Eiremjp 08.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 atija zapraszam do dziennika i mam nadzieję, że wkrótce będę mogła więcej tam napisać. Nie dziękuje za życzenia co by nie zapeszyć No i oczywiście odwiedzę dziennik i przeczytam jak zawsze od deski do deski papuch no ja zamierzam czekać do końca tego tygodnia z tego co wiem Getin wydaje decyzje w ciągu 5 dni roboczych no a zdecydowaliśmy się na Open Finance bo nasz opiekun zrobil na nas super wrażenie no i nie trzymal sie kurczowo oferty jednego banku tylko rzetelnie przedstawił nam za i przeciw każdej oferty, no i napracował się dla nas więc nie chcieliśmy być świnie i iść do banku bezpośrednio no ale zobaczymy jak to będzie dalej. Wcześniej byłam też w Expanderze i bezpośrednio w BZ WBK (masakryczną ofertę mi przedstawili) i w Millenium i w sumie Pan z OF wygrał ale zobaczymy jak dalej potoczą się jego losy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 W dzienniku już byłam ,ale nie omieszkam zaglądać częściej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 09.06.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Eiremjp, mam nadzieję że wam się uda płynnie i bez poślizgów ale gdybyśmy liczyli na naszą panią to pewnie do dziś nie byłoby kredytu a tak mamy już prawie SSO (za miesiąc jak pogoda nie da w kość) pozdrówka pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 12.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 papuch no będę dzwonić do Pana doradcy w poniedziałek jak nic nie wyjdzie to idziemy sami do banku, nie będę czekać nie wiadomo ile, ale bo cisnąc doradce....eh....dlaczego wszystko musi iść tak pod górkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.06.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Każda górka ma swój wierzchołek a potem to już z górki Bądźcie dobrej myśli, musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 12.06.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 hahaha oby ten spadek nie był za duży potem dzięki za słowa otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 14.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 i klops, decyzja odmowna bo wartość pierwszej transzy jest wyższa niż działki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 14.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam My też będziemy budowac z kredytu.Start w przyszłym roku na wiosnę.Będziemy brac kredyt w Getin Noble Banku dawny DomBank,moze nie są najtańsi ,ale na pewno najbardziej "normalni" w stosunku do kredytobiorcy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Pozdrawiam i trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 14.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 hmmm pod jakim względem Getin jest normalny...? fakt nie chcą operatu ale kurcze 30.000 pierwsza transza to dla nich z dużo i wydają negatywną decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 hmm... my braliśmy kredyt w GE ( w międzyczasie połączył się z BPH) Jak składaliśmy wniosek to nasza działka była nieuzbrojona, szczere pole i pół metra śniegu. Pierwszej transzy dostaliśmy 60 000 . Było to ściśle powiązane z wartością działki. Rzeczoznawca był bankowy za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 15.06.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 o matko no to ładnie też myśleliśmy o GE tym bardziej, że teraz mają opcję rodzina na swoim... a kiedy składaliście wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.06.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wniosek składaliśmy w styczniu 2010 . Mieliśmy panią, która nas przez to przeprowadziła bezboleśnie;) To koleżanka , mojej sąsiadki, także wszystkie papiery podpisywałam w domu. Banku nie widziałam na oczy. Ona pracuje w firmie coś jak ekspander, a wcześniej właśnie w GE.Mają mnóstwo papierków do wypełnienia i są upierdliwi ,ale kaskę dali:)Szkoda tylko, że cały kredyt rozbili nam na sześc transzy. To jest nieco uciążliwe. Nie chcą jednak faktur. Wystarczy dziennik budowy i zdjęcia robione przez ich człowieka . (bezpłatnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 15.06.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a składaliście na 100% i czy to był zwykły kredyt czy rodzina na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Składaliśmy na 100%. Wymagali wkład własny, działka nim była bez problemu. Kredyt zwykły, nie łapiemy się na "Rodzina na swoim", bo mamy mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 18.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 hmmm pod jakim względem Getin jest normalny...? fakt nie chcą operatu ale kurcze 30.000 pierwsza transza to dla nich z dużo i wydają negatywną decyzje a czym sugerowali się przyznając Ci taką niską pierwszą transzę? i na ile transz rozbity kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 18.06.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dołączamy do grona zakredytowanych!!!Całość na kredyt - działka naszaBudowa ruszyła. Najgorsze to to, że kredyt zacyzna się spłacac o wypłaceniu wszytkich transz...tez tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 18.06.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 . Najgorsze to to, że kredyt zacyzna się spłacac o wypłaceniu wszytkich transz... tez tak macie??? Tak, też tak mamy. Chyba wszyscy zakredytowani mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 18.06.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hmm... mam nadzieję, że są tu i tacy, co budują w 100% na kredyt i nie mają mieszkania do sprzedania... czyli - MEGA oszołomy?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 18.06.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hmm... mam nadzieję, że są tu i tacy, co budują w 100% na kredyt i nie mają mieszkania do sprzedania... czyli - MEGA oszołomy?... Hej My tak będziemy budowac.Wszystko trzeba sobie wydrapac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts