qrt69 23.01.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 U mnie jest tak samo. Najpierw palnik włącza się pełną mocą a dopiero później moduluje do jakiś wyliczonych parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 23.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 U mnie jest tak samo. Najpierw palnik włącza się pełną mocą a dopiero później moduluje do jakiś wyliczonych parametrów. Dzięki. Zawsze lepiej się upewnić, że jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roobertt 23.01.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mam piec vaillanta ma ok 15 lat myślałem ostatni o zmianie na nowy ale jak tak czytam o tych problemach z ustawieniem to chyba zostane przy moim włąncz wyłącz i jest ok i te troche co idzie w komin to przynajmniej cieplej na zewnątz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts