Zukow 16.01.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jestem zainteresowany projektem Borys z ARCHIMAAT Wrocław Mam informację, że projekt ten został kupiony przez osoby z Gdańska, Tarnowskich Gór i z Tokarni - Proszę dajcie znać - sam jestem tym projektem zainteresowany i chętnie poznam Wasze doświadczenia w tym wzgędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzogD 22.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Buduję Borysa ale trochę pozmieniałem w projekcie Budynek obecnie czeka na wiąźbę i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 24.09.2006 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 u mnie biuro przeprojektowuje właśnie całe wnętrze i robię nad salonem wolną przestrzeń - antresolę SzogD czy jest możliwość zobaczyć twoj dom - rozmawiając z b.projektów mówilimi że większość sprzedali na południe i wschód polski /niestety/. Czy Twój Borys stoi w miarę blisko Bydgoszczy lub Torunia - a może masz na jakieś stronie zdjęcia - chetnie je zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzogD 25.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 U mnie narazie zamiast garażu będzie pokój i pomieszczenie gospodarcze.Zabudowałem takze podcień gdzie jest wjazd do garażu.Niestety budynek stoi 60 km na południe od Krakowa do Torunia to będzie ponad 400 km.Zdjęć na stronie nie mam zamieszczonych ale mogę Ci wysłać na maila.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts