Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa "OSZOŁOMÓW"- budowa bez wkładu,na kredyt ;)

Aida77

Recommended Posts

atija zapraszam do dziennika i mam nadzieję, że wkrótce będę mogła więcej tam napisać. Nie dziękuje za życzenia co by nie zapeszyć ;) No i oczywiście odwiedzę dziennik i przeczytam jak zawsze od deski do deski :)

papuch no ja zamierzam czekać do końca tego tygodnia z tego co wiem Getin wydaje decyzje w ciągu 5 dni roboczych no a zdecydowaliśmy się na Open Finance bo nasz opiekun zrobil na nas super wrażenie no i nie trzymal sie kurczowo oferty jednego banku tylko rzetelnie przedstawił nam za i przeciw każdej oferty, no i napracował się dla nas więc nie chcieliśmy być świnie i iść do banku bezpośrednio no ale zobaczymy jak to będzie dalej. Wcześniej byłam też w Expanderze i bezpośrednio w BZ WBK (masakryczną ofertę mi przedstawili) i w Millenium i w sumie Pan z OF wygrał ale zobaczymy jak dalej potoczą się jego losy ;)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hmm... my braliśmy kredyt w GE ( w międzyczasie połączył się z BPH)

Jak składaliśmy wniosek to nasza działka była nieuzbrojona, szczere pole i pół metra śniegu. Pierwszej transzy dostaliśmy 60 000 . Było to ściśle powiązane z wartością działki. Rzeczoznawca był bankowy za free.

Wniosek składaliśmy w styczniu 2010 .

Mieliśmy panią, która nas przez to przeprowadziła bezboleśnie;)

To koleżanka , mojej sąsiadki, także wszystkie papiery podpisywałam w domu. Banku nie widziałam na oczy. Ona pracuje w firmie coś jak ekspander, a wcześniej właśnie w GE.

Mają mnóstwo papierków do wypełnienia i są upierdliwi ,ale kaskę dali:)

Szkoda tylko, że cały kredyt rozbili nam na sześc transzy. To jest nieco uciążliwe. Nie chcą jednak faktur. Wystarczy dziennik budowy i zdjęcia robione przez ich człowieka . (bezpłatnie)