wew? Czy sa wygodne?A wysokosc po mieszczen po wykonczeniu- tak jak w projekcie czy podnosiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Hej Jaro, czy zmieniales wymiary schodow wew? Czy sa wygodne? A wysokosc po mieszczen po wykonczeniu- tak jak w projekcie czy podnosiles? Schody jak w projekcie. Wyszly w miare wygodne - moglyby byc lepsze. Pomieszczenia na dole 20 cm wyzsze na poddaszu chyba zgodne z projektem, lub minimanie podniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Jaro, z zewnątrz dom wygląda naprawdę ładnie! A może uchylisz rąbka tajemnicy odnośnie wnętrz..., bo jeśli są podobne do ogólnego wyglądu warto byłoby je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts