KonAn 16.01.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Pytanie jak w temacie. Na razie korzystam z neostrady, ale często denerwuje mnie jej działanie, a poza tym przymierzam się(jak mi się skończy umowa) do zmiany dostawcy internetu.Także chcąc niechcąc będę musiał zmienić swój adres.Co byście polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.01.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Też szukałem darmowej skrzynki, od roku mam w :http://www.gazeta.pl i jest ok.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 17.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 http://www.o2.pl gazeta jest wg mnie calkiem do bani - to malutke konto z polskich darmowych zdecydowanie najlepszy jest tlen - chodzi w miarę szybko, prawie zawsze dziala i ma poj. 1 GB, [wiecej sie chyba nie da ], a w gazecie moze 1/5 z tego [niby jest w gazecie mozl. powiekszania, "powiekszasz kiedy chcesz" , ale to jakies zarty, bo wcale nie kiedy chcesz - mozesz powiekszac raz w tygodniu o jakies śmieszne ilosci miejsca - przerabialam to kiedys i myslalam ze oszaleje] o onecie to juz w ogole nie warto wspominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 17.01.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 fakt, konto w gazeta.pl jest do bani, szczególnie jak chcesz przesłać jakiś załącznik; z onetu korzystam od kilku lat i jestem zadowolony; natomiast o2 jest niezłe ale jakoś nie mogę skonfigurować by wysyłać pocztę z programu pocztowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mozna na własnym serwerze ale pewnie nie o to pytałeś Jak zmienisz dostawcę internetowego, to pewnie on tez umozliwia zalożenie skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 17.01.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mozna na własnym serwerze ale pewnie nie o to pytałeś Jak zmienisz dostawcę internetowego, to pewnie on tez umozliwia zalożenie skrzynki Owszem, pewnie umożliwia tylko ja bym chciał mieć stały adres.Wiecie jak to jest gdy zmienia się adres zamieszkania czy e-mailowy.Są problemy z dotarciem korespondencji, bo nie wszystkich pamiętasz, żeby ich powiadomić o zmianie.Dzięki za sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 17.01.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Mam skrzynkę na Google (Gmail). Pojemność - ponad 2,5 GB, możliwość utworzenia "dysku wirtualnego", stosowania wyszukiwarki Google we własnej skrzynce itp. Mam zaproszenia.Wiem, że również Wirtualna Polska reklamuje darmowe konta 3 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mam na wp 3gb - czasem szwankuje.ale ogolnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 17.01.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ja mam prywatną na interii, ale szczerze, to nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 www.o2.pl no, spamem nie da się zawalic na onecie, to tylko do forów różnych zakładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 17.01.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mam na wp 3gb - czasem szwankuje.ale ogolnie jest ok to KonAn lepiej załóż w WP 1 GB to mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.01.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 mało przepraszam na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 18.01.2006 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 mam na wp 3gb - czasem szwankuje.ale ogolnie jest ok to KonAn lepiej załóż w WP 1 GB to mało poza tym z tego co widzę w wp.pl mozesz wysylac maile o wielkosci do 20 MB [ w tlenie do 10 MB] tyle ze w przychodzi do wp.pl więcej spamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 18.01.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 i dużo częściej szwankuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts