Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Musso

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Złośliwy,

Czy mam rozumieć, że twoja ortografia jest wkalkulowana w twój image? No bo chyba nie możliwe żebyś z natury w każdym wyrazie robił błąd?!W obu przypadkach - LITOŚCI!!!

A.

Musso - sorry za zboczenie z tematu.

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2003-01-29 17:52 ]

Ale fajnie! Od dawna nie byłam na forum, pierwsze otworzyłam sobie zdjęcia domków i co widzę? Domek jedynej pracowni, której projekty naprawdę mi się podobają (myślę o Dance, Zosi, Łucji, Lidii itp, aczkolwiek i Jurand był brany pod uwagę....tak więc sporo tych marzeń) i na dodatek po sąsiedzku! Mamy działkę w Błędowie, ale rozglądamy się jeszcze w innych okolicach Pomiechówka. Tu jest cudnie!

Pisz o szczegółach

pozdrawiam, sąsiadka in spe

Jagna

Ale fajnie! Od dawna nie byłam na forum, pierwsze otworzyłam sobie zdjęcia domków i co widzę? Domek jedynej pracowni, której projekty naprawdę mi się podobają (myślę o Dance, Zosi, Łucji, Lidii itp, aczkolwiek i Jurand był brany pod uwagę....tak więc sporo tych marzeń) i na dodatek po sąsiedzku! Mamy działkę w Błędowie, ale rozglądamy się jeszcze w innych okolicach Pomiechówka. Tu jest cudnie!

Pisz o szczegółach

pozdrawiam, sąsiadka in spe

Jagna

• 2 weeks później...

Witam podobny domek brałem pod uwagę ale był to Gniewko ale na szczęście ochłoneliśmy i wybraliśmy dużo prostrzą formę .Podobami się bajkowość owych projektów .Sąsiad moich znajomych ma Gniewko i zniszczył cały projekt dachówką bitumiczną gdyż przy takich krzywiznach na dachu nie wytrzymał finansowo .

Witam; mam uwagę do miłośników tego stylu. Zwracajcie uwagę na otoczenie Waszego Domku jak z Bajki.

widziałam domek w podobnym stylu, fajny, ale... No właśnie otoczony zwykłymi budynkami wygląda, według mnie, co najmniej dziwnie. Taki ładny budynek MUSI mieć specjalne otoczenie albo domy obok podobne, albo dużą, piękną przestrzeń wokoło.

(Brawo Musso!)

• 3 weeks później...

musso

Masz może na imię Romeo a Twoja żona Julia?

Tak na serio: Gratuluję odwagi. Ja też miałem ten projekt wklejony w "Moje projekty", ale w ostatecznym rozrachunku nie brałem go pod uwagę. Trochę przestraszyłem się kontrowersyjności. Domek dla jednych będzie piękny, dla innych brzydki. Jedno jest pewne- nikt koło niego nie przejdzie obojętnie. Czy o to się rozchodziło musso?

• 1 month później...

Dom fajny, oryginalny ale musi byc w specyficznym otoczeniu. Ty trafiles idealnie. Na osiedlu domkow w plaskim terenie efektu by nie bylo a moglby byc wrecz przeciwny. Duzo wiec zalezy od dzialki i to pod nia powinno sie projektowac dom. U ciebie widac trafiony wybor. Ale spadki masz niezle - zima to nie chcialbym podjezdzac do twojego domu samochodem..:smile:

D.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...

Cześć Musso :D ,

oj dawno Cię tutaj z nami nie było, ale pewnie zajęty byłeś domkiem.

I nie ma się co dziwić.

Domek śliczny, dach śliczny i z oknami poradziłeś sobie :D , eeee co ja będę mówić - jak z bajki.

Bardzo, bardzo mi się podoba.

A w środku też pewnie już prawie wszystko gotowe?