ich_troje 12.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Znalazłem ciekawy wątek. Sądzę, że przyda się jeszcze na etapie projektowania i później urządzania wymarzonego domku: Czego w urzadzaniu domu nie zrobilibyscie ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 12.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 12.09.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zmieniłam image!!!!!! Co Wy na to Już nie będę biegać pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 12.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Zmieniłam image!!!!!! Co Wy na to Już nie będę biegać pod górkę Cyla - dzięki!!!! Baaardzo się męczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanek 12.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Asiula7771 nie wiesz czasem kiedy odbywają się u Ciebie w Poznaniu targi budowlane …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 13.09.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Asiula7771 nie wiesz czasem kiedy odbywają się u Ciebie w Poznaniu targi budowlane …. Tak zwana budma - zawsze w styczniu...A w lutym targi instalacyjne, w maju meblowe!! pozdrawiam Asia http://www.mtp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 13.09.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cyla no fajny:) Bardzo fajny, chociaż przyzwyczaiłam się już do tamtego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 13.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Cyla no fajny:) Bardzo fajny, chociaż przyzwyczaiłam się już do tamtego:) Mamy przerwe na budowie to pomyśałam sobie ,że siędę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ich_troje 14.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A u mnie dziś leją pierwszą warstwę płyty (+pierwsza warstwa izolacji terminczej i hydro). Jutro przestój technologiczny, a w sobotę druga warstwa (+ kolejna warstwa hydro i termi). A w poniedziałek ruszają z murami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 15.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 To i ja się pochwalę zaleliśmy wczoraj fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabriel 16.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Wszystko zależy czyja jest ta szosa - znaczy czy droga jest drogą publiczną, czy nie. Może być własnością gminy i nie być drogą publiczną - wtedy można zrobić zjazd wyłącznie w porozumieniu z gminą. Jeśli jest to droga publiczna na zjazd musisz dostać pozwolenie na budowę. Jeśli nie ma planu miejscowego uzyskać trzeba wcześniej decyzję o warunkach zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 17.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ja również wpadłam sie pochwalić, domek nabiera wreszcie własciwych kształtów, mamy już prawie stan surowy zamkniety no i przede wszystkim koszty ponizej tych zakładanych w kosztorysie. http://piotrt.w.interia.pl/09130004.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 18.09.2006 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ja również wpadłam sie pochwalić, domek nabiera wreszcie własciwych kształtów, mamy już prawie stan surowy zamkniety no i przede wszystkim koszty ponizej tych zakładanych w kosztorysie. Pineska Brawo, sliczny domek no i te koszty..pocieszające:) Olasa, Ich_Troje gratuluje postepów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 19.09.2006 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a co tu tak cicho? Co u Was? Nic nowego? Ja pokończyłam troche projektów, niby nei związane ale jednak, moze będzie za co jezdzic i działek szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 20.09.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 W CEGLASTYM domku (który wcale nie będzie ceglasty) zrobione tynki wewnętrzne. W tej chwili ekipa układa podłogówkę , a w środę wylewamy posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 20.09.2006 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Zopafisa super:) Moze faktycznoe wszyscy buduja to nei maja czasu na pisanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak34 20.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Aido czytam ten wątek i stasznie mi Cię żal kup w końcu tą działkę bo tylko doradzasz innym a sama jesteś w lesie zdaje sobie sprawę ,że nie tak łatwo znalężć działkę w rozsądnej cenie wokolicach Krakowa ale w twojej sytuacji kupiłabym tańszą a gdzieś dalej miasto się rozrasta .Podam Ci mój przykład kupiłam działke oddaloną tylko o 10 km od mojego miasta ale była o wiele tańsza niż w "centrum" mąż na początku nie chciał sie zgodzić ale jak mu podałam przykład ,że ludzie dojeżdżają i 30 km do pracy i jak "usłyszał"te ciszę i spokój to zmienił zdanie.Co do kredytu to ja też będę budowała na kredyt ale jako zabezpieczenie mam nieruchomość komercyjną która obecnie wynajmuję a w przyszłości chcemy ja sprzedać.Ale w twojej sytuacji nie zastanawiałabym sie lepiej płacić za swoje niż wynajmować .Zycze Ci abys jak najszybciej znalazła tą działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 20.09.2006 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 aniak34 problem w tym że nas nie stać na pochopne nieprzemyślane decyzje, dlatego wszystko trwa i trwa....no ale wkońcu dopne swego;) U nas neistety te odleglosci sa wieksze a moj maz wszystko przelicza ze potem sie bedzie codziennie o tyle i tyle wydawac wiecej na paliwo, wiec ...przeliczamy czy to się oplaca itd Pozatym na szukanie działki trzeba miec troche czasu i troche pieniedzy, a tego nam włąsnie ostatnio brakowało. ale wznowimy poszukiwania pełna para na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 20.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Aida77 No właśnie: kup wreszcie tę działkę Ale też masz rację: co nagle to po diable. A takie pytanie: skąd sobie wzięłać Aida? Opera z muzyką Verdiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts