Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo proszę o kontakt - do producenta, ew. hurtowni w okolicach Warszawy, gdzie taki pustak jest do kupienia. Znalazłam producenta w Nowym Sączu, ale transport stamtąd jest nieopłacalny. Podaję link, zobaczcie na stronie w produktach, jaki ten max super.

http://www.bielowice.pl/index.html

https://forum.murator.pl/topic/46668-pustak-max-29cm-na-pi%C3%B3ro-wpust-gdzie-produkuj%C4%85sprzedaj%C4%85/

Witaj Bingo-ada!W ubiegłym roku wybudowałem dom z MAXa z Bielowic!Produkt godny polecenia!Z tym że mieszkam....1 km od nich:)Ale jak uda Ci się znaleźć bliżej Ciebie dystrybutora(choć może być faktycznie trudno..) to możesz budować śmiało!Stawia się szybko, brak wypełniania w pionie...wg. mnie to b.dobry produkt!
Witaj Zarluk! W tym problem, że blisko mnie nie ma dystrybutora :cry: Rozmawiałam z Bielowicami, cegła na mój domek musiałaby przyjechać trzema samochodami, po 1600 PLN każdy... Sam widzisz, że mi się nie kalkuluje. Stąd mój post i wieeeelka prośba o namiary na coć bliżej.
Bingo-ada...no coż....transport z Nowego Sącza faktycznie Ci się nie opłaca:(Mają chyba przedstawiciela w Krakowie ale znając życie będzie miał wyższą cenę niż u producenta...Musisz chyba szukać innego produktu,bliżej Ciebie.Szkoda bo MAX naprawdę warty polecenia!
Dzięki za wsparcie. Już znalazłam, z żalem rezygnując z tego z Nowego Sącza - wybrałam maxa z Kozłowic, kupimy go jeszcze w styczniu, później straszą podwyżkami.