bullish 16.01.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jeżeli tak, to szukam solidnego kierownika, który pokieruje budową oraz udzieli dobrych porad i odpowie cierpliwie na każde pytanie Będę budował w okolicy Radzymina, więc czekam na rekomendacje forumowiczów z okolic Warszawy. Dziękuję za każdy odzew pozdrawiam, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 25.01.2006 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ponawiam. Oj chyba się w tym roku wszyscy budują, bo nie ma zbyt wielu nie wolnych (a może dobrych)kierbudów Jak na razie otrzymałem 2 oferty ale nie wyglądają profesjonalnie -niestety (płacenie głównie za "wpisy", a nie za nadzorowanie i kierowanie budową). Czy takie są realia ??? Kierownik jest tylko od wpisów? Liczę na to, że znajde kierownika, któremu bedzie zależało rzeczywiście, zeby zbudować solidny dom. Jestem ciekawy, jak wglądało to u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 26.01.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ta rekrutacja mi się nie udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 01.02.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Ponawiam. Szukam operatywnego kierownika do prowadzenia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 02.02.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Mam takiego ale w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 02.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Mój kierownik jest rzetelny. Może się dogadacie.Pan Adam: 0-500 00 46 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicker 02.02.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 a orientacyjnie od czego zalezy uposazenie miesieczne kierownika budowy domku jednorodzinnego? i jakiego rzedu sa to kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 02.02.2006 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 a orientacyjnie od czego zalezy uposazenie miesieczne kierownika budowy domku jednorodzinnego? i jakiego rzedu sa to kwoty? Kwoty są różne zależy od regionu. Zazwyczaj są to kwoty za wizytę na budowie - njaczesciej ok. 100 zł, choć czasmi płaci się za całość kierowania budową jedną sumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 04.02.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Mój kierownik budowy był znakomity. I nauczył tego, czego nie wiedziałem, i uspokoił gdy wpadałem w panikę. Tylko do wpisów musiałem go gonić - tego wyraźnie nielubił ale go rozumiem, ja w swoim zawodzie też papierów nie cierpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 05.02.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Jeśli pozwolisz @bullish to w Twoim ogłoszeniu dołącze sie do poszukiwań kierownika z okolic Wrocławia.pozdr ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 10.02.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 robson 68 czy mozesz dac namiary na tego kierownika na pryw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 10.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Polecam naszą panią kierownik. Kierowała wieloma budowami nawet użyteczności publicznej (szpital, oczyszczalnia...). Jest naszym drugim kierownikiem, bo pierwszy zachorował. Mieszka w Grodzisku Maz. Ma samochód i jest w miarę dyspozycyjna, bo już na emeryturze. Telefon podam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts