złośliwy 29.01.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Chey,I Mnie sie te łóczki nie podobajom.Ale góst to góst.Reszta morze być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 29.01.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Dla mnie dom jest bardzo ładny. Nareszcie nie buduje się w Naszym Kraju pudełek o wym 11m x 11m i dachem kopertowym. Naprawdę piękny dom bardzo fajnie wkomponowany w okolicę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 29.01.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Złośliwy,Czy mam rozumieć, że twoja ortografia jest wkalkulowana w twój image? No bo chyba nie możliwe żebyś z natury w każdym wyrazie robił błąd?!W obu przypadkach - LITOŚCI!!! A.Musso - sorry za zboczenie z tematu. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2003-01-29 17:52 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 29.01.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 Dziękuję za miłe jak i złośliwe wypowiedzi na Forum.Dzękuię Alicji za szybką ripostę.W sobotę odpowiem na wszystkie pytania dotyczące budowy.Pozdrowiam Musso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Ale fajnie! Od dawna nie byłam na forum, pierwsze otworzyłam sobie zdjęcia domków i co widzę? Domek jedynej pracowni, której projekty naprawdę mi się podobają (myślę o Dance, Zosi, Łucji, Lidii itp, aczkolwiek i Jurand był brany pod uwagę....tak więc sporo tych marzeń) i na dodatek po sąsiedzku! Mamy działkę w Błędowie, ale rozglądamy się jeszcze w innych okolicach Pomiechówka. Tu jest cudnie!Pisz o szczegółachpozdrawiam, sąsiadka in speJagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Ale fajnie! Od dawna nie byłam na forum, pierwsze otworzyłam sobie zdjęcia domków i co widzę? Domek jedynej pracowni, której projekty naprawdę mi się podobają (myślę o Dance, Zosi, Łucji, Lidii itp, aczkolwiek i Jurand był brany pod uwagę....tak więc sporo tych marzeń) i na dodatek po sąsiedzku! Mamy działkę w Błędowie, ale rozglądamy się jeszcze w innych okolicach Pomiechówka. Tu jest cudnie!Pisz o szczegółachpozdrawiam, sąsiadka in speJagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 08.02.2003 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Witam podobny domek brałem pod uwagę ale był to Gniewko ale na szczęście ochłoneliśmy i wybraliśmy dużo prostrzą formę .Podobami się bajkowość owych projektów .Sąsiad moich znajomych ma Gniewko i zniszczył cały projekt dachówką bitumiczną gdyż przy takich krzywiznach na dachu nie wytrzymał finansowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.02.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Mnie interesuje jak go zagospodarujesz w środku, przy tych zaokrągleniach.Generalnie robi wrażenie.Chyba nie znajdzie się nikt, kto nie zatrzyma się przy nim, aby go sobie przez chwilkę pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.02.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Mnie interesuje jak go zagospodarujesz w środku, przy tych zaokrągleniach.Generalnie robi wrażenie.Chyba nie znajdzie się nikt, kto nie zatrzyma się przy nim, aby go sobie przez chwilkę pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka 11.02.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Witam; mam uwagę do miłośników tego stylu. Zwracajcie uwagę na otoczenie Waszego Domku jak z Bajki.widziałam domek w podobnym stylu, fajny, ale... No właśnie otoczony zwykłymi budynkami wygląda, według mnie, co najmniej dziwnie. Taki ładny budynek MUSI mieć specjalne otoczenie albo domy obok podobne, albo dużą, piękną przestrzeń wokoło. (Brawo Musso!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.02.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2003 mussoMasz może na imię Romeo a Twoja żona Julia?Tak na serio: Gratuluję odwagi. Ja też miałem ten projekt wklejony w "Moje projekty", ale w ostatecznym rozrachunku nie brałem go pod uwagę. Trochę przestraszyłem się kontrowersyjności. Domek dla jednych będzie piękny, dla innych brzydki. Jedno jest pewne- nikt koło niego nie przejdzie obojętnie. Czy o to się rozchodziło musso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.04.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Taki dom + powściągliwość detali wykończeniowych + odpowiedni krajobraz wokół = romantyczne ukojenie dla skołatanej prozą codzienności duszy. Dla mnie - psychoterapia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 09.04.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Dom fajny, oryginalny ale musi byc w specyficznym otoczeniu. Ty trafiles idealnie. Na osiedlu domkow w plaskim terenie efektu by nie bylo a moglby byc wrecz przeciwny. Duzo wiec zalezy od dzialki i to pod nia powinno sie projektowac dom. U ciebie widac trafiony wybor. Ale spadki masz niezle - zima to nie chcialbym podjezdzac do twojego domu samochodem.. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 09.04.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Odważny, ale widok szczególnie od strony rzeki - cudowny. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 31.05.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Jak dla mnie rewelacja!!!!!1Najpiękniejszy dom na forum.Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 10.06.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Jak w Smerfach!!! Mi twoj domek dal duzo do myslenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musso 25.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Domek wykończony, zdjęcia na stronie: http://musso.fotosik.pl/albumy/104922.html#e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Cześć Musso , oj dawno Cię tutaj z nami nie było, ale pewnie zajęty byłeś domkiem. I nie ma się co dziwić. Domek śliczny, dach śliczny i z oknami poradziłeś sobie , eeee co ja będę mówić - jak z bajki. Bardzo, bardzo mi się podoba. A w środku też pewnie już prawie wszystko gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 25.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Domek świetny Bardzo mi się podoba szkoda, że nie ma fotek wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ala1719499794 26.05.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Domek może nie zaduży ale Ty Musso jesteś wielki super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts