pineska 20.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 spokojnie, kupi, bo gdzies tam jest odpowiednia. Aido zapewne nie jesteś jedyna osobą jeszcze bez działeczki i ciągle poszukujacą jej. Ja swojej również szukałam długo, długo, momentami traciłam nadzieje, ze to wogóle mozliwe, no i w końcu znalazła sie tuż pod nosem. Zatem twierdzę, że prócz zapału szukania, pieniędzy i wszystkich innych rzeczy potrzebna jest też odrobina szcześcia, odpowiedni moment. Znajdzie się ta wasza działeczka, zresztą gdzieś na muratorze wyczytałam kiedyś, ze najdłużej z budowy trwa zwykle właśnie znalezienie tego kawałka swojej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 20.09.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Aida77 No właśnie: kup wreszcie tę działkę Ale też masz rację: co nagle to po diable. A takie pytanie: skąd sobie wzięłać Aida? Opera z muzyką Verdiego? Hmm lubię muzyke poważna, ale pomysł na nick, to nie stąd;) Dopiero potem wyczytałam o operze. No wiec dawno dawno temu, wsrod wysokich wierzowcó grałam sobie na komputerze w diablo Moze nie az tak dawno bo to chyba bylo na studiach ierwszy rok, az głupio;) ale wczesniej nie miałam jakos komputera. No i tak sobie stworzyłam jakąs postać, eneida, Eneida poległa w bojach, powstała Aida, no i ta Aida zostala dłużej, potem miałam etap czatów i ciągle była aida jeszcze na forum e.pl, którego teraz już nikt nei pamięta. Fakt faktem ta Aida została dodzis z mała doróbą 77, bo nick aida w wielu mkeijscach był już zarezerwowany a ta Aida77 była bardziej unikatowa, moja. No i jestem czy tu czy tam to juz w sięci zwykle jako Aida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 20.09.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Z tym czekaniem na odpowiednią działkę to jest jeden problem. Zwariowały ceny działek . Ja na szczęście zakup działki mam za sobą (jakoś tak całkiem sprawinie nam poszło ), ale za to moi znajomi nie mogą znaleźć tego odpowiedniego miejsca, więc od maja tego roku do teraz na bieżące śledzimy ceny działek i co..., ceny rosną z tygodnia na tydzień W tej wiosce gdzie ja kupiłam działkę za 50 zł/m słyszałam już o cenie i 100 zł/m ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waszka_77 20.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Hej Wam OSZOŁOMKI pragnę i ja zapisać się do tego zacnego grona. Sytuacja nasza jest następująca: zero własnych posiadłości, nieruchomości itp., zero działki budowlanej. Natomiast mamy wybrany projekt, w głowie go już nawet adaptowałam do mego własnego wyobrażenia o domu, częściowo umeblowałam itd.Chęci mamy wielkie i już wyobrażamy sobie jak siedzimy przed kominkiem w naszym Własnym Miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.09.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Hej Wam OSZOŁOMKI pragnę i ja zapisać się do tego zacnego grona. Sytuacja nasza jest następująca: zero własnych posiadłości, nieruchomości itp., zero działki budowlanej. Natomiast mamy wybrany projekt, w głowie go już nawet adaptowałam do mego własnego wyobrażenia o domu, częściowo umeblowałam itd. Chęci mamy wielkie i już wyobrażamy sobie jak siedzimy przed kominkiem w naszym Własnym Miejscu Oby te marzenia się spełniły........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 21.09.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Aida77 diablo, no tak diablo. To grałaś łuczniczką? Domyślna postać kobieca. Diablo I miało swój klimat. Ja się też zagrywałem, drugi rok studiów. Najpierw barbarzyńca, potem mag. Niesamowity klimat, jak kumple pierwszy raz odpalili wraz z intro w ciemnym pokoju w akademiku. Aż strach się było bać Pozdrawiam miłośniczkę diablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 22.09.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Acidtea łuczniczka to byla ta pierwsza, która padła;) Czarowniczka to byla Aida i byla niezla, a klimat był faktycznie, ja pamietam jak gralam t mialam zdawac topologie, wiec to nie mogl być pierwszy rok, tylko drugi albo trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka23 26.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Hej Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałabym do Was dołączyć gdyż zamierzam na wiosne ruszyc z budową domku oczywiscie na kredyt i bez wkładu. Zaczełam załatwiać formalnosci i juz powoli tonę w tych informacjach. Potrzebuję moze nie tyle pomocy co poprostu pogadać z kijmś kto romunie temat. Ukłony w stronę Aidy też mieszkam w Krakowie aktualnie na Krowodrzy dokładnie Opolskiej więc moze kiedyś jakiś spacer w parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka23 26.09.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Aaaa no i zapomniałam napisać ze należę do tych szczęściarzy którzy juz prawie mają działkę a prejekt juz wybrany i zamówiony http://www.domdlaciebie.com.pl/CMS/default/default.html?akcja=szczegoly&id_domku=144 niestety będzie gotowy dopiero na połowę grudnia i to nas trzyma strasznie ale tak nam sie podoba że nie jesteśmy w stanie z niego zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 26.09.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Aka witaj, oczywiście zapraszam do naszej grupy a i spacerek mile widziany, jeju toz to rzut beretem odemnie Ja to generalnei jestem codziennie gdziex w parku to tym, to tym drugim albo ewentualnie kraze gdzies pomiędzy;) No ale ja mam mała coreczke która vbez spacerku za bardzo rozbrykana i gorzej sp-i;) a sen małej konieczny do mojego zarabiania na domek;) Wczoraj zrobiłsm podsumowanie czesci wydatkow na domek..Tak wiem nic nie mam a wydatki są...a no sa ..Zalezy jak na to patrzeć, ja do kosztów wrzuciłam benzyne na szukanie działki gazety z ogłoszeniami itd... Jestem ciekawa wyniku ..To wsumie takie głupoty a jednak. bede wiedziała ile kosztuje całe zamieszanie zwiazane z budowaniem i jak się to ma do całkowitych kosztów Prawdziwy oszołom ze mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 27.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 układałam wczoraj "tymi ręcami" styropian pod wylewki. No a potem wykończeniówka http://foto.m.onet.pl/_m/1ed701635fac7c7aab4b22198a250e2e,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.09.2006 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zopafisa, jej, fajnie, a keidy zaczeliscie budowe? Szybko jakos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka23 27.09.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 AIDA ja też mam małego szkraba i spacer popołudniowy równnież jest konieczny z tym ze mój troszkę chyba młodszy od Twojej córci bo ma 16m-cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 27.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 AIDA ! Decyzję o budowie zapadła w listopadzie 2005 Zakup projektu 20 grudzień 2005 Zakup działki 29 grudzień 2005 Papiery od 03 styczeń 2006 Pozwolenie 06 marzec 2006 Budowa od 27 marca 2006 I ciągle mi się wydaje ze to za wolno się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.09.2006 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 AIDA ja też mam małego szkraba i spacer popołudniowy równnież jest konieczny z tym ze mój troszkę chyba młodszy od Twojej córci bo ma 16m-cy. to się koniecznie musimy kiedyś umowić. Masz GG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.09.2006 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 AIDA ! Decyzję o budowie zapadła w listopadzie 2005 Zakup projektu 20 grudzień 2005 Zakup działki 29 grudzień 2005 Papiery od 03 styczeń 2006 Pozwolenie 06 marzec 2006 Budowa od 27 marca 2006 I ciągle mi się wydaje ze to za wolno się buduje Zopafisa Ja myśle, ze super bo moja decyzja to zapadła bardzo dawno temu a efektów bie widac prawie zadnych a tu wsystko błyskawicznie:) Jak dla nei Bomba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 27.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ale Ty wynajmujesz więc prawie jak swoje, a my sprzedaliśmy w marcu mieszkanie i teraz mieszkamy w domku z Teściami i rodziną szwagra 2+2 - który też się buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 27.09.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 No plus jest tego taki że ejstesmy sami, Wy nie ale ksozty ogromne u was pewnei nei az takie...cos za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka23 27.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Hmm moja decyzja zapadła w lipcu 2006 a do końca 2007 mam zamiar skończyć tzn ze narzuciałam sobie za duze tempo i że moja załozenie jest mało realne ?? Jak tylko zapadła wynajełam mieszkanie w którym mieszkalismy i przeprowadziałam sie dotesciowej do mieszkania trzypokojowego (dwa nasze, jeden jej) ale nie wiem czy zniosę to przez rok o dłuższym czasie nie chcę więc nawet myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts