_ZBYCH_ 17.01.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam. Czy da się tak zrobić, aby po każdym wejściu i wyjściu z forum posty od ostatniej wizyty nie były automatycznie odznaczane jako przeczytane? Często wpadam tylko na chwilę i nie mam czasu przeglądać forum. Wchodząc później na forum nie widzę już nie przeczytanych postów, tylko muszę przeszukiwać poszczególne działy forum Czy nie można zrobić tak, jak jest na niektórych forach, że to user odznacza sobie wiadomości jako przeczytane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 17.01.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No, właśnie. Też mi brakuje podobnej opcji. Czasami, "coś" mnie wyloguje i wszystkie posty są oznaczone jako przeczytane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 20.01.2006 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Może jednak Admin podejmie temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 20.01.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Marne szanse. Za mało zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 mnie też ta opcja interesuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.01.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Mnie tez interesuje bardzo taka funkcja. Mam niby na to pewien sposob ale jest on taki sobie i nieczesto go stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.01.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 znam fora na ktorych tak jest, ze odznacza sie tylko to co naprawde zostalo przeczytane albo recznie pozna odznaczyc wszystki wiadomosci w poszczegolnych dzialach albo na calym forum, bardzo to wygodne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts