Marczysław 03.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Sory za laickie pytanie ale nie miałem okazji korzystać z EXPANDERA czy innych tego typu frm doradczycz. Jak liczą sobie za usługę doradztwa?? NIC SIĘ NIE STAŁO. SĄ BEZPŁATNE. MAŁO TEGO, MAJĄ UMOWY Z BANKAMI I NIE RAZ OD NICH OFERTA JEST KORZYSTNIEJSZA, NIŻ W TYM SAMYM BANKU. POZDRAWIAM, MARCZYSŁAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 03.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Sory za laickie pytanie ale nie miałem okazji korzystać z EXPANDERA czy innych tego typu frm doradczycz. Jak liczą sobie za usługę doradztwa?? W Open Finance - nic (placa banki za zdobytego klienta, w Expanderze i Xelionie - ok. 100 zl chyba ze za ich posrednictewm zalatwiasz kredyt wtedy nic Chyba ze cos sie zmienilo od poczatku roku w tej kwesti (dot. Expandera i Xeliona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 03.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dzięki wielkie za info muszę się wybrać bo poznanie oferty wielu, banków porównaie kalkulacja itd itd to naprawdę wymaga sporo czasu a to najcenniejsze (poza rodzinką oczywiście ) co mam a w zasadzie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DADI 03.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam Idz do Expandera albo OF i zobacz jaką Ci zaproponują najlepsza ofertę z jakiego banku. Następnie im podziękuj i idz sam do tego banku a napewno zapłacisz mniejszą prowizje. Bo to co bank ma oddać Expanderowi to niech odda tobie. Twardo negocjuj z Bankiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emil_d 03.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam Idz do Expandera albo OF i zobacz jaką Ci zaproponują najlepsza ofertę z jakiego banku. Następnie im podziękuj i idz sam do tego banku a napewno zapłacisz mniejszą prowizje. Bo to co bank ma oddać Expanderowi to niech odda tobie. Twardo negocjuj z Bankiem Pozdrawiam Dodatkowo sprawdź oferty banków, których nie mają w ofercie Expander i Open. Jak szukałem kredytu okazało się, że żaden z nich nie miał w ofercie BZ WBK a w tym czasie była świetna promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 04.08.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dziękuje za rady - trzeba będzie jednak troszeczkę czasu temu poświęcić bo kredyt w końcu poważna sprawa i warto czegoś nie przegapić. Jak dłudo trwa średnio procedura od złożenia wniosku do wypłaty I transzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raru1 04.08.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 W Milleninnium ok. miesiąca .ale chyba warto czekać.Prowizja 1 % i przedewszystkim w miare tanie ubezpieczenie na życie -600 .- rocznie.Kredyt we frankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altra 04.08.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Uwaga bede sie czerwienic Znalazlam swietna oferte kupna nowego mieszkania i plany o budowie odkladam na potem Wiem wiem, prawdziwy ze mnie oszolom heh, ale ja tu jeszcze wroce! Za jakies 15 lat ale wroce! Trzymam kciuki za wszystkich budujacych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 04.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 altra sloneczko jezeli jest naprawde fajne to szczerze gratuluje i zycze ci szczesliwych lat w nim oraz bardzo przyjemnego snu pierwszej nocy wrocisz tu na pewno jesli nie zabraknie dzialeczek powodzenia we wszystkim co sobie zamierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altra 04.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzieki A dzialeczke chyba kupie juz teraz te nie w tej lokalizacji w ktorej szukalam - bedzie jak znalazl na przyszlosc, kiedy nie beda mnie juz interesowac szkoly itp. a kosztuje niewiele - Tobie tez jak najmniej problemow i samych dobrych wykonawcow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 A ja i mąż szukamy nadal działki.....obejrzeliśmy już kilka i : albo na kompletnym zadupiu (daleko do szkoły, przystanku....), albo przy samej ulicy -a nie chcę zamiast śpiewu ptaszków non stop słyszeć wycia przejeżdżających tirów , jedna była lekko spadzista i na samym dole miała bijące żródełko....niby super, bo można ładnie pokombinować z ogrodem, ale co będzie jak przyjdą wielkie opady ....powódź gwarantowana.... To dopiero początek szukania, ale zaczynam się martwić czy zę taką jak chcę . A co do kredytu......może faktycznie odwiedzę jakiegoś doradcę finansowego typu "expander" i zobaczę co mi zaproponują , na razie moim "pewniakiem" jest millenium (dali najlepsze warunki) . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 05.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Hejo! A my juz mamy dwudniowy przestój na budowie.Ciągle lejeeeeeee I jest zimnoooooo Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Hejo! A my juz mamy dwudniowy przestój na budowie.Ciągle lejeeeeeee I jest zimnoooooo Pozdrawiam cyla cyla nic mi nie mów - jest koszmarnie!!!!! mnie ten dzeszcz w ogóle nie jest potrzebny..... z upałami dla mnie było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 05.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Nasz murarz wziął zabawki i uciekł na inna budowę w rejony bezdeszczne Ale obiecał,że wróci faktycznie nie ma się teraz jak ruszać w tym błocie na szczęscie w piwnicy sucho- wszystko piknie wsiąka....póki co! Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 05.08.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 chcialabym zadac pytanie,ale prosze sie nie smiac... czy mozna sobie wypozyczyc cos w rodzaju wielkiego namiotu (takiego jak ma mytkowski) i budowac pod? bo my budowac zaczniemy w polowie wrzesnia i pewnie ciagle bedzie padac jesli ktos wie gdzie mozna znalezc taki wynalazek to poprosze o info... z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.08.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 chcialabym zadac pytanie,ale prosze sie nie smiac... czy mozna sobie wypozyczyc cos w rodzaju wielkiego namiotu (takiego jak ma mytkowski) i budowac pod? bo my budowac zaczniemy w polowie wrzesnia i pewnie ciagle bedzie padac jesli ktos wie gdzie mozna znalezc taki wynalazek to poprosze o info... z gory dzieki można!!!! wieź panorame firm - sprawdź dział "garaże,plandeki" - ale taka zabawa to baaaaaaaardzo drogi interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 07.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 dzieki świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YennaM 07.08.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Przyłączam się do grupy oszołomów Wkład własny - 9,5 tysiąca W zanadrzu - 3 pokojowe mieszkanie we Wrocławiu, ktorego jednak nie chcemy sprzedawać licząc, że czynsz z najmu pokryłby nam część raty kredytu. Czyli wychodzi na to, że budować chcemy od zera, na kredyt. Jesteśmy na etapie bardzo ostrożnego kosztorysowania inwestycji. Po cichu liczymy, że osoby niekumate (czyli takie jak my) też są w stanie wybudować mały dom (ok 140 m kw) tak do 250 tys zetów. Na razie szukamy działki, no i banku z ludzkim kredytem I marzymy o wlasnym kawalku nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 07.08.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 YennaM burżujko poszukaj dzialki w złotnikach powodzenia w bankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YennaM 07.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 marzy nam sie poludnie Wroclawia (rozwazamy tez wsie na poludnie od Wrocka - Iwiny, okolice Kątów, Bielan) ciezko bedzie, bo dzialki droooogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts