Wełna 17.01.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam, Prosba jak w temacie. Szukam deski sosnowej oraz sprwdzonego cykliniarza do renowacji starej podłogi sosnowej oraz schodłów. Czy ktoś z forumowiczów moze polecić sprawdzonego dostwace i fachowca z okolic Bytomia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haruś 22.01.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 cykliniarza mam,ale z Żywca i byłby mu potrzebny nocleg bo nie lubi dojeżdżać. Dobre deski są w Zawoji.Ile tego potrzebujesz?Jak więcej,to Ci może przywiozą.Chyba mieli po 37zł/m2 wiosną.Suche!!! Daj znać co i jak,to poślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.01.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Witam. Tarnowskie Góry Andrzej Śluzar 603934198 Dobry fachowiec, porządny człowiek. Taki "sterej daty" ale technologie nowoczesne Polecam go każdemu mojemu klientowi (bo po kominkach robi się z reguły podłogi). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wełna 30.01.2006 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dziękuję za namiar. Skontaktowałem się z panem Śluzarem. Spotkalismy sie "prz robocie" faktycznie to co robi , robi bardzo solidnie. Do mnie wchodzi na poczatku marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts