Aida77 04.01.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dzieki wszystkim za gratulacje:) Bardzo się cieszymy ale sa ciagle obawy wiec trzymanie kciukow nie zaszkodzi Fakt ze marzylam o blizniakach ale ...w pierwszym rzucie, cos się zminilo, ale mysle ze nie ma si e czego bac, bo jak sie dowaiduje że jest dwoje zamiast jednego....to kocha się dwiojeczke i nie wyobraza potem życia tylko z jednym wiec czlowiek jest jednak elastyczny:) zaluje tylko ze prz te komplikacje zamiast jezdzic za dzialkami musze kurcze lezec... zamiast zaabaioc ,usze lezec... no nic staram sie robic to co moge i tyle, cos tam popracowac, poszukac ogloszen, poogladac projekty zawsze to cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 oja pierdziele Aida77!!!! GRATULACJE i to jakie PODWOJONE DO KWADRATU http://karolinka.bajt.biz/forum/twins.jpg - łzy wzruszenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Aida gratulacje Jestem tutej raz pierwszy i takie nowiny i do tego nie daleko... Pozdrawiam i zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 04.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ode mnie również wielkie gratulacje i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 05.01.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Aida gratulacje , najważniejsze to optymizm, a Tobie widać go nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Olasa A co u Ciebie ? Dom już stoi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 10.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Olasa A co u Ciebie ? Dom już stoi??? Stoi, nawet ma już prawie czapeczkę , do końca tygodnia może uda się do końca zadeskować dach, potem na to przyjdzie blachodachówka, mieliśmy zrobić na zimę przerwę w budowie, ale pogoda na razie nie zmienia się więc chyba będziemy działać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 10.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Gratulacje Olasa A nas szlag trafia bo nasz dachowiec znów sie nie pojawił,właściwie to jeszcze się nie pojawił. A to choroba,a to szkolenie. Już mam go dość A z ta pogoda to fakt , my tez chyba polecimy dalej......o ile dachowy sie zjawi , zacznie i skończy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zraja 10.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Aida, moje gratulacje!!! No to i ja się przyznam, bo chyba jesteśmy na tym samym etapie, z tym, że u mnie jest jedna dzidzia, a moja pierworodna Zuzia już sobie postanowiła, że to ma być siostrzyczka - pożyjemy, zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hejaaaa !!! wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku, jak widać wszystkim się dobrze dzieje. Aida zdrówka dla wszystkich kochanych dzieciaczków i dla Ciebie A ja jako oszołomek przyszłam powiedzieć, że kredyt na działkę dostałam, akt notarialny za tydzień, potem pozwolenia i następny kredyt już z 2 połówką w marcu na dom, a w kwietniu mam umówionych wykonawców, ciekawe czy tempo utrzymam. pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Ficoń 10.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Aida.. gratulacje.. pieknie, pieknie Ja nie wiem kiedy zdecyduje sie na drugie Życze wam trojgu wiele zdrówka i siły.. i mysle ze bedziecie miec piekny domek w Beskidach. Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 12.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 HURA (czy aby na pewno ???) Uruchomili mi pierwszą transzę kredytu po okazaniu wpisu o jakimś tak małym nic nie znaczącym zabezpieczeniu hipoteki. Cieszę sie ale i taki lęk przeszedł po kościach bo to już się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.01.2007 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 wow no to widze że wszyscy szaleją Olasa gratulacje postępów, super Cyla..wkoncu przyjdzie jak nie pogonic go miotła A pogoda faktycznie sprzyja jak na razie Zraja, wow, to fajnei że nie jedyna zaciążona oszołomka ze mnie Oczywiście ogromne gratulacje:) A Zuzia ma ile w tej chwili? A ja Niedość że ciagle msuze lezec..ale chyba ne pisałam że jest leiej, zagrozenei coraz mniejsze no ale na razie musze lezec. Z minusów przyplatala mi sie infekcja myslalam ze drobna od szpitala problowalam ja zwalczyć domowymi sposobami ale nie dalam rady. W sobote wezwalismy lekarza -oczywiscie kolejne koszty - samo zycie, no i..zapalenie tchawicy , antybiotyki (bezpieczne dla dzidzi dodadam, dlatego wzywalismy prywatnie, balam sie ze mnie beda chcieli jak to u nas w przychodni faszerowac ogólnodstepnymi lekami) .Z choroba chyba lepiej ale rganizm ogólnie wysiada moj .Kurcze blizniaki jednak obciazają mnie...klikakrotnie bardziej niz kiedys Karolinka. No ale kurcze wkoncu bedzie ok mam nadzieje. Z pozytywow - mam juz plan naszego lokum w Bielsku na parterze domu u rodziców. Dostaniemy 60 m kwadratowych, hura W porownaniu z naszymi wynajmowanymi 29 roznica spora. Mysle ze nawet w piatke na tych 3 pokojach dotrwamy do tego domku... Remont ruszyl znaczy przygotowania do czyli oproznianie pomieszczen ktore kiedys byly gospodarcze. Wymieniamy okna, mala rozbiorka jednj scianki w celu powiekszenia "saloniku" dobudowanie scianiki w garazu zeby zaadoptowac czesc na gabinet. Jak znajde chwile to prerzuce rzuty na kompa, na razie mnie gonia klienci z pracąAha i trzeba jeszcze kawalek dalej pociagnac ogrzewanie. Zastanawiam się ile na to kasy potrzeba... A potem wykonczenie tego, jakos tanio i szybko Zazrosnica wow tempo niezle:) Jackam no to teraz juz z gorki, super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.01.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ewa dzieki a u was jak zdomkiem?czemu niepredko na drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.01.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 OO widze że nic nowego:) A u nas tak i owszem:) Włąśnei zamówilismy 5 okien do naszego mieszkania tego co remontujemy na dole u rodziców, w fajnej cenie:) Chcemy ten dól wykonczyc maym kostem i nabrac wprawy pzd naszym domem i wyonczeniowka Poiem Wam że wczoraj ogladając kabiny pryszncowe itd, zaczlam się zastanawiac nad wanna....Ze skoro 3 malych dzieci to moze lepsza? A takm i się podobają prrsznice no i a mała wsumie...No nic czy to czy tamto i tak wynioesiemy potem do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zraja 16.01.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Aida, Zuzia w październiku skończyła 3 latka:)Ja z kolei z zapaleniem gardła i też miejscowo działający antybiotyk. Dużo zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.01.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zraja, gardło, tchawica chyba dość blisko wszystko, też dużo zdrówka. Czyli 3,5 roku różnicy gdzieś, trochę wiecej? U mnie będize 2,5. A tak wogóle to leze sobie - bo dalej nic innego nie moge..ale z notebokiem w poblizu, klawiaturka i myszka bezprzewodowa - prezent pod choinkie zeby maluchow nei promieniowac;) I sobie racuje. Pogoda fajna, chumor dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.01.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mam info ze ejst nowy post...a go nei widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.01.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A wiem...moze ktos cos wpisal..a potem wykasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 17.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts